Stelute de ianuarie februarie 2007 (17)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

MONU, sper din suflet sa nu aibe nimik puiuta.Ca ai tras destul pana acum si ar fi cazul sa fiti si voi linistiti.daca te pot ajuta cumva sa-mi spui.Pupici la fete.

*** AniS ***
Iarina-Elisa *** inimioara mea mica*** (11 ianuarie 2007)***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

Monu

Ne pt voi!!!

multa sanatate!

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Alinuk si celorlalte fete care si-au sarbatorit azi numele de sfant...sa traiti cu numele si sper sa-l fi udat bine!

SI LA MULTE LUNI BEBELUSILOR NASCUTI INTR-O ZI DE 23!!!!

*** AniS ***
Ingrid-Alexia *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005) ***INGRID
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Anis,la tipa de la curs a functionat uleiul si moasele doar asta recomanda aici pentru ca samponul nu se foloseste la bb asa mici.Dar fiecare face cum vrea,normal.

Alinuk,mumos bb Margeluta in galben.Dar spune-mi si mie ce e SWE,ca eu habar n-am.Sa nu razi de mine.

Dana si Lucas Paul(18.01.07)
www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mady23 spune:

Liuda,si eu tot de asta ma plangeam acum cateva zile la fete pe aici.Si Bianca pana acum 1 sapt statea la toata lumea,radea n-avea treaba .Ei ,acum cum vine cineva in casa ,in afara de mine si e tati,plange fara aer.Abia o potolesc si chiar si la mine in brate cand vede persoana respectiva urlaaaa de lesina.Nu stiu cauza dar ma dispera,eu in ritmul asta innebunesc.Am tot plecat cu ea zilele astea sa o mai obisnuiesc dar degeaba ...ea ce stie aia face.Daca tu rezolvi cumva sa-mi zici si mie ,poate merge si la noi.Iar cu baia la fel e si ea.Daca nu face baie se schinuie sa adoarma ,se rasuceste toata noaptea....nu sta nici o seara fara baie.Si acum mai nou adoarme pe la 19 si ceva si se trezeste pe la 22 dupa ce o inebunesc eu cu zgomote ca ea n-are treaba
Anis,asa am citi si eu despre banane dar pot sa spun ca toata mamicile pe care eu le cunosc dupa maxim 9 luni le da banane la bebei.

Mergi la inceput

Daconst..eu folosesc gama nemteasca BUBCHEN.Ti-o recomad.Nu am avut nici o problema.

mady, acum cu alergia e cam asa.Dintr-o 100 de copii , 2 fac alergie la banane, capsuni etc.Si cum ei sunt mici , e mai greu de contraatacat.Acum ca o mamica ii d a..ii da pe raspunderea ei si cu Dumnezeu inainte ca bebe s a nu aibe alergie.

Eu am patit un inceput de alergie sa zic asa cu Ingrid de la kiwi si nu mai vreau...ca e tare nasol.Bubite pe tot corpul, nu stiu daca o manca ca nu stia sa se scarpine..nu mai manca ka lumea..nu era altceva pt ca am fost la dr..adica vreo boala eruptiva.

*** AniS ***

Mergi la inceput

Anis,am incercat si eu mai multe si chiar pe asta mi s-a pus si mie pata.Au o gama mare de produse si chiar sunt bune.Mai nou am gasit si crema de plaja la ei si am luat-o.

www.youtube.com/watch?v=hGuP7KWi9o8" target="_blank">filmulet1,www.youtube.com/watch?v=GDc26U48Cb0" target="_blank">filmulet2

Mergi la inceput

Daconst.Ti-o recomad chiar.Am folosit la Ingrid asta vara aia cu 50 .f buna.
Si pt noi e buna creama aia de mar pt fata...si miroase de mori..super

*** AniS ***

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuk spune:

quote:
Originally posted by Daconst

Anis,la tipa de la curs a functionat uleiul si moasele doar asta recomanda aici pentru ca samponul nu se foloseste la bb asa mici.Dar fiecare face cum vrea,normal.

Alinuk,mumos bb Margeluta in galben.Dar spune-mi si mie ce e SWE,ca eu habar n-am.Sa nu razi de mine.

SWE = sweden!!
sotziunea mea lucreaza la job cu niste suedezi care i-au adus de la tara lor acel renuletz...am inteles simbolul lor!!

Iar noi ii cump lui Teo cost ala cu swe intamplator, dar am zis sa le multumim de cadou ...transm o poza d'aia prin mail...sa se simta si ei bine...

Alinuk si bb Teo 10 /01/2007
poveste de bb
nasterea - una dintre minunile lumii
franturi de viata
................................................
Nimic nu-i intamplator!
........................................

Mergi la inceput

Bine ca mi-ai spus Alinuk,ca eu numai la asta nu ma gindeam.Aveam impresia ca e vreo firma in Ro de care eu nu am auzit.
Oricum,e tare frumos treningul,iar bb in el are si mai mare succes la fetite.

Mergi la inceput