Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monicapirvu spune:

Stimate Doamne,

Sunt nou-nouta pe acest forum si doresc sa ma alatur eforturilor voastre,in speranta ca voi avea succes ca si voi.

Am nascut in urma cu aproape 5 luni (al doilea copil in decurs de 5 ani) si am rams cu 15kg in plus . Dupa prima sarcina am slabit cu greu prin dieta, miscare si sedinte de remodelare corporala. Acum am inca si mai multe kg de "sters". Am revenit la ceea ce a functionat in trecut dar merge destul de greu. Am trecut de 30 de ani, nu am timp pentru mine mai deloc si, in plus,imi place sa mananc.

Acum incerc o luna de detoxifiere prin miscare , dieta (nu foarte stricta), impachetari in termosauna, masaj cu tot felul de creme si uleiuri. Dieta ma preocupa cel mai mult. Am cautat la pagina 8 dar ceea ce am citi nu mi-a parut deloc realist sau sanatos.

Iata ce am citit acum cateva zile despre slabit. E in engleza dar cred ca nu-i o problema. Este un rezumat al unui articol mult mai detaliat. Poate cineva sa-mi recomande o dieta care sa fie in concordanta cu sfaturile continute in acest articol?

"1. Eat five or six times a day, avoiding large gaps between meals and snacks. Don't allow yourself to get ravenously hungry, and don't stuff yourself. If you find you're slipping into a bad mood before a meal, that's a pretty good sign you've waited too long to eat.

2. Eat some protein at every meal and snack, and some calcium-rich dairy at several of them.

3. Always eat something shortly before exercising; you'll burn more calories that way. Then eat something soon after. This will speed up the repair process, which also costs your body some caloric capital.

4. Lift weights two to four times a week, focusing on the largest muscle groups. Three total-body workouts a week is ideal for creating a metabolic challenge; that way, you use all your big muscles every time you hit the gym.

5. Try to do something active on two or three of your nonlifting days. If you have the energy, interval workouts are best. But if these additional workouts leave you feeling wiped, it's far better to conserve your energy for three tough strength workouts a week, rather than spread it out over six half-assed exercise sessions."

Multumesc si succes.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Monilandsper sa fie asa cum zici tu!
N-am abandonat, sunt pe baricade...atata doar ca fiind cu rusii pe cap nu vreau sa ma cantaresc ca de obicei arata mai mult cantarul in aceasta perioada.
Mai sunt 6 zile din luna mai, mai este timp pentru 1 kg sau 2 :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

mama lia, aceasta dieta nu se face in functie de zilele saptamanii. Din cate imi amintesc eu am inceput-o intr-o miercuri. Respecti 5 zile iar ziua 6 devine ziua 1. Cand termini prima dieta treci la a 2-a si tot asa 30 zile si kg intre 4-6 mai putin, se zice.
Monicapirvu, eu cred ca numai cu dieta + sport poti reusi sa slabesti. Apoi pt ati tonifia pielea ar fi bun un tratament cu impachetari + masaj.
Probabil nu ai citit toate dietele de la pag 8 caci dieta care o tin eu e foarte echilibrata. In fiecare zi mananci din toate grupele de alimente. Nu duci lipsa de nimic eventual de portii duble . Eu am avut momente cand imi era foame si asteptam sa treaca inca o ora sa mananc la ora stabilita .Of, of, dar ce bine ma simt fara 7 kg .
Luna, tu cat ai dat jos cu dieta mea (de curiozitate intreb) si in cat timp?
Chiara si eu sunt cu "lalele" dar sper sa mai dau jos macar un kg, daca nu 2

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Da ce ne-am gasit... ca si eu sunt cu rushii pe cap. Abia astept sa treaca.
Monica, tu ai slabit mult si probabil si de aia zici tu ca esti in urma cu slabitul. Dar e firesc la ultimele kg. Asa sunt si eu. Practic, inainte de sarcina aveam 59 kg, apoi pt ca in ultimele 4 luni de sarcina am stat la pat am ajuns la 76 si am iesit din maternitate cu 71.
Acum, dupa aproape 8 luni, am 61.5. Deci am slabit vreo 10 kg, chiar 12 luand in calcul si 2 kg pe care le pusesem inapoi dupa 1 mai. Chiar daca per ansamblu am slabit incet eu sunt fff multumita pentru ca am facut mult sport si nu atarna pielea pe mine.
Dar ultimele kg sunt lipite bine de mine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna75 spune:

din nou pe baricade
Am citit ultimele postari si ma bucur foarte mult ca nimeni nu s-a ingrasat in ultimele zile.
Vad ca toata lumea se pregateste la mare si vreti sa aratati
Eu am fost in week-end (la noi week-end inseamna joi si vineri),la ,si am vazut ca 80% din femei nu au colacei la burtica ci "colaci" dar nu se sfiesc deloc sa isi expuna corpurile dolofane
Eu nu am stat degeba la malul marii,am alergat,m-am plimbat,am facut aquagym (profesoara e romanca),nu prea am mancat din cauza caldurii
Moniland ,cu dieta ta am slabit 4 kg.in 2 saptamani,momentan continui sa mananc de 3 ori pe zi + 2 snacksuri-
Luna viitoare vreau sa incep si eu programul colonix-iar dupa incheierea lui voi incerca sa mananc cat mai sanatos posibil si voi face tot posibilui ca niciodata sa nu ajung

Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.

Mergi la inceput

De 24 de ore nu a trecut nimeni pe la subiect?

A venit caldura in Ro ?

Mergi la inceput

Uleiul de peste, inamicul grasimii

Exercitiile fizice in combinatie cu administrarea de suplimente din ulei de peste sint eficiente in indepartarea grasimilor din corp, regleaza nivelul colesterolului si imbunatatesc functiile vaselor sangvine, potrivit unui studiu al cercetatorilor americani, citat de Reuters.
Participantii la studiu care au luat ulei de peste, chiar daca au facut sau nu exercitii, au constatat ca nivelul colesterolului s-a imbunatatit, in timp ce trigliceridele au scazut. In acelasi timp, asocierea uleiului de peste cu exercitiile fizice a ajutat la indepartarea grasimilor din corp. Peste aceste beneficii raportate de studiul cercetatorilor, combinatia dintre exercitii si uleiul de peste imbunatateste starea de sanatate a adultilor supraponderali care sufera de afectiuni cardiovasculare.
Mai multe studii au demonstrat ca acizii grasi, omega 3, care se gasesc in peste, pot avea efecte benefice asupra inimii, scazind presiunea sangvina si trigliceridele, reducind riscul aparitiei cheagurilor de singe si imbunatatind functiile vaselor sangvine.

Mergi la inceput

La multi ani! Ina C
sa nu uiti sa treci pe la Gemenute pentru a-ti "colecta" cadoul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina C spune:

Luna 75, l-am colectat inainte sa trec pe aici.E o realizare,nu?

Multi !

ina C

ps ma striga copilul insistent, asta e...

Target : 3 kg

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ina C

Target : 3 kg

Sa inteleg ca mai ai doar 3 kg.pana la target?
Inseamna ca ai fost mai mult decat
Sper sa mai revii cu informatii detaliate pentru a-ti pune un camp de flori

Mergi la inceput