Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Luna, felicitari pentru atingerea targetului. Cred ca e tare bine cand vezi ca iti arata cantarul ce vrei tu sa iti arate. Pentru coapse si fese poti sa faci exercitiile pilates - programul strict pt fese este excelent si e scurt, 20 min. Si la tae bo lucrezi fesele si aripioarele dar e mai greu.
Eu acum am 61.5,deci 3,5 kg pana acum, asa ca eu sunt pe baricade si destul de multumita. Ca eu nici nu pot sa fac foamea cum as vrea eu.
Spor la slabit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Bravo Luna!
eunice, felicitari si tie . E vorba de 3,5 kg in luna mai, nu?
Eu sunt tot lipsita de curajul de a ma urca pe cantar. Nu prea mai am chef de dieta .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Moniland, da, e vorba de 3,5 kg in luna mai. Dar luna mai inca nu s-a incheiat, asa e? Acum mai sunt si cu rushii pe cap si as manca si varul de pe pereti. Ma intreb de ce o fi chestia asta cu foamea la ciclu. Oare organismul are necesarul caloric mai mare din cauza hemoragiei? Eu nu pricep la asta, dar nu am nici cunostinte in materie, asa ca poate ma luminati voi.
Moniland, de ce sa nu ai curaj sa te cantaresti, ai mai sarit calu? Oricum, tu ti-ai atins obiectivul.
Chiara, tu ce mai faci? Ca tu ziceai ca vrei 8 kg luna asta, reusesti?

Mergi la inceput

Nu am mai sarit calul, dar am fost vineri la chef, si sambata la nunta. Am mancat ce mi s-a dat. Nu tot, dar.... Iar alcoolul nici nu mai stiu ce gust are.
Chiara, ne va face o surpriza de > 5kg in minus.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

Luna, da-mi si mie pe PM dieta aia de care spui, cea de la Moniland.
eu am ajuns iar la 59 si la sf. lui iunie plec la mare si trebuie sa dau bine in costumul de baie!!!

Mergi la inceput

mama lia, vezi ca Luna a postat mai multe diete la pagina 8. Daca o vrei pe a mea tot acolo o gasesti. Bafta la slabit!

Monica

Mergi la inceput

multumesc frumos Monica. cit ai slabit cu dieta asta si in cit timp???

Mergi la inceput

mama lia, eu am slabit in exact 30 zile 7 kg.

Fetelor, azi m-am catarit si a aparut 60,0 kg. Eu ma bucur chiar daca nu am dat nimic jos, ma bucur ca nu am pus. Oricum am ramas in urma cu slabitul, ma refer la cele 5 kg in luna mai. Dar poate recuperez pe ultima suta de metri .

Monica

Mergi la inceput

Monica, dar de ce apar doar cite 5 zile pe saptamina??? in wk mincai la liber???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moira spune:

Salutare fetelor,

Luna, felicitari pentru atingerea obiectivului. Ma bucur pentru tine si pentru celelalte fete care au demonstrat ca se poate, Fabya, Eunice, Chiara. Multa bafta in continuare, pentru memntinere!

Eu sunt exemplul negativ, adica am 55 kg, deci inca vreo 3 de dat jos. Sper sa ma tin de treaba de data asta pentru ca la sfarsitul lui iunie plec la mare si as vrea sa nu am colacei in jurul taliei.

Va pup si batfa tuturor!

Moira

Mergi la inceput