Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Moniland, felicitari pentru target!
Chiara, intr-adevar e o solutie nu prea stralucita dar stiu ca da randament. Din pacate eu solutia asta nu o pot adopta ca ma ia cu lesin daca nu mananc. Apropo, tu mai alaptezi? Eu inca da, dar desi am mancat putin zilele astea nu am simtit ca ar fi vreo pb.
Si inca ceva: azi iar am facut tae bo, asa ca poate se va urni si la mine acul cantarului ( vorba vine, ca nu e mecanic).
Anda felicitari si tie pentru kg pierdute. Hai ca nu mai ai mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Nu mai alaptez ca de aia am indraznit sa reduc asa drastic mancarea. S-a intarcat singur micutul pe la 8 luni...pur si simplu nu a mai vrut desi eu mai aveam inca lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

eunice, eu am mancat aseara inghetata dietetica. A fost f. buna dar un pic prea acra pentru gustul meu. Probabil lamaile erau prea mari . S-au facut ace si nu am mai avut rabdare sa o mai bag odata in blender si apoi din nou la conge. Am mancat-o asa.
Azi voi face portie dubla si aleg varianta mere, poate sau visine din borcanul pregatit pt prajituri..

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

Moniland sa iti fie de bine inghetzata de aseara,acuma ce faci ai trecut pe dieta cu inghetata,stiu ca cineva a mincat in fiecare zi numai dulce adica cicolata si odata cind l-am intilnit spunea ca a asta a mincat ca nu avea pofta de nimica dupa o despartire....

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput

Moniland, am facut-o deja cu lamaie, cred ca o sa imi placa. Eu mi-s mai "acra" la gusturi. Daca nu merge maine bag capsuni. De fapt, sigur o sa fac si cu capsuni.
Apropo, tu nu mai vrei programul acela de tae bo? Ca parca tu ziceai ca vrei si ti-am scris Pm cu adresa mea de messenger. Sau m-am ramolit de tot...ca nu m-ar mira, la cat de obosita sunt in ultima vreme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

eunice, imi ziceai ca e mare ca are 390mb, dar la adresa mea de mail care ti-am dat-o mai am disponibil 2853 mb. deci daca crezi ca o poti trimite acolo as fi incantata.
fabya, inghetata e preferata mea dintre toate dulciurile. Probabil voi inlocui masa de seara cu inghetata. Si sper sa nu-mi fac un obicei. Adica doar aseara si in seara asta.

Monica

Mergi la inceput

Pai, da ca tu ai adresa de gmail dar eu am adresa de yahoo care nu ma lasa sa atasez mai mult de 10 mb . Poate doar sa imi fac si eu adresa de gmail.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fabya spune:

eunice78 am vrut sa iti dau privat dar vad ca nu ai activata obtiunea de aici din forum ca sa primesti mesaje private.Deci daca vrei sa ai acont la gmail d-mi te rog adresa ta de email de la yahoo si eu iti trimit cit de curind invite la gmail sa-ti poti face si acolo adresa.Cine mai doreste invite pt acont la gmail poate sa-mi dea adresa de email unde sa va trimit invite pt gmail care o fac cu multa placere pt oricine.

Sa aveti o zi usoara si plina de surprize placute!
Fabya
Poze Noi

Mergi la inceput

Of, ma enerveaza gmailu asta de mor. Deci, mi-am facut cont, am trimis un mesaj fara fisier si a mers dar cand incerc sa atasez fisierul cu tae bo nu ma lasa sa il trimit. Imi zice eroare cod 008 si sa mai incerc peste cateva sec. Si am tot incercat. Si nu a iesit nimic. Ziceti-mi si mie de ce. Va rog.

Mergi la inceput

M-am prins: mesajul, inclusiv cu atasament poate avea max 20 mb.
Asa ca Moniland, tot varianta cu messenger ramane valabila.

Mergi la inceput