Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)
Raspunsuri - Pagina 21
Luna75 spune:
Felicitari Moniland,cred ca esti foarte fericita pentru atingerea obiectivului in timp record.
Sper ca urmatoarea sa fie mihaser ,iar dupa aceea sa urmez si eu
Ma tin cu dintii de dieta ta personalizata,sper sa dea rezultate si la mine (nu stiu daca nu cumva consumul ridicat de lichide ma opreste sa slabesc mai repede)-din cauza temperaturii ridicate eu sunt mereu cu sticla cu apa langa mine .Azi am baut 4 litri
Felicitari didi-anda,chiara,si mihaser (tie nu ti-am pus inca floricica-dupa ce vei pierde si cele 200 g)
Nu stiu daca va place inghetata postata de mine,intr-adevar e cam "cu ace” dar mai buna decat nimic.
Pentru eliminarea acelor-la scoaterea din congelator se poate pune in blender si va capata deveni ca un shake mai consistent.
Cine nu are multe kg.de pierdut poate pune si un praf de frisca.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by LiliaToma
Chiar nimeni nu imi raspunde si mie? .
Lista cu calorii o gasesti aici
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=95089&whichpage=1
Esti norocoasa ca ai numai 3 kg.de pierdut,e adevarat ca ultimele sunt si cele mai grele,insa li se poate veni de hac.
Daca doresti iti pot trimite prin pm dieta care o tin eu momentan (de fapt e vorba de o dieta personalizata alcatuita pentru Moniland),cred ca nu are mai mult de 1000-1200 calorii,chiar as spune ca ar avea mai putin
fetita mea e nascuta pe 29.09.2004
Luna75 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Azi voi face portie dubla si aleg varianta mere, poate sau visine din borcanul pregatit pt prajituri..
Inventiva mai esti!
Eu nu m-am gandit niciodata sa fac cu mere-am incercat cu grapefruit (,cu mure (un deliciu!)dar mure se gasesc rar pe aici-si sunt scumpe rau,cu ananas (foarte bun)
inuta12 spune:
Fetelor...pentru cele care cunoasteti...am o intrebare : eu sunt in sesiune si iau forever lycium plus...ingrasa cumva? deja sunt atat de stresata sa nu-mi pericliteze dieta ca nu stiu ce sa fac. dar am 8 examene in 2 saptamani..si chiar nu mai fac fata...ce ma indrumati? sunt de la forever living product..contin lycium extract si esenta de lemn dulce, celuloza,acid stearic,magneziu,...voi ce stiti despre asa ceva?
chiara.2005 spune:
Buna dimineata fetelor!
Luna75 te rog sa imi mai pui o floricica...de ieri batea cantarul spre 70 dar nu am vrut sa raportez pana nu era fix pe 70 :)
Deci "Luptatoarelor" eu am ajuns la 4 ....imi mai ia cineva premiul?
Hai ca cred ca v-am ambitionat de dimineata.
eunice78 spune:
Of, eu sunt tare suparata: desi mananc ff putin si mai fac si sport, si mai si alaptez cantarul meu nu vrea sa arate mai putin deloc.
Luna75, si eu beau multe lichide: ieri de ex am baut 2 l apa plus un l ceai (neindulcit, evident), dar totusi nu cred ca ar fi asta cauza..nu stiu.
Chiara, felicitari pentru kg, dar nu te culca pe lauri..., eu inca sper ca o sa depasersc pragul asta si sa asist la o scadere spectaculoasa. Dar intr-adevar ultimele kg se duc extrem de greu.
mihaser spune:
Luna ok...am inteles! Cred ca se va intampla curand ca nu mananc mai nimic...nu imi e pofta....beau doar apa si ceai.
Ptr sesiune recomand lecitina...eu m-am simtit foarte bine dupa ce am luat 1 pe zi.
Bafta!
Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/crimsonbyte" target="_blank">Filmulete
Pozele noastre
It`s nice to be important, but it`s more important to be nice!"
eunice78 spune:
Salutare!
In aceasta dimineatza cantarul meu a arata 62.4 . Stiu ca nu e de o floricica inca dar pentru mine e o mare bucurie. V-am zis ca nu voia deloc cantarul meu deloc sa arate sub 63. Sper sa pot raporta maine un 62 curat.
Oricum, luptatoarelor, eu sunt pe baricade cu 2,6 kg pierdute pana acum. Poate se vor misca lucrurile mai repede un pic daca am depasit pragul.
Spor la slabit!
Moniland spune:
Eu am fost vineri la un chef, iar ieri, sambata, la nunta.
Nu am baut decat apa dar am mancat din fiecare fel cate un pic. Deci nu am respectat regimul . Nici nu aveam cum. Dar de azi alimentatia mea va fi cea care trebuie. Sper ca maine cand ma urc pe cantar sa nu arat cu mai multe kg decat ma stiam.
Chiara, bravo! mai ai un kg de dat jos in 10 zile. Foarte usor. Sigur vei da mai mult.
Monica
Luna75 spune:
eu am ajuns azi dimineata la 58 kg-dar mi-e o foame !!!
te admir Moniland pentru ca ai reusit sa tii dieta timp de o luna.Tare mai grea e!
chiara,in mod sigur nu iti mai ia nimeni premiul.Tot inainte pentru silueta de vis.
inuta12,suplimentele de vitamine in sine nu ingrasa insa sporesc pofta de mancare,daca tu nu mananci mai mult decat de obicei nu te ingrasi.
In timpul sesiunii consumi oricum mai multa energie,deci
poti manca putin mai bine.