Grup de suport pt.slabire 5 kg.(9)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

uauuuu, cred ca bag in seara asta inghetata de lamaie in loc de iaurtul cu painea prajita care o am.
Cumpar ingredientele si imi pregatesc inghetata inainte de a merge la miscare, iar cand vin am o inghetata de lamaie dementiala si o sa-mi pice tare bine

Monica

Mergi la inceput

Mi-am facut inghetata. e in congelator. De abia astept sa inghete . deja mi-am bagat lingurita de cateva ori in ea.
Mai am o jumate de ora, ma duc la sala si cand vin......... dau iama in congelator.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns didi-anda spune:

Luna, din pacate, nici acum nu-mi merge netul acasa. am venit la o prietena si-am vrut ne-aparat sa intru sa-ti scriu c-am ajuns la 52 de kg. mai am 4 si-mi indeplinesc obiectivul. sper sa reusesc,ca de maine, nu mai beau cafea si nu mai fumez,ca incep sa-mi albesc dintii si n-am voie!
spor la slabit in continuare va doresc!
pup toate slabutele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

Chiar nimeni nu imi raspunde si mie? .

Lilia si Amelia(26.09.2004)

Copiii vin pe lume cu agenda lor proprie: unii ne lumineaza viata, unii ne testeaza rabdarea, unii ne dau un scop, altii incep sa aiba grija de noi.. cert este ca atunci cand vin, copiii schimba totul.. ( DH)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabrielle74 spune:

liliatoma- bine ai venit ! sunt ca si tine proaspat aterizata pe aici ,si pe deasupra si afon,dar voi incerca sa ti raspund.aceeasi intreb mi-am pus-o si eu si una dintre fete ,tare draguta mi-a rasp ca sub despre calorii se afla pe primele pagini.

trei mese principale si un mar ,fara grasimi,prajeli , etc .ai voie iaurt dietetic, salate multe ,gratar de pui ,paine putina graham cred,si cam asta imi trece prin materia cenusie la ora asta sper sa nu gresesc ceva ca mi-am luat rosiile .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut!

Lili si eu am vazut mesajul tau, insa nu stiu sa-ti raspund...eu caloriile le-am mai invatat din regimul meu...pe care l-am postat saptamana trecuta si cam stiu cat trebuie sa manac la o gustare sau un pranz...deci acum tin regim ochiometric...Insa poti da un search pe google si sigur o sa gasesti n tabele cu alimente si numar de calorii.

Spor la treaba fetele! Eu am ajuns la 61,2 kg deci aproximativ 2 kg ma despart d obiectiv.

Mihaela&Cristian 25.03.2006
www.dropshots.com/day.php?userid=173413&cdate=20060904&cimg=0 " target="_blank">Filmulete
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Am zis eu ca ma mai cantaresc numai luni insa nu m-am rabdat azi dimineata ca era prea aproape de mine cantarul :) Asa ca Luna75 te rog sa imi mai pui o floricica.
Moniland si Eunice am ajuns la 3. Mai sunt 14 zile din luna asta. Sper sa reusesc sa ajung la 5 ....de fapt eu sper sa reusesc chiar mai mult.

Mergi la inceput

Chiara sunt in spatele tau. Imi simti rasuflarea
Luna, pe langa o cred ca merit si . Yuuuhuuuuu

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eunice78 spune:

Chiara, ai mai descoperit vreo dieta magica si o tii pentru tine ?
Felicitari pentru kg pierdut!
Eu azi imi fac inghetata dietetica, am fost aseara si mi-am luat zahar dietetic ca nu aveam. Asa ca la mine dezmatul e azi. Luna75, pentru reteta.
Fetelor, vedeti ca in capitolele anterioare sunt si niste linkuri spre tabele cu calorii, din cate imi aduc aminte.
Eu azi vreau sa fac tae bo, sper sa am timp.
La kg mai putine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiara.2005 spune:

Moniland sufla tare tare ca sa ma ambitionez ca vad ca tu ti-ai atins targhetul. FELICITARI!!! ...eu mai am ca precum spuneam 65 e doar o etapa intermediara . De simtit bine ma simt pe la 56-57.
Eunice da am descoperit o cura perfecta: NEMANCATUL !!! Stiu ca e cea mai proasta dintre variante dar asta functioneaza la mine ...va trebui sa am grija mare cand voi incepe sa mananc mai mult.

Mergi la inceput