Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 28
Noki_Lara spune:
Mneatza! Azi la mine e sarbatoare, face bufnitzica un an jumate!
Cand ma gandesc ca pe vremea asta acum un an jumate ma pregateam sa merg la alaptat...
Pischi- am vazut aseara pe poza d ela mess beculetzul de fii-ta! O FRUMOASA!!!!

As tunde-o si eu pe Sarah, ca are parutul tare rar. Dar nu am curaj. Mie-mi place cu par si atata ne-am chinuit sa ne cresca si noua...Sa ramana acuma cu bostanul chel iarasi...Of...Mai bine o las asa.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
madau spune:
Hop top si noi ca suntem treze de ceva timp![]()
Miruna e mai bine, tot mai are ceva muci insa vad ca au scazut destul de mult, sper sa se faca bine pana sambata, ca e ziua lui tati si trebuie sa fie si ea prezenta la party![]()
Apropo de asta, trebuie sa dau o raita prin Mall, ca tot s-a redeschis si e aproape, sa-i iau si un cadou ceva, inca nu stiu ce si-mi tot chinui mintea
Pischi am vazut-o de ieri pe Alex tunsulica, SUPER!!!! Vroiam si eu s-o mai tund un pic pe Miruna, dar nu ma indur sa-i tai buclele
Noki spor la invatat, drum bun lui Adila si petrecere frumoasa cu ocazia aniversarii bufnitzei
, petrecere, tort, ceva?????![]()
Ela ia treci tu frumusel sa-ti dau
..pai bine mai, nu ne anunti si pe noi ca Uka e fotomodel DC...noroc ca am intrat direct pe home page si am vazut-o, ca io-s setata sa intre direct pe forum. FELICITARI!!!!!!!!

Fug ca fimea tocmai isi trage pe ea uscatorul de rufe 
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
Hildegard spune:
Buna
,
Cat lapte beau copii vostri?
Ca steff de cand l-am trecut pe punga Nu stiu e bine, nu e bine, dar tare ii prieste laptele de vaca la punga cu 3,5 grasime. Doarme foarte bine si ziua si noaptea ...pe bune! sau e o concidenta...l-or fi lasat temporar durerea de gingii sau a crescut si doarme mai bine acum. Nu stiu ce sa cred....
Inca ceva...daca atunci cand mergem undeva ii dau lapte UHT ca sa nu trebuiasca sa-l fierb are ceva? am zis ca intreb dr. dar n-am apucat ca nu raspunde la telefon.
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
maria_alexia spune:
Aviz bebeilor ultra-zglobii ai colectiei
: ia uitati ce concurs au la Pampers !!!
Feli, filmuletzul cu Ilinca urcand topoganul chiar merita postat!
Iar dintre aventurile Sarahlinei chiar nu stiu pe care sa o aleg!
Smaranduta dansand iarasi m-a impresionat mult, dar nu stiu daca bebeii care nu sunt din ro se califica...
Asta doar ca prime ganduri care imi vin acum si din cate filmulete am vazut recent, sigur sunt destui bebei care ar impresiona asistenta ![]()
felicia74 spune:
neata!
Maria multumesc
Hildegard am vazut ca ai scris ceva, dar am probleme cu messul (aviz si celorlalti)... Mai trimite o data, daca vrei.
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
bb_alinus spune:
Salutare si de la noi, adica de la mine ca missa e la cresa.
Vai, tare greu e cu cresa asta, mai ales pt o mamica panicoasa cum sunt eu. Azi iar a plans cand am lasat-o - e drept ca nu cu acelasi patos ca si vineri- insa s-a apucat de plangocit cand eram pe autostrada, simtea ea ceva. Io n-am avut chef de nimic, nici de mancat, nici de plimbat, nici de shopuit...sunt ca un caine batut. Am sunat la cresa si cica e super ok, a mancat de dimineata, se joaca si nu mai plange. Io ii cred ca doar nu sunt pusi sa minta, nu?
Noki sa iti traiasca "bufnitza", dar de ce ii zici asa mami?
Mai vroiam sa zic ceva dar nu mai stiu ce...
Pupacesc bolnaviorii, sper ca azi sa avem vesti bune de la toti.
Aici e cald, a trebuit sa ii duc missei la cresa crema de soare si palariutza. Ceva nemaintalnit, cred ca de mai bine de o luna nu au mai fost nici vanturi, nici ploi...S-o muta coasta de azur pi aici, te pomenesti![]()
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
Noki_Lara spune:
Gaca..am revenit dupa o inainte-de-masa plina de agitatie si drumuri. Titi e DEZASTRU in masina. Nu mai vrea deloc sa stea in scaun, urla cat o tin plamanii. A faut o adevarata fobie cu scaunul de masina. dar nu am ce sa-i fac...![]()
Alinush- mie-mi plac mult bufnitzele, sunt printre pasarile mele preferate. ![]()
Maria- trebuie sa scotocesc dupa un filmuletz sa vaz ce gasesc mai ilustrativ.![]()
Titi a reusit azi sa se prelinga din pat si dupa ce a coborat frumos si regulamentar, a alunecat pe parchetul lustruit cu grija de mami si s-a lovit in barbie. Are o pata mare si rosie. Adila era langa ea, normal, eu ii pregateam de papa. Of...asta este.
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
melku spune:
si io pe aici...
azi si la noi e sarbatoare: face Daria 1 an si jumatate!!! io o tin minte de anul trecut pe vremea asta, cand a implinit 6 luni, abia se chinuia sa stea in fundic...si acuumm...e mare deja!!!
Noki, Catutza, Teo, sa ne traiasca, sa fie sanatoase!!!
io ma tot scormonesc de cum sa-i fac niste poze aniversare si nu stiu unde...ca sa avem amintire frumoasa!!!ca in parc i-am tot facut, in casa la fel...
ieri am fost si noi la ZOO, dar mai pe seara, pe la 6 cand tot puhoiul de lume pleca spre casa. maare aglomeratie, dar in retragere asa ca nu ne-am ingramadit prea tare.
Dariei i-a placut muult de tot!! tigrul preferatul ei. se atarna pe gardul despartitor si-l striga: "gu, gu, bai gu" si ala se plimba de colo colo. apoi poneii, caii si bineinteles ursul mare!!
pentru noi e prima data cand mergem la zoo aici in bucuresti. nici io, nici sotu' nu fusesem. da' nici nu cred ca mai mergem asa de curand. nu-i nimic deosebit, ba chiar e deprimant sa vad animalele alea in custi. fata de Zoo din Barlad, nimic impresionant. (bine, doar mai curat decat la Barlad - CristinaN stie!) hai sa zicem, de admirat intr-adevar pelicanii si flamingo. in rest...io as desfinta-o!
am facut ceva poze, sa vaz cand am timp sa le pun.
Noki, nici io nu mai stiu daca te-am intrebat ceva. da' parca nimic pe tine...doar daca i-ai cumparat lui Sarah de la Tara piticilor, ca io am intrebat cum se simt copii in incaltarile de acolo.
Hildi, io nu cred ca are nimic daca treci de la lapte la punga, la lapte uht. odata trecut pe lapte de vaca, diferentele sunt minore. parerea mea.
Madutza, cum e Orlando? sper ca bine.
Camelia, am citit ce ai patit cu Dariuca!! offf...bine ca e bine, sanatoasa acum!! multi 

de la Daria mea.
mami & Daria Virginia (2 nov 2005)
Pasti 2007
Varsta Daria
Noki_Lara spune:
Melkule, asa e. De pantofi ai intrebat si staiam io de ce nu am raspuns. ca nu stiu cum s esimte, ca fiind sandale inca nu i le-am dat. Iti zic mai incolo, cand o veni vremea de ele, ca deocamdata vad ca e de cizme.
mai fetelor, Corapina o fi nascuuuuuut?
Poze cu Sarah si mami 
Varsta Sarah
Madutza10 spune:
Hello!!!
Sint foarte fericita azi , si-a revenit piticu meu iubit !Ieri a facut febra mereu ,peste 39.0 ,chiar daca i-am dat din 4 in 4 ore antitermice ,pe seara i-am dat Nevralgin iar febra n-a scazut deloc ,pe la 12 avea 39.5 ,i-am mai dat 5 ml Nurofen iar dupa o ora se racise de tot ,de atunci n-a mai facut febra deloc ,in schimb are diaree de la Agmentin ,asa am patit si data trecuta cind i-am dat ,scapam de una dam de alta dar important e sa nu mai revina febra.Azi e vioi ,a papat ceva fata de ieri ,oricum la cat de rau a fost sint super multumita ...
Va multumesc pentru urarile de bine ,raspunsuri ,sfaturi!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)