Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 27
madau spune:
Dordia eu pe astea cu E-urile nu le am deloc, daca vrei sa-i dai de rontait, nu cred ca e vreo problema...numai ca tu te plangeai ca mananca cam mult, de aia ti-am zis ca mai bine nu-i dai, nu ca ar pati ceva de la ei...da-i intai unul si vezi cum reactioneaza, dar stiu ca Stef e sanatos din fire si fara potential la alergii asa ca probabil va fi ok
Fug ca s-a trezit si mandra mea raszgaiata, iar acum s-a incaltat cu un adidas de-al ei si cu unul de-al meu, si apoi peste adidasul ei si-a pus si un papuc
, va inchipuiti cum merge prin casa![]()
Madau si
Alexia Miruna (15 dec 2005)
poze pana la 1 an, de la 1 la 2 ani, Paste 2007
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1b04435806e76a5905bfb2&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">filmulet aniversar 
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
dordia2000 spune:
Madau ms mult. De mai bine de o luna...biscuiti primeste f. rar si numai in cazuri exceptionale cum ar fi afara daca vede la altul ca papa ii dau si lui dar altfel...nu prea. Asa ca d'asta i-am luat mai mult pt cazuri exceptionale!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian 14.11.2005www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ee608d0bc6b68328c225c&source=category&category_id=12" target="_blank">Un an de basm-filmuletz
Albastrele ambitioase, maine nu vor mai fi
...GRASE
Dordia, Violeta,Bfly si InaC
bb_alinus spune:
Pup rapid fetele si colectia!
mai citesc asa in mare dar am renuntat sa mai raspund pt ca nu mai apuc pur si simplu. Am o gramada in perioada asta.
Cresa e ok,, vinerea trecuta a dormit de pranz acolo, cica s-a comportat super bine, n-am decat sa cred, desi nu pot sa spun in ce plansete am lasat-o dimineata.
Pup bebeii bolnaviori, ca am auzit ca e o gasca. Sanatae maxima.
Pisi vroiam sa te intreb de mult ce mai face protejatul tau cel micutz, mai zi-ne despre el.
Va las acum, ne pregatim sa plecam din Fr, sper sa nu mai avem acelasi trafic ca la venire, unde am facut 5 ore pe drum.
Alina si Amalia 17.11.2005
Vacanta Pasti Romania 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1ebf029650900ace688449&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Amalia in imagini aniversare
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=65487" target="_blank">Povestea nasterii
mara95 spune:
salut!
vreau si eu o reteta de pastrav apetisanta ptr bebei.flavia mea nu mananca peste deloc!mananca doar branza topita,pufuleti si eugenii(biscuitele).![]()
Hildegard spune:
mara, poate te ajuta asta:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=67748&SearchTerms=pastrav
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
mara95 spune:
hilde, mersi,
, daca-ti spun ca la tine gandit , ma crezi? intaii ti-am vazut link-ul si apoi am postat, caci tu aveai acolo numai desertul!
Azi ne-am cumparat scaunel de masina Inglesina, de la Metro, si acum vad ca pe site este cu in milion mai scump .O fi fost vreo promotie?
Noki_Lara spune:
Asa...am revenit cu plodul acasa dupa o dupa-amiaza in Herastrau stil sardea din conserva si una bucata plimbare in Mall-ul vechi, care de fapt e nou, ca l-au extins.![]()
Titi e mai bine, tuseste ff rar, din seara asta am renuntat si la Nurofen si ramanem inca 2 zile cu Paxeladine. Maine tati ne paraseste putintel pentru a pleca la Budapesta scurt sis e tot roaga de mine sa merg cu el, dar pentru ca e vorba doar de drum si stat acolo cateva ore, nu are rost.
Plus ca am lucrare vineri la istorie si seminar mega-important maine.
Lavi, Cami- saru' mana de aprecieri!
Feli- ehehe..cine suna la prima ora sambata la Cel? Io, evident, dar era inchis. Dar maine deschid!
Serios acuma, nu aveam cum sa venim la voi, ca sarah era racita si ultimul lucru pe care l-as fi facut era sa vin la voi raspandac de virusi fiind.
M-a batutu si pe mine un gand de Zoo in dupa-amiaza asta, dar mi-a tecut rapid cand mi-am amintit ce full e de regula, darmite acuma...![]()
Mara- sa stapaniti sanatosi scaunelul! Si sa fie Flaviutza cumite in el, ca a mea NU este...
Lavi- manastirea Zamfira e pe drumul de la ploiesti catre Slanic. Revenind de la Slanic, am vazut plancarda si am zis ca ia sa mergem pana acolo. Foarte frumos, curat si ingrijit.
Alinush- drum bun catre Francezia si mai itra si tu mai des cu vesti. Culmea-culmilor...cu Amalia acasa intrai mai des...hi hi hi, dar amu cine sta pe la shopping?![]()
Madutza- sanatate infinita lui Orlando si sa isi revina repede! Si eu stiu ca e normal ca prima noapte de boala sa faca febra mare de tot, ;la putin timp de la introducerea antibioticului. ii trebuie si lui ceva timp sa actioneze. dar o sa vezi ca in cateva ore o safie muuult mai bine. Pupam baietelul bolnavior!
Gata, fetelor dragi, ma duc sa-i caut pensiune lui Adila pe langa Arado-Timisoara.
Noapte buna tuturor!
Poze cu Sarah si mami 
Filmuletze poznase www.dropshots.com/noki_lara" target="_blank">1 www.dropshots.com/saraly" target="_blank">2 www.dropshots.com/noki_lara2" target="_blank"> 3 si www.dropshots.com/Saralyna" target="_blank">4
Varsta Sarah
Everything matures...eventually!
catutza spune:
Buna!
Noki ,mult succes la multele examene pe care trebuie sa le dai, te asteptam cu vesti bune.Multa sanatate lui Sarah agitata, ce faci cu ea, o duci la mama ta? Am vazut pozele - superbe! Apropo de poze, sa nu ma uiti cu pozele de la Ionika,
(cand ai tu timp)
Meems , frumoasa foc zulufata ta si foarte cocheta, sa va traiasca!
Ela , am admirat ochioasa fotomodel CD...mergi pe burta vad! Cand ai examen? Te asteptam cu vesti bune,
CristinaH , nu zici nimic??? Hai ca eu una i-ti simt lipsa, mai baga si tu un mesaj.
Lavi , multa sanatate la fete cucuiete, e tare inselatoare vremea asta, multa lume racita acum.
Noki , cu e "noul/vechi mall" , am trecut si eu astazi pe langa el si am vazut ca e gata, dar nu am intrat.Ce e in aripa noua? Numai magazine?
Noi astazi am fost la curte la parintii mei, au mers si socrii cu noi, asa ca fimea a fost culmea rasfatului,
.Cred ca o saptamana i-mi trebuie sa o dau pe brazda iar
Cata si
Bianca-Maria(2.11.2005)
pischi2003 spune:
Sanatate multa copilasilor bolnaviori si ii 
pe toti.
Am tuns-o azi pe Alex. Nu zero, da' nici mult nu mai era, cu urm. treapta. E si mai ochioasa fata de cum e ea de obicei
.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra