Colectia de toamna iarna 2005(132)
Raspunsuri - Pagina 29
pischi2003 spune:
Sa fie sanatosi bebeloii de 1 an si jumatate, Sarah, Daria

Lavi, cum se mai simt fetele? Sanatate multa amandurora.
Madutza, asa e, bine ca a cedat febra, ca asta e nasoala.
Alina, daca iti spun ca e bine si ai incredere in acele persoane de la cresa, asa e. La noi, Alex se matzaie cand plecam noi dimineata si ramane cu bunica (sta mama mea cu ea 2 sapt., in locul bonei), asadar e legatura mare parinti-copii. Cu timpul, se acomodeaza si ei cu alte persoane. Si daca Amalia e bine cand o iei, nu te mai chinui si tu ziua intreaga. Curaj in continuare.
Mihaela si Alexandra - Maria (01.12.2005)
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
pischi2003 spune:
Am pus foto cu noua freza chelioasa in contul comun.
www.dropshots.com/new.php?userid=109466&cdate=20061112&cimg=0" target="_blank">filmuletze Alexandra
soanso spune:
buna,
ne-am intors ieri din mini-concediu ,a fost super ,cald ,am facut baie ,plaja ,ne-am bronzat ,cu exceptia zilei de ieri cand a fost inorat si a suflat vantul ,in concluzie MAI VREAU.
Am citit din urma printre desfacut bagaje ,pus la spalat ,mancare ,strans de prin casa...ce bine era la Felix.
FEE, trebuie obligatoriu pasaport pentru copil altfel nu se poate scoate din tara,adultii au voie cu buletinul ,se poate face pt copil separat valabil trei ani sau pe pasaportul unuia dintre parinti,revin in curand cu mai multe detalii despre pasapoarte pt cine mai doreste.
ce mancacios e copilul tau ,ii dai ceva pentru pofta de mancare,a mea mananca in trei zile atata.
Camelia-Daniela ,Doamne ajuta si refacere rapida ,sa nu mai treceti veci prin asa ceva .cum se simte acuma ,e bine?
JOI04 ,eu ii fac Soranei zilnic suc de portocale sau mandarine 150 ml ,iam mai dat din comert Granini ,dar eu prefer sa-i fac proaspat chiar daca e mai mult de lucru.
Catutza, nu stiam ca situ respectiv e antireclama eu primisem pe mess link cu bici ,nu am studiat situ respectiv,acuma stiu.
avem cateva poze de la Felix
http://new.photos.yahoo.com/chira_anca/album/576460762400185564/photo/294928804361221207/1
pupam copilasii bolnaviori,
am uitat sa va zic ,a picat Sorana si a dat cu gurita de asfalt ,nu va zic ca si-a muscat buzele sunt unflate si ia curs la sange ,Doamne ce m-am speriat ,acum se reface,are Buba,buba.
mai nou alearga si umbla pe varfuri.
SOSO
pischi2003 spune:
SOSO nu se vad pozele din linkul dat de tine.![]()
joy04 spune:
neata.
SOANSO multam de raspunsul legat de suc. tu ti-ai adus aminte.
pozele nu se vad, poate nu-s publice...
si cu cazut un buze...stiu cum este. l-am ridicat pe vlad de jos cu sangele suroind.....
si asa frica mi-este de cazaturile astea in freza si de aia afara il tin cu hamul. ca el nu stie sa mearga incet, o rupe la fuga.
LAVI ce fac fetele??? va
-acim sa treaca mucii mai repede.
MADUTZA nu cred ca trece vreodata o infectie dupa 1 zi de antibiotic. oricat de tare ar fi.
so pe viitor fii mai tare. vezi, deja s-a rezolvat 
dar tu ii dai biotics in timpul tratamentului cu antibiotic?? daca nu, poti incerca ca rau nu-i face.
Feli stie mai bine sa-ti explice.
FELI mi-am adus aminte ca de cand vreau sa te intreb de BRADO cum se simte....e bine, nu?
MELKU bine ca ai zis de zoo ca nu ma duc daca-i asa naspa. io de cand ma uit la Animal Planet, am ceva impotriva vanatorii/vanatorilor.
(doar ca nu suport cainii de pe strada cu toate ca stiu ca alternativa este eutanasierea lor)
am vazut de Paste parca o emisiune la ...numai stiu ce tv despre ursii tinuti captivi in custi de fier LA NOI IN TARA.
si nici la circ nu ma mai duc sa vad animalele alea chinuite si batute sa ste pe sarma spre amuzamentul meu, nu-mi plac si nu ma uit la filme care au ca protagoniste maimutele.
stiti ca chinuite sunt ca sa invete rolul? sau ca sunt fortate sa posrte pantofi de-ai nostri si li se deformeaza picioarele? ca sunt batute fara mila? poate nu toate dar am vazut un cimpanzeu de la o tv din Turcia...era vai de el saracu'
poate exagerez, dar asta simt
PISCHI ii sta super misto Alexandrei asa. 
si amu sa va zic asa: vlad nu a mai facut febra. sper sa fi scapat si sa nu revina.
ii dau vitC picaturi si numai mananca. o fi de la ea sau nu...
dar pufuleti papa la greu. si ca atare este taiat de la portie.
si am o problema cu el : O BATE PE DARIA!!! cum orinde cate o jucarie - de ex o popica - cum ii da cu ea in cap.
azi i-am tras si io lui una mai tare peste manuta si l-am certat, a lasat capul in jos si peste 20 secunde a inceput sa rada si sa se joace.
cand ii spun ca NU ARE VOIE SA FACA CUTARE SAU CUTARE, intentionat face.
eu ce sa-i fac? ca nu vreau sa ajunga bataus'???
uitam sa-i raspund HILDEI: vlad bea cam 1.300g lapte/zi. UHT, Milli de 1,5
ma duc la papa.
Joy
19+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
Hildegard spune:
Joy, si steff o ia la fuga cand iesim. El nu stie sa mearga frumos de manuta, efectiv fuge, oboseste atunci o ia mai incet,...of, of...io mor de oboseala dupa el. Hamul nu-l mai folosesc.
Si apropo de alpte: beti nu gluma
Da cum bea atata? Cand?...si io care credeam ca stefan bea mult. Mie dr...in seara asta am vorbit la telefon ce ea...si mi-a zis ca 500 ml e suficient, ca nici pre mult lapte nu e bine ca se forteaza ficatul de la grasime.
Soso, of, cazataura asta!Sa treaca buba
de-ale gurii
Stefan Peter
(1 an si 5 luni)
joy04 spune:
HILDE pai de aia si ziceam ca-i dau cu 1.5 grasime ca cu de ala mai gras face kk alb ca-i prea solicitat ficatul.
cand bea? zi si noapte.
dimineata numai mananca ca altadata painica cu cate ceva ci bea lapte. si daca se trezeste la 07.00 (asta-i ora maxima!!) pana pe la 10.30 cand mai trage un somnic bea cam 300 ml lapte. cand se culca dupa amiaza mai bea vreo 250 ml...plus ca peste zi daca nu vrea sa manance ce-i fac eu ii dau lapte...seara cam 250 ml...si noaptea depinde. intre 350-500 ml.si nu merge sa-i dau apa sau ceai cand el vrea lapte.
si credeti-ma ca-s asa obosita ca nu dorm bine incat nu-l suport sa maraie, caraie, planga ca sa-l dezobisnuiesc.
poate mai tarziu...nu stiu.
ma duc la nani. NOAPTE BUNA
Joy
19+ & bobuletu mic
(dpn 21.09.2007) &
Vlad Andrei (1 decembrie 2005)
foto
felicia74 spune:
Seara buna!
Habar n-aveti voi ce fac eu acum: dau la pedala, pardon, la balansoar, ca Ilinca nu vrea sa adoram neam. In mod obisnuit dormea de o ora. Acum are ochii cat cepele, ca am lasat-o sa doarma pana la 9 dimineata si i s-a decalat tot programul de son. Si la pranz a fost nevoie s-o legan, dar tot a adormit tarziu
Gata, maine la 7 o scol!
Joy
, mersi de intrebare, Brado e foarte bine, si-a revenit si slava Domnului, nu a pus la loc kg pierdute.
Madutza ura, ura, sunteti spre bine! Burtica o reparati voi, nici nu mai are rost sa va dau sfaturi ca ati trecut prin asa ceva de n ori. Of, ce mamica incercata ai fost si tu![]()
Hilde exact acum voiam sa va intreb daca copiii vostri merg de manuta, ca Ilinca o ia oriunde numai inainte nu. Prin toti boschetii si rahatii
Elafelicitari pentru fotomodel, mai ce colectie reusita avem, numai copii frumosi
BB_alinus e normal sa te simti asa, ca acum mai tai un "cordon ombilical" (ca intre mame si copii se vede treaba ca sunt mai multe). Cred ca pe ultimul il tai cand va pleca de acasa, sau niciodata![]()
Uraaa! A adormit!
Noapte buna!
Felicia si Ilinca Teodora (15 noiembrie 2005)
Madutza10 spune:
N-am mai facut febra ,n-a mai facut febra ,nananana...:))))
Gata doarme piticu' ,e bine ,a fost vioi toata ziua ,a inceput sa pape ,muci nu prea mai are ,cred ca se face bine .
Joy ii dau intotdeauna Biotics cind ia antibiotic ,vorba Feliciei la cite probleme am avut nu cred ca e ,,leac'' sa nu-l stiu ,problema e ca de febra mi-e frica foarte tare ,intru in panica ,ma gindesc numai la convulsii ,mai ales ca acum l-a tinut febra 2 zile si nu-i scadea cu nimic .
Feli ,ai dreptate ,incercata nu gluma ,astept sa creasca poate nu va mai fi asa sensibil ,stii vorba aia ?,,Copilu' nu se mai imbolnaveste dupa 7 ani''(sau cam asa ceva) :)))))))) deci mai am mult si bine .....
Melku,Noki ,sa va traiasca printesele de un an jumate!:)
Hilde ,eu ii dau Nestle Junior ,il tolereaza bine asa ca ramanem cu el pina la 3 ani!
ORLANDO_ANDREAS
(9.12.2005) si MAMI MADA
Aprilie 2007
www.onetruemedia.com/shared?p=1b913bfba91d89dbb55d45&skin_id=7&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">FILMULETZ ..,CA TOT E LA MODA :)
meems spune:
Madutza, ce ma bucur ca Orlando e mai bine!
Noki, vazut bufnitzuca ta de 1 an jumate si placut mult
Ii sta tare bine cu parul un picut mai lung la spate, mai ales ca are si culoarea aia atat de deosebita.
Pischi, am vazut-o si pe cheliutza ta ochioasa, e atat de dulce! Avea deja parul destul de lung si parca destul de blond. Si Rianna ar cam trebui tunsa (cel putin la breton), dar am zis ca nu ma ating de parul ei pana dupa nunta lu' frate-meu.
Sanatate multa si celorlalti copii bolnaviori. Ina, cum e Rachie cu burtica? Lavi, dar fetele tale? Cami, Daria e bine acum? Simona, tu ce ne mai spui de Patricia?
Fetelor, sa stiti ca nici Rianna nu are stare afara. O tin in carucior cat pot de mult, mai ales cand mergem la mall (ii dau carti, diferite jucarii, ii pun cheerios in tavita sa manance, apoi iarasi carti, iarasi jucarii...) si cand se plictiseste o las si pe jos un pic. Ii tot spun ca nu are voie sa plece de langa mine, dar credeti ca pricepe ceva? Sau pricepe, dar nu vrea sa bage la cap. Ce mi-e cel mai groaza e ca si pe-afara fuge de langa mine si in parcari mi-e asa de frica! Si in strada s-ar duce singura, nu stiu cum s-o "infric". Probabil e si asta o perioada doar... In rest e bine, i-a trecut mini-raceala insa noi inca suntem infundati. Bine ca ea e bine.