contractii nedureroase
Raspunsuri - Pagina 6
cristina_ana spune:
Aylin, tu la ce farmacie ai gasit scobutil supozitoare, ca si mie mi-a recomandat medicul, dar nu am gasit pe nicaieri!!!!
Cristina, 26+ si bebe scump
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
aylin_tarcan spune:
cristina eu mai aveam o cutie de anul trecut, de la sarcina trecuta. acum mi s-au terminat si mie si chiar ma gandeam sa cumpar.
o intreb pe soacra-mea daca are la ea la farmacie, imi pun sotul sa se uite si el la farmacia de langa serviciul lui, si cand trec pe langa vreo farmacie intru si intreb si eu.
iti dau de veste cum aflu ceva. se cheama scopantil.
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
cristina_ana spune:
Merci mult, Aylin! Eu la farmacii intrebam de scobutil supozitoare, si poate de-asta imi ziceau ca nu au. Scopantilul o fi altceva! Dar oricum, sa-mi zici, te rog, daca se gaseste, ca imi trebuie si mie neaparat!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
aylin_tarcan spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Merci mult, Aylin! Eu la farmacii intrebam de scobutil supozitoare, si poate de-asta imi ziceau ca nu au. Scopantilul o fi altceva! Dar oricum, sa-mi zici, te rog, daca se gaseste, ca imi trebuie si mie neaparat!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
ar fi culmea!!! scobutil supozitoare e scopantil, e acelasi lucru numai ca se cheama altfel. dar nu m-ar mai mira nimic!
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
papadie spune:
scobutil-scopantil-buscopan acelasi lukru. bunute la nevoie.
intreba cineva daca e posibil sa ai contractii si uterul sa fie relaxat la fiecare control. Ei bine, da! Eu is aia numai ca la mine se vedea la col ca era ori scurt, ori moale. Contractiile dureroase sau nedureroase scurteaza colul! Sfatul cu statul in pat este cel mai bun posibil pe care vi-l poate da cineva. Cu un col scurt sau lung dar moale nu e de gluma. Am nascut prima oara la 33 de sapt si a doua oara la 32 de sapt. Nu e nici o bucurie sa vii acasa din maternitate cu mina goala. Mai bine rabdati si stati la pat decat sa ajungeti la cine stie ce necazuri.
va pup*
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
papadie spune:
La ambele sarcini am stat cu sfintenie in pat si dush am avut voie sa fac o data pe saptamina maxim 10 minute! deci se poate:) in rest experimentati spalatul cu prosopul:)
Papadie, mama Mielului turbat si-a delikatului Pescarush
aylin_tarcan spune:
cristina, daca nu gasesti scopantil, poti lua fie buscopan, fie uscosin. e aboslut acelasi lucru, dar produse de firme diferite. sotul meu tocmai mi-a luat uscosin. am intrebat-o si pe soacra mea, care e farmacista, si a zis ca scopantil, scobutil, buscopan, uscosin, e acelasi lucru. supozitoare sa fie, si nu tablete, ca se absorb mai repede de organism. sotul meu a luat de la auchan din galerie, dar cred ca gasesti fara probleme una din astea.
papadie bine ca a trecut totul si ai doi copii frumosi si sanatosi!
cine stie sa imi spuna ce inseamna col continent? e opusul lui moale? sau nu?
Aylin, 24+
pozici
atat de mari suntem
cristina_ana spune:
Papadie, m-a apucat tremuratul de frica cind am citit mesajele tale. Stiam ca ai nascut la 32-33 saptamani, dar cit te-ai chinuit sa ajungi si acolo, asta nu mai stiam. Si eu am colul moale si contractii, dar nu mi-a zis sa nu ma mai misc din pat, doar sa stau mai linistita!!!!! Tu din ce saptamana ai inceput sa ai probleme? Aveai contractii nasoale? Si ce medicamente luai? Sunt tare suparata, am mai pierdut o sarcina in saptamana 37 si daca mi se intimpla si acum ceva rau cred ca ajung la nebuni!!!!
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Aylin, saru'mana de informatii!!!
Col continent cred ca e de bine! (asta logic, ca stiu ca cel incontinent e nasol)
POZE
POZE BURTICA SI BEBE
cristina_ana spune:
Papadie, scuze ca te stresez, dar stii cumva pana in ce saptamana se poate face cerclaj?
POZE
POZE BURTICA SI BEBE