Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Laurina spune:

Salutare fetelor!

Ce liniste, va pregatiti de weekend?

Irinusha nu mai fi stresataca superi gogosica:), mmm va asteapta sa inteleg o distractie mare, deja mi-e pofta de tort. Eu sunt o maaareee lenesa si nu mai fac dulciuri decat la ocazii:(. Asteptam sa ne spui cum a fost la doctor.

Bertha am vazut frumusetea rara si vorbareata:) Este o dulceata

Cami:) si tati il pedepseste asa pe Mihnea, nu mai vorbeste cu el si sa vezi atunci ce tragedie:). Sunt sigura ca este foarte bine bebelinul in burtica

Noi suntem bine, mihnunita noastra un smecheras dimineata imi spunea:
'mami mai intai mergem in parcul nou stam un pic pe urma in parcul vechi ne jucam si pe urma la serviciu, da mami?' Of ce mi-as fi dorit sa fac asa :(. Aseara a fost un scump ii spunea lui tati' vrei sa mergi cu mine sau nu te hohatesti?'

Pentru ca nu o sa pot intra maine urez de astazi pentru sarbatoriti:

La Multi Ani Adrian Dominic!!!
La Multi Ani Adriana Maria!!!

Va dorim un weekend minunat!
multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Bunaaa!
La Multi Ani Petru Alexandru! maria,sa iti traiasca flacaul, sa va aduca numai bucurii!

Astazi mi-am dus si eu baiatul la tara pentru vreo 3 zile,sta binenteles tot cu bunica cu care sta in Bucuresti.Si-a facut prieten un pui de gugustiuc care nu poate sa zboare, la plimbat cu masinuta, l-a luat in casa. Se pare ca si puiului ii place de el, se tine dupa Sebi oriunde s-ar duce .

Am postat poze de la munte-1 mai

Va dorim o saptamana minunata!

Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tnicoleta spune:

Buna fetele,

LA MULTI ANI! Petru Alexandru

Mi-a venit si mie "tarancuta" acasa. Io am lucrat in we si nu m-am putut duce la tara. E bronzata pe fata si pe manute. Imi era un dor de ea de nu mai puteam. Din pacate dimineata a trebuit sa plec inainte sa se trezeasca si diseara ajung tarziu.

si mai vorbim ca am muuult de lucru.

Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete

"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)

Mergi la inceput

Salutare fetelor!!!

Petru Alexandru LA MULTI ANI!!! Maria, sa-ti traiasca baiatul, sa fie sanatos!

La Multi ani!!!Cosmin Alexandru! sa fi sanatos!!!Albinutza sa-ti traiasca baiatul, ce mai faceti voi?

La multi ani Ecaterina Lavinia!

Ce liniste! Pregatiti petrecerile pentru aniversari?

Cami am vazut pozele, mi-a placut foarte mult peisajul, chiar arata un pic izolat,dar foarte frumos! Sebi un scump, am vazut ca aveau si un parc acolo si ati fost si cu fete cucuiete:). Ati stat la cabanele care se vad in poze?

Noi am avut un weekend casnic:), am fost in parc, sambata a fost vremea de tricou, ieri de geaca:( , dar tot am fost la nisip, ca ieseau formele mai bine cu un pic de ploaie:). Am uitat sa va spun, am scos bicicleta afara, intr-o zi a venit foarte hotarat de la mama sa mergem afara cu ea. Pe urma am inteles ca a vazut la 'minimasc' un baietel cu bicicleta plimbandu-se afara. Ma uit la el si nu inteleg cand s-a facut asa de mare de merge cu bicicleta?, parca ieri ma chinuiam sa ies cu el afara in carut, aveam tot felul de schemeii dadeam sa suga aproape imbracata de afara, carutul in pozitie de start si cum termina tusti zburam, dar... nici nu ajungeam bine la coltul blocului ca incepea concertul si ce jaleeee ca de multe ori faceam cale intoarsa

Mergi la inceput

Buna dimineata!
sunt chiauna de somn, m-am trezit pe la 3 si nu am reusit sa mai adorm decat, binenteles, cand ar fi trebuit sa ma trezesc .

Laurina, cum merge cu bicicleta? pedaleaza bine?

Locul de joaca este de la Cheile Gradistei (doar pozele cu jucariile sunt de aici), am fost intr-o zi intr-o mica excursie in zona Bran-Moeciu. Locatia "noastra" a fopst mai departe, la vreo 60-70 km.
Cabana la care am stat este asta - una din cele vreo 3-4 existente pe cativa km...deci zona f. putin populata. Accesul este mai dificil (drum mai prost), dar este f.f frumos si nu este nebunia care s-a instalat in alte zone de munte "celebre".

Mergi la inceput

Laurina,cabana la care am fost cazati nu este vila turistica. Este insa aproape de cabanele turistice Voina si Cuca (asta este f. mica). Ne gaseam (nu am facut traseul, dar daca nu mergeam cu Sebastian probabil ca nu ratam) in apropierea Vf. Iezer si Vf. Papusa (varfurile pline de zapada care apar in poze).
Apa raului era super-curata, de un turcoaz incredibil. A fost atractia lui Sebastian si teroarea mea (ca tot timpul avea bratele pline de pietre- adica isi murdarea hainele in permanenta...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

LA MULTI ANI BEBEILOR DE PE 1,2,3,5,6 MAI

LA MULTI ANI COSMIN ALEXANDRU SI ECATERINA LAVINIA

Buna fetelor

La noi totul ok, ne-am intors si noi din weekendul lung. L-am petrecut fara tata, ei a fost dupa masina noua in Lituania, iar noi am stat la sora mea. a fost bine dar cam frig, pe 1 a fost lapovita ci ninsoare si ninsoare, a doua zi deci miercuri soare dar foarte frig. Noaptea a mai fost ger inca. acum este cald, dar si asa maine si pomaine va ploua toata ziua. Deci in acel weekend lung am stat mai peacasa, de dumunica pana miercuri, miercuri am imbracat-o bine si am lasat-o la aer, joi a fost frumos deci eu cu sora mea am fost invitate la un barbeque, a fost frumos, pana nu am avut telefos si de tradus ceva, dar am terminat repede deci am continuat petrecerea.Vineri sa intors sotul cu masina noua, toti au ramas cu gura cascata, OPEL VECTRA COMBI, are all inclusive in afara de piele, cred ca v-am explicat bine ce are. Sambata ne-am inors acasa.

In rest mai nimic nou, am fost iar la coafor si i-am facut parul, peste 2 saptamani suntem invitati la prima inpartasanie. Eu nu mai stiu ce sa fac cyu Julia, cateodata ma lasa nervi, sa facut rea, cateodata nu ma pot intelege cu ea. Iar a inceput sa faca caca in chilotei, nu stiu ce sa fac, acum face isterie ca eu i-am dat supa iar ea vrea ceva bun, NU a inceput sa fie la ordinea zilei. Sotul meu se ia de cap si imi tot spune: " TU VREI INCA UN BEBE CAND NU NE PUTEM INTELEGE CU EA?" Sper sa-i treaca, ca asa este cuminte si desteapta, prinde totul repede, trebuie sa fim atenti ce se spune.

http://community.webshots.com/user/julicia101

Alus + Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laureta spune:

Cu intarziere

Cristian Mihai
Raducu
Adrian Dominic
Adriana Maria
Petru Alexandru
Cosmin Alexandru
Ecaterina Lavinia

anacami, pozele sunt superbe si nazdravanul mic se vede ca se distreaza super

Diana, mersi de raspunsul cu cezariana.Eu m am refacut f repede dupa cezariana dar...operatia ramane operatie
Am votato si pe printesa dulce

Laurina e un scump dulce Mihnea, si daaaaa cresc asa de repede

acris, refacere rapida Amaliei.Ma gandeam si eu sa i fac un control la nasuc Inisei, cam sforaie noaptea si doarme cu guritza deschisa.

Bertha am vazut pozele cu zambaretul vorbaret, va pup si aci

Fetelor mi s a recomandat acupunctura in legatura cu amortelile/ametelile mele.Sper sa ajung sa vad despre ce e vorba si... sa nu ma plag de intepaturi.Voi stiti ceva de acupunctura?

Laureta si galusca Inisa(10 iunie 2004)

Mergi la inceput

Salutare fetelor!!!

La Multi Ani Catalina Roxana!

Cami, pedaleaza si inca foarte bine. Mai intai prin casa cand i-a adus-o iepurasul:), la curbe se dadea jos, acum nu mai are nici o treaba, merge chiar cu viteza. Eu trebuie sa merg foarte repede pe langa el si uite asa fac si eu miscare:). Mi-a placut foarte mult unde ati stat, chiar munte:)

Laureta, sper ca acupunctura sa iti faca bine si sa nu mai ai probleme deloc. Mare lucru nu stiu, doar ce am citit prin reviste, dar nu de specialitate, deci asteptam sa ne povestesti si noua cum iti este cu ace:)

Nico, gata revista?

Spor la treaba, ca ma intorc si eu la ea:(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Si eu cu mare intarziere....

LA MULTI ANI CRISULET !!!!!!!!!!!!!!!
LA MULTI ANI PT. TOTI CEILALTI.
SA CRESTETI MARI SI FRUMOSI, DAR MAI ALES SANATOSI !!!

Amalia este super ok. Se simte f.bine. Acum este la tara. O las 2 saptamani, sa se refaca, sa respire aer curat, apoi din nou la gradi.
Mii de multumiri pt gandurile voastre frumoase.

Laureta, neaparat sa-i faci un control Inisei. Du-o la ORL.
Eu am fost la Gr.Alexandrescu. Super fain. Daca vrei detalii, da-mi un PM.Am si un nr de tel al d-nei dr. care a operat-o pe AMalia.

Pup !!!!

Mergi la inceput