Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 8
DianaR spune:
Laaura sa-ti traisca frumoasa mica! Pare o papacioasa si jumatate!
Bertha, am vazut frumusetea rara. Smecherie cu palarie as putea sa-i spun! Sa-ti traiasca!
La multi ani Crisulica! Sa cresti mare si sanatos! Irinusha, sa-ti traiasca si sa se inteleaga de minune cu surioara!
Laureta, hai ca-ti spun eu desi intrebarea era ptr Laaura, e mai usoara a doua cezariana, Cel putin la mine... Stii ce te asteapta, prima la mine a fost dupa 14 ore de travaliu epuizant si 2 nopti nedormite, a doua tot dupa 2 nopti nedormite (Vladut era racit si tusea si se trezea f des) dar macar fara travaliu...
Multumesc fete dragi ptr voturi!
Pupici!
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
anacami spune:
La Multi Ani CRISTIAN MIHAI !!!Sa cresti mare,sanatos si sa aduci numai bucurii familiei tale!
Alina,sa iti traiasca baiatul nazdravan !Sa te bucurii te copilasii tai!
Diana,ti-am votat si eu ieri printesa!Ce nazdravana ai,simpatica foc !
Bertha,nu am reusit sa vad pozele de la serviciu, cu siguranta le voi viziona de acasa!
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
acris spune:
Buna dragele mele,
Raportez ca ieri am operat-o pe Amalia de polipi. Am fost la Gr.Alexandrescu. Super ok.
Ami se simte f.bine. Totul a decurs f.bine. Insa a fost cam frig in spital si aseara stranuta cam des.
Acum mi-a zis mama ca ii curge si nasul...sper sa nu raceasca acum...e f important
Pup dulce!
P.S: mor de somn....dar sunt pe baricade...am un birou plin de hartoage..."n" bilete cu treburi de rezolvat...sefu' ma suna pt absolut orice banalitate, deci sunt si secretara fara sa stiu ...in curand o sa cedez nervos...
tnicoleta spune:
LA MULTI ANI! CRIS
SA CRESTI MARE SI SANANTOS
Irinusha sa-ti traiasca minunile
Laureta Din ce ai scris asa se intelegea. Ai grija de tine. Inisei.
Cris Sanatate lui Ami.
Nicoleta si Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
Laurina spune:
LA MULTI ANI CRISULET!!! SA FI SANATOS,SA AI O VIATA FRUMOASA PLINA DE BUCURII SI IUBIRE!!! Irinusha sa-ti traiasca minunile!:)
La Multi Ani Raducu!!!
Laureta, nu mai fi suparata, hai ca o sa treaca toate necazurile, principalul este ca voi sunteti sanatosi. Te asteptam sa ne mai povestesti de voi
Irinusha spune:
Fetelor, ca intotdeauna sunteti niste dulcele!
Mii de multumiri ptr. urari si gandurile bune. Si voua sa va traiasca copilasii si sa va bucurati de ei!
Laureta, hai fii optimista! Asta-i viata, si nasterea si moartea fac parte din ea ... dar noi suntem tinere, trebuie sa gandim pozitiv. Si lasa ca or sa vina si timpuri bune (din punct de vedere financiar) si o sa fie si bb2 binevenit ... sau nu va mai ganditi la bani si-i dati drumul ;) ... ca daca ne gandim "daca avem sau nu destui", pai atunci n-ar mai face nimeni copii. Numai bine!
Cris, bine ca ati trecut si peste asta! Refacere usoara Amaliei!!! Si tinem pumnii sa nu fi racit acum! Sa ne spui daca se simte vreo schimbare.
Laurina, multa sanatate lu' Hidi! Eu stiam de cand eram "mama de motan" ca trebuie sa bea mult, mai ales de primeste hrana uscata. Bea destul? Aici exista de la Purina hrana speciala ptr. pisici cu probleme la rinichi. Pupici lui Mihnunita!
Ca mi-a amintit Cami de "frici" ... Cris e un mare fricos (precaut ii spune ta-su ;)) si asta de putina vreme. Chiar ma uitam la un film de cand avea un an si ceva si nu mi-a venit sa cred ce diferenta. Intra in camera chiar de nu era lumina aprinsa, acum urla dupa mine sa i-o aprind (nu ajunge la intrerupator). L-a speriat ta-su cu "omu rau" si acum trebuie sa verifice daca-i usa de la intrare inchisa, sa nu intre omul rau ... si pot continua. Am citit ca fricile vin cu varsta, ptr. ca asa vede si aude copilul in jur, e o chestie care se invata.
Am uitat sa va povestesc ca luni m-am inscris la maternitate ... si de atunci sunt cam dezamagita. Nu de maternitate (camerele le vazusem de mult si super moderne si cu tot comfortul - nu se compara cu cea de la München - iar personalul f. amabil), dar mi-au cerut un fel de "adeverinta" de la cardiologul meu ca pot naste natural ... si asta chiar de am mai nascut asa o data (cica n-am facut-o la ei, de parca atunci nu mi-ar fi cerut-o ... gr!) si nu aveau habar de acea injectie dupa nastere, care opreste lactatia. Cica ei dau 2 pastilute (nu stiu numele sau substanta activa), dar mie una imi e frica de tot ce trece prin colon ... mai ales dupa experienta la Cris, cand am facut o criza de toata frumusetea dupa asemenea pastile. Am intrebat la farmacii, am pus si aici pe DC o intrebare, de pomana. Am intrebat si la dr. de familie, maine intreb si ginecologul, dar parca nu mai am sperante ... Voi stiti ceva? Si n-am ce face, nu pot alapta ... si de ati vedea ca deja am lapte si asta la o usoara atingere. Ei, asta e, o sa ma descurc eu ... dar sarut-mana ca mi-ati ascultat of-ul!
Va pupic, il bag pe Cris in pat ... azi ii fac poftele si l-am lasat sa se mai joace, dar trebuie si somnic. Cum s-a trezit l-am si "stresat" ;) cu cadourile, de m-a luat si Boby pe sus, ca vroia sa filmeze ... nici poze n-am facut, ca m-au lasat bateriile la aparat. Dar oricum a fost incantat. A primit o macara teleghidata, o barcuta ptr. baie si plastelina (de asta e cel mai incantat si eu stau sa o adun din covor ). De la bunici a primit deja de sambata (noi am ales-o in trei) un fel de go-cart - bicicleta cu 4 roti (cauciuc, care se umfla ... asta-i super, ca merge usor si fara zgomot) si luni i-a mai luat Oma elicopterul de la Sam Pompierul. A mai primit de la prieteni o masinuta teleghidata ... iar ta-su a mai venit la pranz cu un cos de baschet ptr. copii ... am exagerat iar, dar deh, unu' avem :)
Gata, va pupic! Numai bine!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )
www.cristian.in-guide.de" target="_blank">albumul lui Crisulica
bertha spune:
quote:
Originally posted by Irinusha
A mai primit de la prieteni o masinuta teleghidata ... iar ta-su a mai venit la pranz cu un cos de baschet ptr. copii ... am exagerat iar, dar deh, unu' avem :)
Gata, va pupic! Numai bine!!!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )[/blue]
Deocamdata numai unu'!
Irinusha draga, sa-ti traiasca flacaul, sa fie sanatos si voi toti alaturi de el. sa fii mereu o mamica mandra ca azi!
Irinusha, am inteles bine ca ai avut nevoie de adeverinta de la cardiolog pt nastere naturala, pt ca stiam ca ai avut unele probleme legate de cord. Din pacate, chestia cu alaptatul mi-a scapat, nu stiam ca nu ai voie sa alaptezi. Imi pare rau ca nu te pot ajuta cu un sfat, nu am auzit de injectii pt oprirea lactatiei. Eu am luat niste pastilute cand l-am intarcat pe Darius, dar inteleg ca e necesar sa eviti administrarea orala. Totusi, ma mir ca medicii nemti n-au auzit de injectia asta, din moment ce exista.
Acris, sanatate multa micutei! Ce bine ca ati scapat de belea!
Laureta, acu' daca toate am inteles asa, eu zic sa treci la treaba, noi deja am decis ca la voi e momentul!
Fetelor, zilele trecute, Darius a intrebat-o pe soacra-mea cum se zice un cuvant in engleza, ea zice "nu stiu, mamaie, ca eu am facut numai rusa", "spune-mi ceva in rusa". Si l-a invatat sa numere pana la 10. Cand mi-e lumea mai draga, incepe cu adin, dva... si ma intreaba "e bine, mami?", eu habar n-am si zic "daaaa, e f bine".
Ieri m-a intrebat ce inseamna "a inainta". M-am lansat in explicatii si m-a intrerupt "adica sa mergem in fata?"
Am intrat tare in el, v-am spus ca nu vroia sa salute pe nimeni, intra direct in taina. Acum zice de la o posta "taru-mana".
As mai povesti, dar ma asteapta bucataria.
Pupici!
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
DianaR spune:
Irinusha, tratamentul uzual ptr oprirea lactatiei este oral, gen bromocriptina, Dostinex sau estrogeni. N-am gasit forme de administrare injectabila decat la estrogeni (estradiol) poate asta ti s-a administrat prima data. Trebuie sa mai discuti cu ginecologul tau si cu medicul care iti urmareste afectiunea digestiva (rectocolita ulcerohemoragica, imi amintesc eu bine?) sa vezi daca e vreo contraindicatie ptr trat oral.
Diana, Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
anacami spune:
Buna dimineata!!!
Bertha,ti-am vazut frumusetea rara, mare smecheras este!!cred ca o sa franga multe inimi!!!
Irinusha,lasa ca merita Crisulet cel cuminte si saritor!! Sa ne arati si nou poze cand poti!
Zilele acestea tati este in concediu.A stat mai mult cu Sebastian, au iesit afara in parc. Intr-o zi, dupa 3 ore de stat afara, Sebastian a considerat ca nu ii este de ajuns. A facut crize si cu tati, tati s-a suparat pe el-nu i-a mai vorbit toata seara, desi i-a fost foarte greu pt. ca Sebi se ducea la el,ii cuprindea fata in palmute si cu o voce care sa miste si pietrele "tati, te rog, trebuie sa vorbesti cu mine,sunt copilul tau!!". I-am zis si eu ca nu mai vorbim cu el daca ne supara, el cica "si la bal, si la spital" .Nu stiu de unde o fi auzit expersia, ca noi nu o folosim! I-am zis, "nu, ori la bal,ori la spital", el "nu, si la bal,si la spital". Asta cam asa este cu el, cand suntem tare mandri de el, cand ne scoate din pepeni de nervi.
A doua zi a fost foarte ascultator, cand i-a spus tati ca a venit vremea sa plece acasa i-a spus "bine,bine, dar ma mai dau inca o data". Spre surprinderea lui tati, dupa ce s-a mai dat o data a plecat cu capul in jos spre casa ,fara sa il mai astepte pe tati!
Va pupam si va dorim o zi placuta!
P.S. de abia astept sa treaca si weekendul asta, miercurea viitoare vom merge la eco- sper sa fie sanats, sa aiba totul la locul lui + sper sa aflam si sexul lui...
Camelia, Sebastian (26 mai 2004) si bb2
Irinusha spune:
Salutare fetelor!!!
Noi ne pregatim de plecare la München, sa sarbatorim si cu bunicii ... sper sa-mi iasa si tortul Bob (si sa ma dau mare la voi cu poze ;)) si sa ne relaxam si noi. A fost o saptamana stresanta, nici nu stiu de ce.
Diana, sarut-mana! Asa am gasit si eu pe net. La Cris am primit pastile - deci oral - si spre rusinea mea nu mai stiu ce/ce substanta activa, care mi-au declansat o criza de colita urata rau. Tot am auzit in stanga si dreapta despre aceste injectii si ma simteam sigura, stiind ca daca nu trec prin tubul digestiv, nu o sa-mi faca rau ... sunt destul de rezistanta ;) Azi intreb oricum si ginecologul, dar sperante nu prea mai am. Probabil ca o sa le iau oral, dar deja imi e groaza de reactiile mele. La tine suna boala mea asa de stiintific (de-o fi tot aceea), eu stiu doar de "colita ulceroasa" :)
Pupici si multumiri!
Bertha, m-ai prins ;)
Deja ne e mila de al doilea, saracutul o sa aiba doar jucarii "second", ca doar nu o sa le luam dublu.
Am vazut pozele, Frumusetea rara e chiar o frumusete :) Sa va traiasca! Ati ajuns la un compromis? ... ca faceti copii frumosi!
Cami, hai ca mai ai putin si o sa afli! Deja aveam data memorata sa-ti tin pumnii sa fie sanatos tun si ... cu codite! :) V-ati gandit si la un nume? Cum mai stai cu durerile de cap? La mine (cu Cris) au trecut dupa 2 saptamani ... deci curaj!
Tare rau Sebi! A vazut baiatul ca nu-i merge si se supune ... Si Cris e disperat cand suntem suparati pe el, ar face orice sa il iertam ... din pacate nu-l tine mult :)
Gata, plecam putin in parc ... am facut curat - de ochii soacrei - il las pe Boby sa termine cand sunt eu la dr. ... am asa o sila in mine. Noroc cu sotul meu harnic :) Va pupic si va doresc un week-end fain!
Irinusha cu Cris ( 3 Mai 04 ) & "Gogoasa infuriata" ( DPN: 2 Iulie 07 )