Piticii de mai - iunie 2004 (84) - LMA!
Raspunsuri - Pagina 10
alus spune:
LA MULTI ANI ISABELLA!

LA MULTI ANI MADUTZA 
http://community.webshots.com/user/julicia101
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
Laurina spune:
LA MULTI ANI MADUTZA!!!, Sa fi sanatoasa, tot ce-ti doresti, sa te bucuri de familia ta minunata
Asteptam sa ne povestesti cum ai sarbatorit:)
Alus, sa va bucurati de ea, sa circulati fara evenimente cu ea
. Cat despre sot, sa se i-a de mana cu al meu, na ca am zis:)
anacami spune:
Buna!
MADUTZA,La Multi Ani si tot ce iti doresti sa ti se indeplineasca!
Sebastian este la tara, i-am sunat si l-am intrebat daca vrea sa vina la mami si tati la Bucuresti!!Raspuns scurt: "daca ma luati de la tara plang!!!".
Doarme de la 8 seara pana la 8-9 dimineata, doarme si la a amiaza 1-2 ore, mananca bine, alearga toata ziua, merge cu bicicleta,merge cu masinuta,se joaca cu animalele, escaladeaza muntele de nisip...
Este aer curat si un imperiu de verdeata! Ce mai,este in elementul lui!
Probabil ca o sa stea si tot weekendul acolo- dar vom merge si noi!
Va pupam si va dorim toate cele bune!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
bertha spune:
la multi ani, Madutza!

Dragele mele, pt prima data in viata, Darius nu vrut sa doarma dupa-amiaza. E aproape 9 seara si nu da semne de oboseala...![]()
Bertha si Darius - frumusete rara (DN 08-06-2004)
poze
alus spune:
Laurina- ei trebuie sa se oia de mana, iar noi mai diplomatic sa-i convingem. Ce zici?![]()
Anacami- ai un baiat tare dragut. Iar pozele sunt superbe.
Bertha- nu te enerva, creste si astazi poate nu pentru prima oara nu a dormit, pregatesteta ca acest lucru se va repeta, la trei anisori copilul nu mai are chiar mare nevoie de somn. Sa nu-l silesti daca nu vrea.
Laureta- pe mine ma ajutat acopunctura, sper sa te ajute si pe tine, sa nu-ti fie frica de ea, nu este chiar atat de rau, o mica intepatura, la prima vizita, apoi ai sa vezi ca nu ai sa simti deloc.
Alus
+ Julia
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64324" target="_blank">Cum sau nascut Sylwia si Julia
DianaR spune:
La multi ani Madutza!
Diana,
Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) &
Timeea (18.05.06)
Filmulete
Timeea la concursul Pampers
tnicoleta spune:
Si eu repejor
La multi ani! Madutza
Sa fii iubita si fericita.
Io n-am terminat inca revista, parca Lairina intreba, cica azi ar trebui dar vad ca fluiera vantul prin redactie. Pe Bia apuc sa o vad doar seara, sau sa ma vada ea pe mine, ca dorme cand plec dimineata. Mai nou minte de ingheta apele. Da vina pe toata lumea, ea e cea mai "cuminte si frumoasa".
Bertha - Daca nu vrea sa doarma nu il obliga, probabil ca isi schimba ritmul. Asa era si Bia cand nu a mai vrut sa doarma dupamasa.
Cami - Cred si eu ca nu plange daca il iei acasa cu asa distractii si este bine si pentru el.
fug la munca
Nicoleta si
Bia Ciocarlia
Delta + Mare Toamna 2005www.dropshots.com/tnicoleta" target="_blank"> Filmulete
"Viata poate fi inteleasa doar privind in urma. Dar poate fi traita doar privind inainte." (Soren Kierkegaard)
alus spune:
Am pus poze noi cu Julia.
Alus
+ Julia
Laurina spune:
Salutare fetelor!
Nico, sper ca au venit repede colegii sa poti termina revista. Hi, hi daca este!
Alus, :), da cam asa, iti doresc sa reusesti sa il convingi, eu mai am de lucrat la mine si adevarat faptul ca nici el nu prea vrea nu ma ajuta deloc. Si uite asa trece timpul:(
Irinusha, unde esti? Nu v-ati intors acasa?
Aseara a reusit o mamica in parc sa ma enerveze destul de rau. Hm, dar mi-a trecut. Bineinteles, ca nu puteam sa traversez spre blocul meu fara sa semnez condica in parculet(este chiar vis-a-vis de noi). Si iata-ma imbracata de birou cu tot tacamul margele, cercei, pantofi noi:) in nisip. Dar eu nu prea ma formalizez, asa ca ba intr-un picior, ba in picioarele goale, ba cu nisip in ei m-am jucat si eu cu Mihnea. In parculet mai erau cativa copii, dar un baietel pur si simplu a tabarat pe Mihnea. Unde se juca el, acolo si celalalt sa-i strice jocul, sa-l impinga. In final s-au impins ei, am intervenit sa-l i-au de mai multe ori pe al meu ca stiu ca la o adica da in stanga si dreapta , celalalt agresiv, deci nu era cazul sa asist la un meci de box. Partea proasta ca celalalt practic il urmarea, cand in sfarsit a gasit Mihnea un pic de liniste sa se joace cu un volan, maica-sa a inceput sa comenteze ca a pus monopol. I-am spus si eu calma, ca nu este cazul sa faca remarci rautacioase ca ma pricep si eu si m-am abtinut de la mai mult.(mare greseala). Pana la urma tot noi ne-am mutat la alt joc cu un aragaz unde baiatul meu imi facea mancare, mi-a dat sa mananc(nisip), sa beau lapte, mi l-a incalzit el
si iar a venit baiatul asta si tot dadea sa il impinga, maica-sa il mai ameninta ca il duce acasa, dar absolut degeaba. Pana la urma i-am spus lui maica-sa sa aiba grija sa nu il mai impinga pe al meu, la care ea: sunt copii…. Apoi copii, copii cucoana, dar nici asa. Nu a comentat si l-a pazit mai bine. Mi-a parut rau ca nu am fost mai dura cu ea, dar cand ma gandesc la cum ii vorbea baietelul (2ani ,10 luni) mamei lui la modul ‘Baaa, i-a mana dupa mine, tu nu auzi, duteeee’ si alte cuvinte urate.. . Oricum daca ii mai gasesc in parc si mai face la fel baitelul, o sa am grija sa nu il mai sacaie pe Mihnea deloc si o sa il expediez din prima de langa el cu tot cu maica-sa. Na ca mi-am varsat focul, ca tare rau m-am nervozat aseara.