***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Buna burtici!

Elteka si Ralucami eu va apreciez ca puteti sa tineti regim si sa nu exagerati cu mancarea. Mie, in ultima vreme, mi-e foame non stop si am o pofta de dulce de nu va pot descrie!!

Eu mi-am facut analizele...si nu stiu daca doctorita mea de familie mi-a trecut si glicemia printre ele...cred totusi ca a uitat...asa ca nu stiu cum stau la acest capitol. In schimb, mi-a iesit foarte bine sideremia, iar doctorita a spus ca asta se intampla datorita vitaminelor.

Andradapoti sa imi spui si mie, te rog, daca din urmatoarele prescurtari vreuna se refera la glicemie: WBC LYM MID GRA LY MI GR RBC HGB HCT MCV MCH MCHC RDWC PLT PCT MPV PDWC ?

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Florentina, eu stiu ca daca tu ai facut varicela bb mic nu mai face. Are imunitate de la tine.
Roaga-te sa n-o faci tu acum ca la "batranete" e mult mai nasoala boala. Eu am facut-o la 22 de ani si am plans in hohote vreo 3 zile din cauza milioanelor de bube care ma mancau. Nu vreau sa ma gandesc cum mi-ar fi cu burta asta mare si cu arsurile pe care le am sa ma mai lupt si c-o varicela rebela.
Iti ti pumnii sa scapi!

Andreea mamica lui Filip Stefan
Georgia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticasigogosica spune:

Florentina chiar ce ghinion eu stiam ca daca tu ai facut-o nu o mai faci ,deci nici puiul nu face bube,nu?!!!Ai grija de baiat.
Andrada abia astept si eu sa-ti tii puiul in brate,ca tareeee mult si de mult astepti asta

poze
Iri 35-36 si Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobi spune:

fetelor, va multumesc tare mult pentru sustinere ! sper sa scapam de circulara de cordon, bebele sa creasca normal si totul sa se termine cu bine...

florentina si eu am citit ca daca ai avut varicela, bebele se imunizeaza de la tine. parca una din fetele de la martie-aprilie a avut insa un bebelus care s-a nascut cu bubite de la varicela. poti sa dai un search pe dc.

ella, nu stiam ca exista plasturi pentru taieturi cu care te poti spala, dar suna bine. daca iti cumperi, sa ne dai si noua amanunte sau sa ne faci o poza!

elteka si raluca, va admir pentru vointa cu regimul sanatos... insa mi se pare cam "teoretic" si probabil specific rasei cu ochii mici - la noi nu cred ca o sa gasesti ginecolog care sa-ti zica sa renunti la fructe intr-o sarcina normala.

am fost si noi la cosmetica si cand m-a facut la inghinal mi-au iesit ochii din cap ca la melc...

Cred ca o sa avem o saptamana "incarcata": doua-trei cezariene, poate vin si ceva nasteri naurale, avem si kidex-ul... treaba serioasa!


Andreea 30+ Vladut
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

fetelor, ma retrag si eu....asta noapte am dormit doar vreo 5 ore...si alea cu intreruperi...ma pun in pat si ma uit la tv pana ma suna sotiorul sa ne spuna (mie si lui stefy) "noapte buna"!
Chiar mi-e somn acum...maine dimineata porneste sotiorul...asa ca pe seara o sa ajunga acasa....
SA aveti o noapte buna si linistita...

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

Fetelor, eu am pus 16 kg pana acum, sunt o mica mingiuta!
Schimb si eu saptamana de azi ca nu mai am rabdare!

34+Luiza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ELTEKA spune:

Fetelor , multe multumiri tuturor pentru incurajari de pe meleaguri japoneze!

Acuma sper sa nu reiasa din ce am scris noi ca aici e nasol - Doamne fereste! - sistemul medical e deosebit de pus la punct! Toata lumea e amabila, si au japonezii astia o grija de numai nu ti-e frica de nimic cand esti pe mana lor. Plus ca nu se permit nici un fel de cadouri, zambetele sunt... asa...parte din meserie si, probabil, dragostea de oameni.

Asta voiam sa scriu ca nu cumva sa fi adus neintentionat o ofensa Japoniei, ca n-ar fi corect!

Chestia cu kilogramele tine de diferente culturale, asa e, aveti dreptate! Adevarul e insa ca toate femeile arata excelent, si in nici un caz nu ies din maternitate cu hainele de gravida - bravo lor, daca pot! Eu insa nu mi-am facut o problema din asta, dar recunosc ca si Raluca: daca iau prea multe kilograme, tot mie o sa-mi fie greu sa le dau jos ca am plecat cu 68 la 1,68 (adica un +8kg pus in ultimul an din cauza lipsei de nicotina ) Si eu urasc sa merg la sala...si nu-sh ce am, dar nu prea mai dau jos la varsta asta...Dar sper sa ma mobilizez cu ajutorul vostru cand trecem la Clubul scutecelor

Acu' asta cu fructele...cu siguranta mie nu mi le-ar fi interzis in toata sarcina...insa ei sunt nedumeriti de ce e copilul asa mare, iar una din explicatii este ca prin sangele mamei circula prea mult zahar. Posibil. Eu am decis sa incerc timp de 2 saptamani, pana la urmatorul control. Daca nu e nici o schimbare, cofetaria si inghetataria de langa spital sunt ale mele imediat dupa control, yupppppppi!


Eu am noroc ca iau prenatale, altfel tot ar fi fost "varza" (cum zice Kay, respectiv dr. Tutunaru), cu noul regim. Numai cu nervii nu-sh ce sa fac, Madi...Ieri am rontait ardei grasi si aveam o privire criminala


Ralucami , mai pune si tu de un gratarel sau un peste, proteinele sunt singurele care te fac sa te simti satula imediat, nu ingrasa, plus ca fac bine la dezvoltare bebe!

A, si am gasit biscuiti si napolitane cu calciu. Ei zic 600mg, eu rontai dublu, ca mi s-au despicat unghiile de tot . Atat mi-au zis sa ii mananc de dimineata, si prenatalele sa le iau seara, ca cica fierul si calciul isi imipiedica absorbtia.

Chestia cu cezariana si acoperitul de asigurare - as vrea eu, si i-am si intrebat! Acu', daca am inteles eu bine: 1. nu se aplica la clinica privata 2. nu se aplica la cezariana pe considerente personale (numai daca e urgenta medicala). La Tokyo (Minato-ku) tot 350 e, imi raman mie vreo 400 de pus... Dar si daca ma ramburseaza... Ma urc derect in avionu' de Kumamoto, cu bebel la subtioara si dau iama in lubenitariile alora, de ma scot cu televiziunea (cu ocazia asta i-l prezint pe Dolofanel Mariei , si-ti aduc cadou un tort imens, jur!)

PS.Asa am vazut si eu ca e Softbank la tine, da' am zis ca poate gresesc. Mai incerc eu, barem la nastere sa reusesc...Era vorba de skymail, da' nu pleca de pe teava nici mort. Plus ca n-am semnal mai deloc, mai mult ghicesc ce-mi zice lumea la telefon...Si daca nu consumi creditu' in 3 luni, poc - iti iau toti banii

O DUMINICA FRUMOASA!

Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:



Dragi mamici, astazi mi-am facut timp si am recitit primele capitole in care si eu am fost una dintre voi!Am retrait clipe minunate iar acum cand va scriu, am lacrimi in ochi!Lacrimi de o adanca multumire si recunostinta fata de Dumnezeu care ma iubeste mult, imi poatra de grija intr-un mod minunat,imi este alaturi la bucuriile si incercarile vietii,imi vindeca ranile inimii,iar acum cand aproape mi-am pierdut speranta de a avea un copilas in 2007, m-a inconjurat cu dragoste si mi-a aratat ca si astazi El, poate face minuni!
In seara aceasta la ora 7:00 in z29 fiind,am facut un test...eram sigura 100/100 ca va fi negativ insa,nu a fost asa...!
Testul este pozitiv!!! S-a pozitivat imediat ce l-am introdus in recipient si doresc sa, impartasesc aceasta mare veste si cu voi.V-am promis ca o voi face si iata-ma prezenta!
Sper din toata inima sa ramana asa pentru urmatoarele 9-a luni!Sper ca CM sa nu mai apara, sper ca de data aceasta totul sa fie bine pana la capat si sa nu mai pierd sarcina,sper ca intr-o zi sa va arat poze cu un copilas deosebit plin de sanatate,sper... Rugati-va pentru mine caci, am tare mare nevoie in acest timp.Va multumesc pentru tot ceea ce sunteti pentru mine.
Imediat in primele minute,i-am facut poze sa vi-l arat si voua sa-mi spune-ti, ce credeti?!

Testul este AICI!
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns addinel spune:

GinaM si felicitari! sa dea DD ca de data asta sa fie bine si peste 9 luni sa ai un bebel sanatos si mancacios. imi aduc aminte cu nostalgie si eu de acele prime capitole, de supararea de a nu ma fi intors din luna de miere insarcinata si de imensa bucurie pe care am trait-o o luna mai tarziu cand am vazut ca totusi voi fi mamica de ciresica. uite ca iar mi-au dat lacrimile...

32+

"Adevaratii prieteni sunt alaturi de tine in momentele frumoase ale vietii, cand ii chemi si in cele rele...cand vin nechemati."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Ginuta, felicitari! Din poza reiese pozitiv 100%! Doame ajuta sa fie bine de data asta! Ma bucur mult pentru tine!
Fetelor, de Lauraa nu stie nimeni nimic?

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput