***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)
Raspunsuri - Pagina 13
ella_74 spune:
fetelor,
io nu am somn, asa ca m-am pus sa comand pentru bebe pe unul din sit-urile date de irinuca.
pun linkurile:
un port bebe orizontal, fiindca la noi nu am vazut din asta :
http://www.jojomamanbebe.co.uk/detailfash.php?type=FASH&code=A7245&branch=IF&category=JBC71
un balansoar pentru bebe, care aici ar fi costat cel putin dublu si nu am vazut asa dragut; are si vibratii si melodii pentru bebe:
http://www.jojomamanbebe.co.uk/detailfash.php?type=FASH&code=A6818&branch=IF&category=HBS71
Surprinzator, site-ul asta livreaza si in ROmania dar n-am fost curioasa sa vad cat e shippingul; eu am cerut livrarea in Londra, fiindca saptamana viitoare cand nasc, sora mea geamana va veni pentru mine de la Lo.
acuma va zic si eu noapte buna.
ella
37+
ralucami spune:
Waae ce veste faina!!!
FELICITARI ALYNA, refacere rapida si multa multa sanatate si tie si puiului!!
Abia astept sa ne povestesti cum a fost nasterea! 
Sobi la cordon ombilical eu stiu ca se spune in engleza umbilical cord.
Saptamana asta sigur o sa avem numai vesti bune de la noile mamici!!
Aseara am avut o experienta tare frumoasa, i-am simtit piciorusul papusii ( nu va spun cum mi se deformase burta si ce ghemotoc tare se facuse in zona stomacului
). Eu zic ca era piciorusul pt ca prin zona aia nu are ce altceva sa fie. Doamne abia astept sa aparaaa papusa mea! 
POZE BEBE
Film eco 4D
Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!
Eseea spune:
Fetelor, vad ca deja ati aflat ca am nascut ( nu stiu de unde exact
). va multumesc pentru urari. Lara Georgia s-a nascut la 38 de saptamani si 5 zile ( aveam DPN-ul pe 26 apr...1 mai era primul meu calcul, dar toate ecografiile au aratat 26 apr ), pe data de 17 aprilie la ora 03.07 ( dar moasele au trecut 3.10), nastere naturala cu epidurala. Nasterea a fost foarte usoara ( am nascut practic in 4 ore de la ruperea apei), o nastere superba ( chiar de pe masa, cand ma cosea, i-am zis dr ca vreau al doilea bb repede
, la 4 ore de la nastere zburdam pe holurile spitalului. Totul a fost minunat iar minunea noastra mult asteptata este SUPERBA. Scorul Apgar a fost 9. A facut deja si icterul, suntem fff bine amandoua iar tati este minunat! ( are grija de ea si de mine ca si cand ar fi facut asta de cand lumea..
)
Felicitari fetelor care au nascut si bafta multa celor in asteptare!
Edit: Lara a avut 3000 g si 48 de cm. Dar acum papam mult laptic de la mami ca sa ne facem mari!
Am facut si recoltarea de celule stem.
38w
my baby
poohy spune:
Alyna24, efectiv m-a bufnit plansul!!!!! Felicitari mamico, sa iti traiasca flacaul, sa fie cumintel si mancacios!
Recuperare usoara si te asteptam pe la noi

Eseea, felicitari inca o data! Sa iti traiasca fetita superba si sa va bucurati de ea! Sa creasca mare si cuminte si mancacioasa in continuare

PS: la ce spital ai nascut? Ne intereseaza si pe noi tarife etc
Nu mai pot sa ma opresc din plans acum 
Avem 2 nasteri cu epidurala - pana la urma nu e asa de rea, nu?
Ella, asta e site-ul care imi place cel mai mult dintre cele postate de irinuca. Ma uit eu sa vad cat e livrarea :D Pentru scaunul ala eu nu ma prind daca are spatar reglabil... E pe lista lu' bebe :D Daca nu il primeste, sigur ii cumpar asa ceva
Bebeta, Cristimaria 

Ne gandim la voi 
Daphnee probabil ca e bine acum si ii face fericiti pe mami si tati :)
pupici,
Anca
35+ 
poze
bebelusa
ELTEKA spune:
Alyna, felicitari!!!!

(Madi, cred ca tu ai emotii mari, ca voi aveati aceeasi DPN...
)

pentru toate fetele care se pregatesc si/sau sunt aproape! 
Mama, ce emotii am! 
PS. Raluca, ai vazut!!! Inseamna ca a mai crescut!!!
Eu vad cate un "picior" din asta in zona ficatului, mereu am crezut ca-l gadil in talpa
, dar la ultimul control am intrebat exact ce-i acolo si cica genunchiul
. Bun si ala, abia astept sa-l rontai ![]()
Ce ziceai tu de niste spray dezinfectat de dat pe scaune masina? E ceva brand anume? Ca pe la magazinele englezesti nu gasesc decat Febreze, dar ala e mai mult de miros. Imi vine sa dau pe carucior si ce mai am eu aici de la cunoscuti, dar nu stiu cu ce...
Asa creste bebe
Si asa creste burtica mea
Poza minunii mele/Viata in formare
Motannel spune:
Waoooaaawwww!

Alyna 24, felicitari! Multa sanatate si David Andreas sa fie un bebe voios si mancacios!

Eseea, sa-ti traiasca Lara Georgia si sa va bucurati de ea!!! Multumim ca ne-ai relatat povestea nasterii ca asa ne mai imbarbatam si noi putin! Ma bucur ca a fost o nastere usoara si sper sa beneficiem toate de asa ceva!
O zi buna tuturor!

Asa creste Teodora-Iubita
Motannel,
35+,
Teodora
diana spune:
FELICITARI ALINA!!!! CE SURPRIZA!!!!!!
. SA FITI SANATOSI!!
REFACERE RAPIDA SI TE ASTEPTAM PE FORUM PENTRU A NE DA MAI MULTE AMANUNTE.
Fetelor, astept si eu raspunsuri despre tarife practicate la cezariana.
Va pup
Diana 33+
lavini spune:
Alyna, felicitari pt bebelus, sa fie sanatos si mancacios!M-am emotionat si plang ca un copil mic!Abia astept sa vii acasa sa ne povestesti cum a decurs totul.
Cristinamaria, bafta multa azi, nastere usoara si un bebe cumintel-cumintel!

Bebeta, bafta multa si tie maine si nastere usoara!

Desi pt mine e inca devreme, abia astept sa treaca timpul si sa imi tin bebitul in brate.Cred ca toate simtim la fel.
pt toate gravidutele
Lavinia, 31+, 
piticasigogosica spune:
Neta' burtici
Am lipsit ieri de aici si ce de vesti 
Gina Felicitari,sa-ti ajute Dumnezeu si peste 9 luni sa fi o mamica fericita!
Cristinamaria 

sa ai un bebe de nota 10!!!!!!!Bebeta 

Arthurana bafta azi la control!
Alyna,FELICITARI,ce surpiza,sa-ti traiasca baiatul si te asteptam cu vesti!
Andrada lasa ca mai sta bebe ca s-ai faci o camera frumoasa.
Fetelor,v-am spus eu ca ma manaca undeva...azi e luni si ma simt plina de energie,adica as pleca...la munca
sau pe undeva,nu stiu ce sa fac,n-am stare 
poze
Iri 35-36 si Iris
byu spune:
Buna fetelor
Felicitari fetelor care au mai nascut, recuperare grabnica si multa sanatate mamicilor si bb-ilor
Am ramas in urma tare cu cititul...+ ca nu prea mai pot sa stau la calc.
Vineri am fost la obstetrician si am aflat ca baietelul meu are 2.266g la 33 saptamani care le implinim azi
.
Voiam sa va intreb daca ati mai auzit de faza cu prelungitul DPN-ului, ca mie mi-a zis doctorita ca nu mai e pe 10 si cica ma mai duce pana pe 14-15 iunie
.Eu ma simt destul de bine desi acum de cateva zile am probleme cu nasul (e infundat tare)cred ca e o viroxa ceva nu stiu, ar mai fi si faptul ca burta mea se contracta foarte repede(nedureros),ma misc mai ceva ca un melc(cand sunt in picioare bineinteles).
Byu
32+ cu
CASIAN
Poze