***Mamici de Mai-Iunie 2007*** (54)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Madi spune:

Alyna felicitari! Sa iti traiasca bebele si sa fie sanatos, norocos si mancacios!!

(Elteka ai dreptate: mi-e cam frica, mai ales ca doctorita mea de-abia miercuri am inteles ca se intoarce in tara..asa ca am hotarat ca pana joi, cand ma voi duce la control, sa stau cat de cuminte pot, ca nu cumva sa se intample ceva)

Eseea felicitari si tie inca o data! Asa nastere cred ca ne dorim cu toate! La ce spital ai nascut!

Cristinamaria

Madi 37+ si
Asa creste bebe

"Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa ai un impact, incearca sa mergi la culcare cu un tantar.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

neata burtici,

raportez si eu ca saptamana viitoare, joi, nasc!

Eseea,
sa-ti traiasca fetita si spor pentru bebe 2, vad ca esti una dintre norocoase in privinta nasterii.
Spune-mi si mie cum a decurs recoltarea? ai semnat cu CordBloodCenter,da? am primit si eu kit-ul de la ei si tre sa i-l dam doctorului la momentul nasterii; poti sa-mi zici mai multe detalii?

poohy,
site-ul asta de pe care am comandat lucrurile de bebe nu-l recomand pentru hainute de ex fiindca nu mi s-au parut ieftine; dupa mine, cel mai accesibil din uk, chiar si in afara reducerilor, ramane www.next.co.uk
Cat despre scaunel, nu stiu daca se mai regleaza dar scrie ca este indicat de la nastere, deci nu cred sa fie o problema daca nu se lasa mai jos de atat spatarul.

Cristinamaria, cred ca deja esti mamica la ora asta...asa ca, felicitari!

Bebeta, pentru tine punem

ella 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Ce de vesti!!!!!! Ati fost harnicute

Gina sarcina usoara si peste 9 luni sa fii cea mai fericita mamica!

Alina sa-ti traiasca bebelusul sa fie sanatos si mincacios!

[red]poohy[red] si eu m-am ales in urma curateteniei cu febra musculara. de joi o am si nu mi-a trecut. dupa ce am vazut ca am facut febra l-am lasat pe sotul meu sa smotruiasca, eu mai mult am asistat.

Intrea cineva de preturi la Elias? Chiar nu stie nimeni? Si mai intreb odata: voi schimbati banii pentru doctor in euro?

Legat de hainute pt bebe de adus de acasa de la spital, dr. meu mi-a spus doar de haine de scos din spital si pampersi pt bebe. Si pt mine vata. O sa mai intreb.
Mai stiti ceva de [red]Cheburashka[red]? Clexanul mai nou se da compensat, cum s-a auzit? Ea e singura care stiu ca naste cu acelasi dr. ca mine, dar are DPN destul de aproape. Poate o sun.

Si pt fetele care stiu Dr. Taberei, caci singur meu neuron saracu' nu mai stie: exista Orizont o clinica cu serviciu de ambulanta, etc la parterul unui bloc de 4 etaje. Cum se numeste? Trebuie sa repet analiza pt streptococ gr. B si cum ma simt cam as vrea sa fac undeva apropape. Poate stiti voi ceva in zona sau destul de aproape.

Tamara 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tamaraspt spune:

Mai am o intrebare: de vreo citeva zile burtica mea este tare in partea de sus, deasupra buricului. Mai tot timpul. Acolo este fundul si picioarele lui bebe. Cind se misca parca uterul il stringe, se intareste si mai tare in locul respectiv. Sa fie uterul mai tot timpul contractat?
Si cind merg sau am facut ceva efort toata burta este tare si contractata.
Dr. mi-a explicat ca contractiile se simt in partea de jos cu radiere catre spate. Poate ma lamuriti si pe mine care sunt cu adevarat contractiile.

Am oricum o presimtire, ca bebe nu mai sta mult pe acolo. Cind sughita parca da cu capul in colul meu sa iasa. Si-l tine mai mult de 5 min sughitul odata.

Tamara 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

LA MULTI ANI ANI DE SF GHEORGHE TUTUROR SARBATORITELOR!
GinaM, multe felicitari pt noua sarcina! Sa te ajute Doamne doamne sa o poti duce la capat cu bine! Multumim pt urarile de bine adresate noua, burticilor.
Paflo, frumoase pozele si viitoarea mamica mandra de burtica ei!
Vali5, e f posibil ca scurgerea gelatinoasa sa fie de la dopul care se elimina treptat. Si la mine a fost la fel, nici nu am realizat cand a cazut pt ca nu l-am eliminat pe tot o data. Stai cumintica si nu te agita prea tare cu curatenia!
Cristinamaria, bafta multa azi! Asteptam vesti!
Fetele, cine merge la Kidex sambata? Eu sunt singurica acasa cu M, caci tati a plecat peste mari si tzari acum 2 zile si se va intoarce abia duminica seara. Deci la Kidex, trebuie sa merg cu el atarnat de mine. In ult vreme atata se mai lipeste de mine ca nici seara nu vrea sa se mai culce singur. Dupa ce adoarme cu mine in pat, chinuieste-te Liviano sa transporti baiatul in patul lui. E atat de greu la 13 kg sa-l car in brate! Uff.
Motannel, cum adica ai fost la Kidex? Pai asta incepe abia pe 27 aprilie!
Wow, ce surpriza, a nascut Alyna24! Felicitari proaspetei mamici! Ne bucuram sa auzim asemenea veste si sper ca nasterea nu a fost prea grea. Sa-ti traiasca flacaul si sa creasca mare-mare! Ce inseamna epidurala spontana?
Essea, ce norocoasa esti ca ai nascut asa usor si ca te-ai putut pune pe picioare atat de rapid! Sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati in fiecare clipa de ea!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si 33s cu baby-boy2

Forum despre Flori Presate (3)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramsy spune:

Alyna si Essea,felicitari!!!!!.Sa va dea Dumnezeu multa sanatate voua si ingerasilor vostrii.Imi imaginez mereu momentul cand o sa-mi tin si eu in brate fetita si o sa o analizez cu mare atentie.Deseori noaptea visez ca o pun la san sa manance si ma simt cea mai fericita femeie.
Vineri am fost si noi la eco si avem 2.100kg si aratam mai mare cu 3 saptamani,doctorul a spus ca va fii o fetita cu picioarele lungi.

Ella74 iti tinem pumnii,sa ai o nastere usoara si un bebe sanatos!

Va pup pe toate pe burtici si sa aveti o saptamana frumoasa.

Ramona 32+ cu Alexia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

cristinamaria

bebeta pentru maine

ckristina nu cred ca ar trebui sa iti faci griji cu drumul. Banuiesc ca vii de la Pitesti la Bucuresti si nu ar trebui sa faci mai mult de 1,5-2 ore pana la spital. Eu mi-am intrebat dr acum 2 sapt daca pot sa ma duc pana la Bacau ca mi-e frica sa nu nasc pe acolo si mi-a zis sa stau linistita ca nu nasc in 3-4 ore cat fac pana in Bucuresti.

eseea bine ai venit acasa.

byu dr mea imi spune mereu ca nasterile sunt intre 38-42 saptamani. Asa ca nu ai de ce sa fii nelinistita.

ella pe 2 sau pe 3 mai???

LA MULTI ANI TUTUROR DE SF GHEORGHE

liviana noi mergem sambata dupa amiaza la kidex. Vorbim daca vrei sa mergi cu noi.

fetelor nu stie nimeni nimic de Lauraa? Nu are nimeni numarul ei de telefon sa o sune???

Mica 36+ Maya Alexandra

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

wow Alyna...felicitari! Ce surpriza placuta!
Bine ai venit pe lume David Andreas!
Eseea, bine ai venit acasa!
Cristinamaria, cred ca deja ai iesit din operatie! Recuperare rapida!
Bebeta...acum e randul tau..
fetelor, cred ca stefy al meu isi face bagajele..il simt tot mai jos...si de vineri seara..de sambata...am impresia ca mi s-a mai lasat burta...sotul meu care a ajuns aseara acasa zice la fel...si lui i se pare ca e mai jos decat o lasase vineri dimineata la plecare
Era sa uit: La multi ani de Sf. Gheroghe tuturor sarbatoritilor, si mai ales ssarbatoritelor...avem si noi aici pe listuta cateva "Geogia".

diana 35+ STEFAN
asa creste bebe
poze
bebe mai are de stat in burtica...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Alyna felicitari! Sa va traiasca mucutul David!

Alina-Mirela 30+ cu DAVID
Poze burtica

Pozele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella_74 spune:

mica,

pe 3 mai sunt programata, ca asta e data trecuta in ecografia morfofetala de la 21 de sapt; speram sa fie pe 2 mai...
Cine poate sa modifice si in lista, multumesc.
O sa am 39 sapt si 2 zile la momentul cu pricina.

Abia astept fiindca nu mai rezist in casa; ieri, fiindca mi-a dat voie dr avand in in vedere ca am depasit zona de risc, am fost pana in parc; eram asa fericita, parca plecam cu al meu in concediu; prima oara anul asta in parc...dar dincolo de faptul ca a fost frumos, mi-a fost atat de greu sa merg, simteam ca-mi cade burta si a trebuit sa ma asez atat de des pe banca sa-mi trag sufletul.
Ma gandesc la Andrada, care e putin in urma mea, cum are de gand sa se duca la Kidex, ca io fara scaun cu rotile nu m-as mai duce afara din casa.
Asa ca pana saptamana viitoare cand termin statutul de 2 in 1, voi sta doar in casa, evident cu exceptia epilatului si ultimului control la dr.

ella 37+

Mergi la inceput