Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 23
karla32 spune:
Buna dimineata!
Sherbi, in legatura cu igiena intima la baieti, doctorul meu pediatru m-a sfatuit ca pana la varsta de 1 luna sa il spal normal si sa nu incerc decalotarea. De la 1 luna, de fiecare data cand ii fac baita sa trag incet dar sa nu fortez. In caz ca nu reusesc pana la 4-5 luni sa fac decalotarea complet, a zis ca ma trimite la un medic specializat in astfel de probleme.
Bubite pe fata a avut si voinicul meu si cred ca au fost de la caldura. Am scazut temperatura in camera si in fiecare seara ii sterg fata cu o compresa sterila cu ceai de musetel si galbenele si aproape ca i-au trecut complet.
Raluca si bb Luca
arissa spune:
Diana, stai linistita ca nu e prea tarziu. Nici eu nu am depus decat cerere pentru trusoul de nastere si alocatia copilului, mai am de adunat hartiile pentru dosarul de indemnizatie. Acolo trebuie si o adeverinta tip completata la munca si nu am reusit sa ajung.
Apropo, am inteles de la fata de la ghiseu ca banii pentru trusoul pt nou-nascut nu au fost virati si nimeni din tara nu i-a primit inca. Voi ce stiti?
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
roxygeo spune:
Buna ziua la burtici si la proaspete mamici!
Noi suntem bine, am reusit sa stabilim botezul
, va fi pe 3 iunie (cind vom aniversa 2 ani de la casatorie) la Biserica Alba si la rest Casa Veche. Vreau sa va spun ca era sa lesin cind mi-a zis pretul pentru biserica..4 milioane cu cor, 3 milioane fara
In rest tot timpul ni-l ocupa bebelina, bine ca e un copil cuminte...aseara nu mai reuseam sa ne intelegem cu ea ...si am descoperit ca era deocheata
...lucru de care nu stiu cum s-o feresc
...ieri a fost dr la noi, intr-o saptamina a luat 500g, ceea ce e foarte bine..in schimb ne-am umplut de bubite, ca mami a fost cam nebuna si ieri a tinut puiutu cam gros imbracat...
Felicitari proaspetelor mamici, multa sanatate si viata lunga lor si bebeilor lor!

Majorete la treaba pentru ultimele albinute si bondarei

Va pupic

Roxygeo cu bebe Teodora Maria 13 zile
pitzica spune:
Multumesc de incurajari...
inca nu s-a intamplat nimic... stau acasa, cu Andrei, si-l asteptam pe Petru sa-si faca aparitia in lume ... DNP este 27 aprilie.. Poate vin pe 30 de ziua noastra de casatorie ![]()
Asta noapte, a jucat "hora mare pe motoare" in burta mea, ca de fiecare data... seara/noaptea, il apuca "plimbarea" ... de-abia mai respir... Dar, ma bucur... atata timp cat se misca, este OK....
Sunt cam stresata, caci nu stiu cand/cum va fi, dar... cred ca asta va fi tot "farmecul"...
toate cele bune,
Pitzica 
karra80 spune:
quote:
Originally posted by arissa
Diana, stai linistita ca nu e prea tarziu. Nici eu nu am depus decat cerere pentru trusoul de nastere si alocatia copilului, mai am de adunat hartiile pentru dosarul de indemnizatie. Acolo trebuie si o adeverinta tip completata la munca si nu am reusit sa ajung.
Apropo, am inteles de la fata de la ghiseu ca banii pentru trusoul pt nou-nascut nu au fost virati si nimeni din tara nu i-a primit inca. Voi ce stiti?
www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007
eu am depus cererea pt trusou si prima de nastere pe 21.03.07 si mi-au zis ca pt trusou sa sun pe 21.04 sa vad daca au primit banii...am sunat si mi-au zis ca sapt asta se dau banii pt cele care au depus cererea prin 8.03.07 deci sa mai sun lunea viitoare ca pe atunci se vor da...cel putin aici la noi in TMiar pt prima de nastere se dau dupa 8 mai....
Dosarul pt alocatie o sa-l depun dupa 5 mai ca atunci mi-a zis contabila mea ca se fac 42 zile lucratoare de la nastere asa se calculeaza dupa 42 zile lucratoare de la nastere se depune dosarul...al meu e complet dar mai treb sa astept.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
karra80 spune:
quote:
Originally posted by arissa
eu am depus cererea pt trusou si prima de nastere pe 21.03.07 si mi-au zis ca pt trusou sa sun pe 21.04 sa vad daca au primit banii...am sunat si mi-au zis ca sapt asta se dau banii pt cele care au depus cererea prin 8.03.07 deci sa mai sun lunea viitoare ca pe atunci se vor da...cel putin aici la noi in TMiar pt prima de nastere se dau dupa 8 mai....
Dosarul pt alocatie o sa-l depun dupa 5 mai ca atunci mi-a zis contabila mea ca se fac 42 zile lucratoare de la nastere asa se calculeaza dupa 42 zile lucratoare de la nastere se depune dosarul...al meu e complet dar mai treb sa astept.....
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
RaisaFudulu spune:
o sa incerc sa pun poze cu mica mea la semnatura
http://new.photos.yahoo.com/martie_aprilie_2007/album/576460762379553092
Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA
karra80 spune:
Diana ce chinezoaica mica si dulce ai...si ce ochi mari si negrii are sau cel putin asa se vad......
Sa-ti traiasca...parca ai dreptate cu mami seamana.....va
si eu si Criss a mea....
Noi azi facem exact 7 saptamani...suntem copil mare......

pt cine mai e in asteptare......
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
sherbi spune:
ce coincidenta, ROXYGEO!
si eu sarbatoresc pe 3 iunie 1 an de la casatorie si am vrut sa punem botezul pe 2 ca sa pice sambata, insa nu am gasit restaurant liber. asa ca il vom boteza pe david pe 16 iunie.
violeta patrichi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/vioserban_79/album
RaisaFudulu spune:
multumim Karra si noi 
pe amandoua...
Arissa si Karra multumesc pentru raspuns
Diana proaspata mamica de RAISA-MARIA