Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmi78 spune:

CINE MAI NASTE AZI????

FELICITARI mamico Val, sa va traiasca fetita si sa fie norocoasa sanatoasa!!!!

CRIA, ce face oare , sa fi nascut ? daca inca nu atunci fetelor la treaba , si pentru Camitu care nu mai are rabdare!!! poate se intampla si la tine azi si eu am nascut tot la 40 + 4 zile si tot asa astepta toata lumea...

A mea e la plimbare cu bunica-sa, dar vad ca se cam innoreza; ce fericite trebuie sa fie mamicile carora le dorm copiii de seara pana dimineata... acum nici eu nu ar fi frumos sa ma plang decat sa fie mai rau si sa planga noaptea , e bine si asa ; Timeea fix la 2 .30 se trezeste mananca zece min si adoarme si dupa alte trei ore iarasi; eu cred ca are stomacelul mai mic si nu intra mai mult ca sa poate dormi o noapte intreaga fara sa-i fie foame;

care dintre bebelusi s-a mai nascut cu pata rosie la ochi? oare cand va disparea si are si la ceafa , zicea dr ca tot mai multi copiii se nasca asa, din cauza contractiilor mamei;
pa

TIMEEA - 4 martie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

[red]Kmi78[/red, si bebe al meu are o pata mica la ochiul stang si o pata cu forma mai ciudatica in frunte, dar au inceput deja sa dispara.Si eu am avut la nastere ceva asemanator si nu am ramas cu niciun semn!
Din cate am citit petelrespective pot sa dispara foarte repede-cateva luni, dar pot sa ramana pana la 2 ani!
In ceea ce priveste somnul, si voinicul meu se trezeste tot din 2 in 2 ore. Rar doarme noaptea 3 sau 4 ore. Mananca maxim 10 minute la san si adoarme. Probabil atat ii tine de foame...

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Kmi si a mea are pete rosii pe pleoape si la ceafa.....si eu am avut cand m-am nascut si mi-au trecut....pediatra zice ca trec pana la 6 luni...de fapt ar trebui sa treaca pe la 3-4 luni......La Criss a mea deja incep sa nu se mai vada asa tare pe pleoape...si la ceafa se vede mai tare cand transpira.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

KMI AI AVUT DREPTATE CA SEAMANA PRINTESELE NOASTRE.....ce dulcica e Timeea si ce finutza e......ca si mamica ei....

Iubita mea a facut si ieri si azi kk si singurica...poate a incep sa se regleze si ea.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jaana spune:

Buna fetelor!

Revin si eu pe forum...

Felicitari Val ptr fetita! Sa iti traiasca, sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea mereu!

Cristinuta mea a inceput sa suga la sin dar din pacate productia mea tot nu a crescut in ciuda ceaiurilor si a mulsului. Am observat ca dupa ce goleste sinul, incepe sa se enerveze si plinge, dupa care trebuie sa ii dau laptele supliment...
Fetita mea n-are nici un program de masa, cind la 2 cind la 4 ore. In sfarsit, noaptea trecuta a dormit si ea si noi, caci in rest n-are somn dupa ce maninca si ne tine trezi cite 2-3 ore dupa masa, nu vrea sa se culce...

Pata rosie are si fetita mea pe o pleoapa, sper si eu sa treaca...

Mai are cineva bebel care plinge afara?? Cred ca sint singura care patesc asta. Cind o scot afara, tace cit tace dupa care incepe concertul incit trebuie sa o tai spre casa, ca urla ca din gura de sarpe...

Jaana, mamica de Cristina 30.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

felicitari val, refacere rapida si fetita sanatoasa

si noi avem o pata rosie pe ochisorulstang dar deja a inceput sa se traga si mai are una exact in nara dreapta de zici ca e lovita cu pompita de nas ( si dr de fam si pediatra siasistentele si dr de la analizele de icter mi-au zis sa am grija cand o curat sa nu o mai lovesc iar eu nu o curatasem niciodata in nasuc)

tzuna daca fetita ta e tot asa agitata si nu ia bine in greutate de ce nu incerci sa ii dai completare p[oate totusi nu se satura cu lapticul tau, stiu ca laptele de mama e cel mai bun dar sa nu o chinui degeaba sa mai faca doamne fereste vreo anemie , poti incerca macar o masa doua sa vezi cum merge si daca iti e frica ca nu va mai suge daca da de biberon poti incerca cu ligurita

fime a descoperit o noua aventura suptul degetului mare, si acum avem noi preocupari ea il baga eu il scot

Alexa, Ana Delia(13.03.07) si Silviu Ionut( 27.11.04).......poze, poze2006, Poze printesica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihael@ spune:

Kmi, Karla, la fel face si fetita mea, mananca la 2 ore, dar 2 ore de la inceputul mesei anterioare. Nu stiu daca e normal sau nu, avand in vedere ca medicii ne preseaza sa le facem program de 3 ore, dar probabil pt. atata timp le ajunge lapticul supt. Doar noaptea se trezeste cam la 3 ore, dar nici asta intotdeauna.

In legatura cu stimulatul, eu ii pun jucarii muzicale si i le invart prin fata ochilor, ii cant si ii vorbesc. In rest se mai uita ea pe pereti, pe desenele de pe lenjerie, dar nu sta singura mai mult de 10 -15 min, apoi se plictiseste si incepe sa planga.

Fetita mea are 5 saptamani dar a zambit de foarte putine ori, nu ar fi trebuit sa rada deja, la mine cel putin, care o ingrijesc tot timpul?

Mihaela cu Stefania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

si al meu baiat are pata rosie la nara dreapta....

Cria inca nu a nascut, era in sala de pretravaliu( cred ca asa ii zice), pregatita ptr nastere insa nu se intampla nimic. Astepta dr sa vina sa o vada si sa se lamureasca cum vor decurge ostilitatile in continuare. A fost monitorizata iar si bataile inimii lui bebe au iesit normale azi, a avut si ceva contractii dar care s-au oprit la un mom dat. A zis ca ma tine la curent, deci cum aflu ceva va zic

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sori1980 spune:

De cand cu bebe intru rarut pe aici, ce sa facem, suntem ocupati. Alexia Sara e o fetita tare buna, plange f. putin 10-15 min. pe zi maxim, in rest se foieste si icneste daca ii e foame, daca a facut kk, etc. Ieri am fost la pediatru si am aflat ca a luat in greutate 210 gr. intr-o saptamana. Apropos de greutate, poate cineva sa imi schimbe greutatea fetitei la nastere, va rog? A fost 2,990 kg. Lapte am mult si stiu ca papa bine, pt. ca o aud cum inghite cu sughituri si o tine asa cate 1 ora. Cateodata avem mese si de 1,5 - 2 ore, laptele curge si ea inghite in continuu. In schimb, nu merge cu programul asta de hranit la 2-3 ore, cum scrie la carte. De fapt ea papa la cam la 3,5 ore, iar noaptea intre 4 si 4,5 ore, la cerere. Sper ca nu o tin prea mult nemancata, dar doarme asa de adanc intre mese ca nu prea pot sa o trezesc. Si inca o chestie, nu prea avem succes la scosul aerului, mai elimina ea singura daca o tin vertical si rar ajuta daca o masez pe spate. Pediatra mi-a spus ca daca dupa 2-3 minute de batut usor sau frecat spatele nu iese aerul, sa o las in pace, pt ca bebelusii alaptati nu ragaie asa de mult ca aceea hraniti cu formula.

Am o intrebare pt. mamicile de fetite, voi cum le spalati pasarica? ca pe noi tot ne-a invatat de la spital sa spalam pe dinafara, sa nu cumva sa desfacem labiile (sa nu ne atingem de substanta aia cremoasa cu care s-a nascut intre ele, ca aia cica protejeaza zona si o sa se elimine in timp). Voi asa faceti? Chestia e ca mai intra si kk acolo si nu pot sa nu o curat, dar pediatra mi-a zis numai sa clatesc putin daca vad ca ii intra kk acolo. Nu prea stim ce sa facem, oare o curatam suficient? Voi cum faceti?

Va pup, mult succes si curaj fetelor care au ramas si felicitari proaspetelor mamici!

Sori

Mamica fericita de bebe Alexia Sara
Azi avem 2 saptamani!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cria_bv spune:

Servus la mamici si cele cateva burticute ramase.

Sunt sotul Cristinei si acum am vorbit cu ea. Nu se intampla nimic in seara asta. A trecut cu bine si de a doua monitorizare. Inima bebelusului bate normal si ea are niste contractii dar nu sunt suficient de puternice. Asteapta sa vorbeasca maine cu doctorita sa vedem ce se decide: maine sau sambata cand va fi ea de garda. Va mai tin la curent.

pentru cele care au ramas si felicitari tuturor proaspetelor mamici.

Noapte buna!!!

Cria39+ cu Vlad

Mergi la inceput