Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Azi avem sase saptamani! Am sarbatorit mai devreme mancand 100 ml in doua reprize. Pentru noi e lucru maret!
Acum l-am pus la somn in patut insa in apartamentul vecin se lucreaza cu bormasina si flexul, asa ca nu cred ca are cum sa doarma, e o galagie infernala.
Noaptea trecuta a fost mai linistita caci Luca a mancat si la interval de 2 ore (cand aud la voi de 4-5 ore de somn neintrerupt mi se pare ciudat, cred ca daca Luca ar dormi atat as crede ca e bolnav).
FELICITARI VAL PENTRU BEBELINA! SA FITI AMANDOUA SANATOASE! REFACERE RAPIDA!
pentru Camitu, Mady si Cria! Sper ca nu am uitat pe cineva!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns suzy78 spune:

Buna,

FELICITARI pentru VAL - refacere rapida, iar pentru bebe MARIA GABRIELA - fiecare rasarit de soare sa-i aduca numai fericire,.....iar calea sa-i fie presarata cu crini albi ce-i vor lumina destinul......

Noi ne prega de papa....dormileste asta micu de aproape 5 ore......inseamna ca nu ii este fomica....

Va pupacesc.......

Suzy78, mami de Nicolas Mihai - 27 februarie 2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzica spune:

Dragele mele,

nu scriu prea des, caci, pana acum 1 saptamana am lucrat si de la servici nu prea aveam timp, dar citeam mesajele voastre.
Eu am intrat in 40 sapt, DNP-ul este 27 aprilie... asteptam... Ieri am fost la doctor si se pare ca Petru nu se grabeste sa iasa. Am emotii, evident, caci, de data asta (mai am un baietel de 4,4 ani) vreau sa se intample cand s-o intampla... sper sa nu depasim iar termenul si sa "ne provoace" ...
BB se misca tare de tot, mai ales noaptea... poate asa va fi si cand va iesi din burtica. La 36 sapt. am facut ecografie si avea cordonul o data in jurul gatului... sper sa nu se fi rasucit mai tare.. la cat se agita in burtica ...

Nastere usoara celor ce nu au nascut inca si multa sanatate bb-ilor si proaspetelor mamici.

Pitzica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kisstherain999 spune:

Salutari!!!

am prins si noi un pic internetul

Felicitari proaspetelor mamici si tinem pumnii celor care inca mai au urtici.

Noi in general suntem bine. Singura problema e ca prindem fff greu sfarcul. De altfel e singura ocazie in care plangem. Am f mult lapte, sanii imi curg tot timpul, nu am facut ragade sau mastita. Deocamdata alaptez la un singur san, pe celalalt nu-l poate prinde deloc. Nu stiu cat se va mai satura dintr-un singur san.
Azi mergem la pediatru sa vedem cat am crescut si cat Vigantol trebuie sa luam.

Va pupam dulce,

kiss

40+
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iunita spune:

felicitari proaspetelor mamici !
sa va traiasca bebeii si sa fiti sanatosi si fericiti!

arissa multumesc mult, intr-adevar era vb despre Neopreol. L-am cumparat dar inca nu l-am folosit, astept sa ajung maine la pediatra sa o vada. Pe prospect scrie ca nu se fol la copii sub 2 ani.. nici nu stiu ce sa mai cred. Ori astia care fac prospectele scriu acolo toate minunile sa fie ei acoperiti ori doctorita de familie vrea sa ma bage in boala . Tu l-ai folosit, a avut vre-un efect?

Sa ma laud si eu un pic cu buburuza mea care are 3 sapt jumate: mananca la 3-4 ore, noapte mananca o sg data in intervalul 2.30- 3.30 in functie de cat de obosita era... Nenegociabil seara se culca la ora 23.00 indiferent de ora la care facem baita sau de ora la care mananca. Ziua doarme cam 2 ore intre mese in rest vorbim, zambim la ursuletii de pe lenjerie, se minuneaza de caruselul cu gargarite... Colici pana acum nu prea au fost, a mai plans cam la 5 minute dupa ce a mancat dar nu mult. De mancat mananca intre 70 si 110 ml(recordul) la o masa. gata, m-am laudat cu buburuza mea cumintica! acu ma duc sa o smotocesc ca banuiesc ca s-a plictisit de vorbit cu ursuletii!

de incurajare pt fetele care urmeaza sa nasca si inca un pentru cele care au depasit termenul si nu mai au rabdare... Stati linistite...si eu ma gandeam ca nu o sa mai nasc niciodata si ca o sa am burta 10 ani de acum incolo dar medicul a zis ca pana acu nu i s-a intamplat asa ceva

are mama o fetita frumusica foc...
buburuza mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

HAI PITZICA! SA AI O NASTERE USOARA SI O REFACERE RAPIDA!

Bine ai revenit Kiss!

Rebiana, mami fericita de Luca-Andrei (14 martie 2007, 11:30)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Kiss, ai grija cu alaptatul dintr-un singur san! Eu am sfarcuri ombilicate si puiului meu i-a fost tare greu sa suga. Sa te mulgi la celalalt san, sa nu iti intarce. Nici bebeul meu nu putea sa prinda sfarcul si manca doar din sanul drept! L-am fortat sa manance si la stangul dar inainte ma mulgeam sa fie mai moale ca nu putea sa apuce. Acum nu mai sunt probleme dar sanul stang inca il mai refuza si a ramas si mai mic!

Cu rabdare vei reusi sa il inveti! Succes!

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

Kissai grija iti spun si eu cu alaptatul la un sg san...eu am o prietena fff bina...a nascut acum 3 ani si tot la fel a alaptat din un sdg san ca din celalalt curgea mai greu su ai8a mica tot urla si acuma se vede vizibil ca sanul din care a alaptat e mai mare si celalalt a revenit la marimea care o a vea inainte de nastere...dar se vede cu ochiul liber prin bluze de facut palja nici nu poate fi vb fara sutien...asa mare e diferenta de vreo 2 numere la sutien....asa ca mulge-te din celalalt.....

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martutza spune:

Felicitari Val.Sa-ti traiasca puiul si sa te bucuri de el.

Curaj Pitzica.Te asteptam cu vesti si detalii in clubul scutecelor.[flo
Rebiana sigur Luca nu ar avea nimic daca ar dormi 5 ore dar te inteleg perfect.Mama nebuna ce sunt, in primele 2 saptamani de nesomn, arsura la picior, conjunctivita si raceala, ziceam ca as da orice sa doarma si el 3 ore; ziceam chiar ca-l dau ca eu nu mai pot.Apoi cand s-a mai linistit si a dormit prima oara 3 ore m-am dus sa-l verific daca mai respira..Acum e marait si as vrea sa doarma.D-zeu sa ne mai inteleaga.Multumesc ca aiapreciat povestirea noastra.E scrisa intre doua mese ale printisorului.

Marta mamica fericita de baiat si Victor-Mihai 12.03.07

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Sa-ti traiasca fata Val sa fie sanatoasa si sa-ti aduca numai bucurii!

Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3

Mergi la inceput