Mamici de martie-aprilie 2007 (36)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

Sa-ti traiasca Val! Felicitari si te asteptam sa revii cit mai curind!

Fetelor care sunt pe ultima suta: nu disperati! Rabdare si tutun cum e vorba dar numai vorba sa fie!

Am fost ieri cu Tudor la doctor. Cu tot nemincatul lui a luat 600 de gr in 2 saptamini. Ceea ce e bine. Dar bineinteles ca dupa ce ieri a mincat 100-130 ml la fiecare masa, de aseara am revenit la mincat pauza de plins, mincat, plins. O sa il duc in fiecare zi macar pina in fata cabinetului ca poate tine faza asta si maninca si el normal.

Va pup pe toate si va urmaresc evolutiile.Acum se trezeste si ma duc la el.

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

Felicitari Val! Sa fiti sanatosi si bebelinei ii doresc tot ce e mai bun in viata si mult noroc. Sa veniti repede acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karla32 spune:

Felicitari Val, sa-ti traiasca fetita, sa fie sanatoasa, frumoasa si norocoasa!Sa aveti parte numai de bucurii alaturi de ea!

Raluca si bb Luca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arissa spune:

Val, sa-ti traiasca! Sanatate tie si fetitei, refacere usoara!

raisa o ora la san pare mult, insa daca bebe mananca incet nu cred sa fie chiar o problema. O fi ea mai lenesa. A mea trage 10 minute in forta, apoi oboseste si adoarme...o mai astep putin si daca vad ca nu o pot trezi sub nici o forma, inseamna ca s-a saturat. Daca ii mai este foame, se trezeste singura si cere.

gabi78, 600 grame in 2 sapt este foarte bine. Dar la fiecare masa face asa? O fi doar o faza.

www.flickr.com/photos/11053824@N00/" target="_blank">O minune mica-Maya - 18.03.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madybulancea spune:

FELICITARI VAL!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanici spune:

Felicitari Val!!!, refacere rapida si mult noroc si sanatate Mariucai.

Am incercat sa sun la Cria si nu a raspuns...poate poate se intampla si la ea ceva azi. Tinem pumnii si mai punem niste majorete
Hai Cria!!!

roxana, mamica de Rares Teodor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

[quote]Originally posted by arissa

gabi78, 600 grame in 2 sapt este foarte bine. Dar la fiecare masa face asa? O fi doar o faza.

de obicei face la masa de seara. dar si la cea de prinz. dimineata papa cumintel, dar seara e jale. doctora mi-a spus ca are prea mult energie si ca nu ii convine ca vine seara si ca trebuie sa se culce. ce e drept de citeva zile adoarme de abia pe la 10-11 dar tot se scoala cind se fac cele 4 ore de cind a mincat. nu stiu ce sa mai zci

Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Incep si eu cu felicitari Val. Ce bine ca ai scapat si tu de burtica si mai adaugam o bebita la grup.

LORADIN- imi pare tare rau ca ai patit asa ca mine. Eu nu mai sunt asa suparata ca m-am obisnuit. Stiu cum e cand plange cu orele. Sotul meu se mai enerveaza. El are f multa rabdare si o plimba ii canta face orice dar daca nu tace si nu atce si tipa si mai atre nu mai poate. Mi-o lasa pe pat si vreo 1/2 de ora nici nu mai stim de el. E greu ce sa spun... Te inteleg perfect. Dar nu plange si tu ca mai rau faci. Asa am facut si eu de vreo 2 ori si a fost mai rau. Daca esti si tu agitata bebelina se agita si mai rau. Stiu ca pare simplu de spus si e greu de facut. dar ia-o sistematic. Daca nu are febra, nu plange mai atre cand o atingi undeva si are episoade cand se mai potoleste si o vezi ca-i obosita atunci e doar agitata.
Daca o duci la medic iti va spune ce mi-au zis mie 4 pana acum: ca are colici si ca sunt copii care asa plang. ei nici nu-ti vb de starea de agitatie. ca ea nu plange numai de colici stii bine.
Deci aveti rabdare, du-o la medic daca te face sa te simti mai bine. In cazul in care medicul are o alta parere decat colicii spune-mi si mie. Ca zici ca sunt batuti in cap. Dc are copilul sub 4 luni- colici si agat. Nu cauta nici o alta explicatie.

MARTUZA- cum o stimulez eu pe Maria paii cam cum faci si tu: ii vb, ii cand, ii misc obiecte colorate prin fata ochilor, o pun in patut si-i dau drumul la carusel si ea tipa la el si rade cu gura pana la urechi..., o pun pe burtica sa-si ridice capul... si cam atat. Ii fac masaj si gimnastica... dar nu f mult timp ca o agit si ea e deja un copil agitat.

Asta e tot.

Prima noapte dupa vaccin a trecut cu bine. Doar ca nu a mancat bine. am incercat-o si cu biberonul si tot nu a vrtu. Sper sa fie bine. Dr a zis ca nu-i rau 4.610kg la aproape 2 luni de la 3.350 cat a avut la nastere. dar problema e ca in ultimele sapt a luat f putin. cam 120 g in ultima sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karra80 spune:

VAL felicitariiiii...multe bucurii alaturi de bebelusa ta...sa fiti sanatoase.....

Noi suntem bine aseara am scapat de obisnuiata ora de colici si plans.....i a dormit Winnie a mea de la 23 la 6 dimineata fara sa se trezeasca deloc...eu m-am trez pe la 3 jumate si asteptam ca deobicei la 4 se trezea dar nimik asa ca am adormit si nu imi venea sa cred ca e 6 cand s-a trezit.....acuam de pe la 10:30 doarme linistita se mai screme in somn dar e ok.....eu stau prost cu lapltele...acuma am citit in Dr. Spock ca ar treb sa ma mulg cam din ora in ora sa stimulez lactatia/.......am luat iar Galactogil...si beau ceai de chimion ca de anason nu-l suport la gustabia reusesc sa scot 40-50ml din amandoui sanii.....asta e as fi vrut sa-i pot da mai mult sa suga asta e ne multumim cu ce avem....

Astept sa se trezeasca sa plecam afara...e cam innorat la noi...a plouat toata noaptea dar macar nu e frig e mai placut afara ac in casa...asa ca asteptam trzirea sa pape si tasnim afara....

gata va las ac se pare ca Winnie se foieste....ma duc la ea

fetele care inca isi asteapta comorileMADY si CAMITU hai curaj ca numai e mult.........tinem pumnii

Carmina de MARIA CRISTINA 8 martie 2007

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tzuna spune:

Am uitat sa raspund la intrebarea cu plimbarea
Din pacate inca nu ma aventurez pana in Cismigiu. Nici in IOR nu am fost fara sot ca stau la N. Grigorescu.
Ca si Elyanne merg numai in parcul de langa policlinica Titan sau uneori si mai aproape de casa. Depinde de Maria cum mananca, in ce toane este....

Mergi la inceput