Mamici de martie-aprilie 2007 (36)
Raspunsuri - Pagina 13
dallina spune:
Buna, fetelor, eu tot cu bb la purtator sunt, asa ca pun galeria in miscare pentru fete:
Crina

Ellamiss

Diana

Cria esti bine?
Haide ca suntem pe ultima suta de metri.Pun niste majorete si pentru tine poate avem vreo surpriza.

Dallina
39+ cu bb
Amma23 spune:
Krissy, Karra ce mandrete de fete aveti, am vazut pozele.
Krissy vad o tii in scoica,ai tinut-o mai mult de o ora jumate? Ca mi-ar fi si mie mai usor sa nu mai car ladaul dupa noi unde mergem.Dar eu stiam ca nu prea e bine, daca nu sta la orizontala.Tu tot in ala o plimbi?
Am mancat si noi in oras azi, adica in parc
ca ne-am plimbat vreo trei ore si ni s-a facut foame.
lauramar spune:
Multumesc fetelor de incurajari,galerie si felicitari.Vroiam sa va spun ca sa nascut pe 20 nu pe 21 aprilie,si are 50 cm. Mai revin cand o sa pot sta mai mult pe scaun ,va pup.
laura
fericita de Arianna
cria_bv spune:
Laura bine ai revenit. Te asteptam cu detalii.
Dallina eu tot in formula 2in1.![]()
Cria
39+ cu
Vlad
roxanici spune:
a nascut si Crina:
"Gata, am nascut o printesa frumoasa, sanatoasa,3.400. Am primit primul 10 din viata ei."
Felicitari Crina si te asteptam acasa cu printesica
roxana, mamica de Rares Teodor
cria_bv spune:
Felicitari
Crina
numa in 10 sa o tina bebelusa. S-a mai spart gheata ca vad ca bebei de pe urma se cam lasa asteptati.
Cria
39+ cu
Vlad
karra80 spune:
quote:
Originally posted by gabi78
Fetelor ce tip de marsupiu imi recomandati?
Incerc sa imi cumpar unul pentru ca sigur imi va fi mai usor sa ma duc la piata sau asa la repezeala pina unde am nevoie.
Voi ce stiti despre asta? Dauneaza oare copiilor? Am vazut ca sunt unele speciale pt bebelusi care nu isi tin capul inca.
Eu sa stiti ca ma gasit cea mai buna metoda de a-mi linisti copilul: il scot in balcon, la aer. Acum sta deciteva ore deja si i-a trecut si ora de masa dar nici nu vrea sa "auda" de masa. Sa vedem cit tine si chestia asta. Ca de cind am tot citit despre fetita Tzunei vad ca s-a cal luat si la Tudor
Gabi mama lui Tudor (1.03.07)
Botezul lui Tudor
GABI eu chiar azi am luat unul de la chicco...rosu cu crem daca te uiti pe site-ul lor il vezi...costa 190 ron dar eu zic ca merita...ser foloseste de la bnou nascuti...ca are intaritor la spate si la cap si spre deoseb de altele are 3 pozitii
1 sta copilul pana la 3-4 luni cu fata la pieptul tau si ii sustiner capul...
2 sta cu spatele la pieptul tau....
3 sta in pozitie de somn ca mai are ceva care se prinde cu un fermoar si-i tine capul....
eu l-am si incercat si mi se pare super bun o adev investitie.....deci daca nu e vbn de bani eu zic sa-l iei ca e super ok....
Intra aicica am pus linkul
www.chicco.ro/index.php?obj=front&action=produs_detalii&categorie_id=2&subcategorie_id=7&produs_id=588" target="_blank">marsupiu
Carmina
de
MARIA CRISTINA 8 martie 2007www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=28e484a970e514144a5d21" target="_blank">comoara mea mica
pozici
Camitu spune:
Buna fetelor,
Noi tot in formula 2 in 1 suntem.De miercurea trecuta cand am incercat faza cu uleiul de ricin sunt intr-o agitatie continua.
Cu toate ca am colul deschis is foarte moale nu stiu de ce bebelina nu vrea sa vina.
Am cautat tot felul de scuze, ca nu are 40 sapt, ca vrea sa fie in zodia taur, ca vrea sa se nasca la zi mare-adica azi- dar nu mai inteleg.
Azi am fost la control si doctora spune ca e vorba de ore sau cel mult 2 zile.
Incerc sa ma controlez si sa rezist.
Imi pare rau ca nu am mai intrat dar ca sa uit am mai tras cate o fuga pe la servici.
Sunt o persoana foarte activa si nu imi place sa stau in casa.
Va pup si va tin la curand.....
Tin pumnii pentru toate fetele care au ramas !!!!!!!!!!
Camitu 40s+2 zile
Krissy spune:
quote:
Originally posted by Amma23
Krissy, Karra ce mandrete de fete aveti, am vazut pozele.
Krissy vad o tii in scoica,ai tinut-o mai mult de o ora jumate? Ca mi-ar fi si mie mai usor sa nu mai car ladaul dupa noi unde mergem.Dar eu stiam ca nu prea e bine, daca nu sta la orizontala.Tu tot in ala o plimbi?
Amma, multumesc
. Nu stiu daca "scoica" ii zici scaunului de masina, daca da, in ala o si plimb pe Sophia, ca asa e caruciorul, ca de fapt majoritatea carucioarelor de pe piata, uite al meu aici . Scaunul de masina se monteaza pe caruciorul propriu-zis si asa o plimbi pana este sugar. Stiu ca in Europa se pune accent pe statul numai la orizontala, dar aici nu primesti recomandarea asta de la pediatru, mai ales ca scaunul de masina e obligatoriu si nu ai alta varianta. Nu am mai avut timp de scris, doar de citit, desi suntem cumintica, dar nu avem inca un program prea bine stabilit, iar timpul trece repede intre doua alaptari si celelalte treburi casnice, cu care greu tin pasul.
Ca sa nu zic ca ne pregatim fizic, dar mai ales psihic, de marea calatorie: venim in Romania pe 3 mai!!! Cred ca Sophia e primul bebelus de martie-aprilie "zburator"
. Suntem fetita mare, cu pasaport si bilet de avion. In zborul transatlantic (dureaza 8h) va primi chiar un fel de patut mobil , montat in panoul din fata noastra
, si speram sa doarma majoritatea timpului. Bineinteles ca am cerut inainte sfatul pediatrei si ne-a dat unda verde fara probleme dupa vaccinarea de la 2 luni, care o sa se petreaca vineri. Totusi avem mari emotii, caci ne gandim cum va suporta calatoria. Ne-am decis sa facem drumul asta deoarece eu intr-o luna trebuie sa ma intorc la serviciu si nu o sa mai am concediu curand. In primul rand vrem sa-si vada bunicii nepotica, pana pot veni ei incoace, si o sa mai rezolv si cateva probleme importante. Asa ca sunt extrem de bucuroasa, parintii mei extaziati, dar am si emotii mari. Sa speram ca va fi bine. In plan secundar, marturisesc si ca mi-e si f dor de Sibiu si vreau sa-mi vad orasul natal in haine de sarbatoare, acum cu capitala culturala europeana.Felicitari Crina pentru fetita, sa fiti amandoua sanatoase si sa ajungeti casa cat mai curand! Tinem pumnii si celorlate gravidute, haideti fetelor, ca sunteti in linie dreapta, mai e chiar un pic!
Toate cele bune tuturor,
Cristina, fericita mamica de www.totsites.com/tot/sophiantonia" target="_blank">Sophia Antonia - 1 martie 2007
"Babies are such a nice way to start people." ~Don Herrold
ghibuadina spune:
Buna fetelor
Eu raportez ameteli, nu stiu cum sa explic , simt asa o ameteaala la cap.Eu zic c-o fi de la oboseala.Asa o fi?Poate imi fac niste analize sa vad.Au fost schimbari majore in viata noastra, si pe de o parte e normal, m-a cuprins ff tare oboseala.
Alexia si-a facut pe tp zilei cat de cat program, mamanca la 3 ore poate chiar mai mult.In schimb noaptea doarme mai prost decat ziua si dupa ce isi face un sonm mai lung de cateva ore bune, spre dimineata dupa 3 se trezeste la 1,5 -2 ore.In schimb la intervalul asta nu mananca prea mult.E ff matinala, ma trezeste si pe mine si eu tocmai atunci as mai dormi.Pana ce o hranesc , o schimb , o adorm din nou imi trece somnul.Si iar maq gandesc ce mai am de rez in ziua respectiva.
Sapt asta sunt mai full, e mama la mine si profit sa umblu si eu sa ma pregatesc de botez.Dar ma simt obosita.Ieri am umblat ore bune dupa haine, n-am gasit nimic sa-mi placa asa ca tot la croitoreasa ajung.Apoi am scos-o pe Alexia la plimbare, am avut si doua meditatii...sunt obosita..e normal, dar n-am ce face!!!
Uraz bafta multa fetelor ce nasc azi!!!Sa va dea D-ZEU bb-i sanatosi si voiosi!!
TZUNA< dc ti-e teama de vaccinul de stat si de reactiile lui, de ce nu-l incerci pe cel din comert.Mie mi-a rec dc INFARIX HEXA, l-a comandat si acum astept sa vina , sa ma suna sa merg sa i-l faca.Am inteles ca nu da nici o reactie.!!!
adina, proaspata mamica si printesa ALEXIA