Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Daca le faci pe toate la Cantacuzino nu stiu daca iti ia sange de 2 ori. S-ar putea sa le comaseze si sa-ti ia mai mult sange pentru toate. Nu stiu sigur.
La Babes te duci si la receptie le spui ce analize vrei sa faci - sau arati trimiterea - le achiti si dupa te plimba o asistenta peste tot.
Costa destul de mult dar mie mi-a placut ca e foarte civilizat si am stat cu totul 20 de minute....recoltat sange, secretii etc.

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

oana..mie dr.mi-a zis ca pot lua metroclopramid.
dca versi mai mult de 6 ori pe zi..e cam problematic...
din fericire, bebe meu s/a mai cumintit si nu ii mai este asa rau lu' mamica, care si/asa e singura saracuta in capitala..:(

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

Fetelor, voua vi s-a mai intamplat ca la inceputul sarcinii adica cam prin saptamana a sasea sa aveti mici sangerari mai mult de o zi? Cumnata mea care e si gravida in 6 saptamani de 4 zile are mici sangerari.....adica mai mult sunt niste pete maronii pe chiloti. Prima zi eu i-am zis ca-i normal ca e de la implantarea embrionului dar 4 zile? E normal? S-a mai confruntat cineva cu asa ceva?

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pussi spune:

salutare burtici, am cam umblat azi, pana la 15 pat+greturi, dupa care Mall..intalnala cu inca 2 gravidute..de varste diferite.Mi-am luat 2 sutiene de gravi.

la capitolul kg. nu am nimic in plus, am avut 1 kg, dar l-am dat jos cu greturile!

analizele nu le-am facut in sarcina, le am din 2006..atunci erau bune!

darleenanu e normala sangerarea. Nu e in niciun caz de la nidare, nidarea se face in max. max. 10 zile de la ovulatie! Parerea mea e sa mearga la dr.

Mai revin..

PUSSI 6 fix

Cum cresc Titi Mici

POZE CU TITI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Dana si eu am avut in saptamana 6 pete maro,doar doua zile la rand si dr a spus ca este iminenta de avort,de at iau utrogestan si am facut si injectii cu gravibinon.Sfatul meu este sa mearga urgent la medic si pana at isi poate pune cate 2 utrogestan dim si 2 seara.
Pupici

anca 11+

vine bebe....
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinag spune:

buna fetelor,

va citesc mereu, dar nu prea reusesc sa scriu, sunt tare ocupata in ultimele zile.

bufi, sper sa iasa bine analizele urmatoare, sa fie totul bine!

Eu nu am facut inca nimic, dar am timp. vinerea urmatoare sunt programata la ginecolog, dar voi fi abia 5s+5z, n-are ce sa vada mare lucru. eu as fi vrut programare mai tarziu, peste vreo 2 saptamani, dar asistenta lui mi-a dat-o asa repede.

sunt mereu obosita, sanii mari si durerosi, deci ca la prima sarcina, doar ca au aparut mai devreme aceste simptome. in continuare fara greturi, insa cu foame mare. vai de silueta mea!!!

asa invidiez toate gravidutele la prima sarcina, va puteti odihni si dormi cand vreti, noaptea nu faceti plimbari la copilas, va puteti menaja... eu tot trebuie sa-mi car de x ori pe zi odrasla de 3 ani si 9 luni, deci adio la a nu ridica nimc greu... ziua nu pot dormi, iar fetita mea doarme maxim 10 ore pe noapte, si-mi trebuie si mie ceva timp numai pentru mine. deci eu trebuie sa ma multumesc cu muuuult prea putin somn fata de ce as dori.

prima sarcina am savurat-o din plin, dormeam cand aveam chef, ma alintam... savurati-i si voi, din plin!

pupici

adina 4+

Adina & Jasmina (24 iulie 2003)

Mergi la inceput

ANCA pai oricum i-am zis maine dimineata sa sune pe doctora ei si daca nu o gaseste sa se duca la urgente.....aici nu ai cum sa iei utrogestan asa de capul tau ....din pacate....apai sper sa faca ceva maine.....

PUSSI dar sunt doar cateva pete mici maronii.....deci nu e sange viu sau sa fie flux....nici macar nu-si pune tampon in speranta ca sunt ultimele si gata....dar tot mai gaseste cateva pete.

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Pussi era vorba de danangie nu de mine, eu ma uitam la Dansez pentru tine, deci eram off topic total da' nu-i nimic ca nu ma supar

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anne_Ma spune:

Salutare!!!
Fetele, am o problema foarte grava. Sunt constipata Ce pot sa iau? Imi este groaza sa mai mananc ceva!!!

http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png
6+

Mergi la inceput

Buna dimineata,

ANNE eu nu stiu daca poti lua vreo medicina......dar eu zic sa maresti cantitatea de lichide, bea cat mai multa apa, miscare multa ca asa pui in miscare intestinul, iaurturi din prune....cele de la Activia sunt foarte bune, dimineata pe stomacul gol mananca 2 kiwi. Nu stiu daca la noi sunt prune coapte...care sunt foarte bune. Sau merele coapte. Astea le poti face si la cuptor. Deci imptriva constipatiei astea ar fi foarte utile. Aaa si cereale, legume. Dar pentru urgenta mananca 2 kiwi. Pentru a preveni apa, iaurt din prune sau din kiwi, legume. Evita sa mananci prea mult orez, morcovi, prea uscat, ceai.

Cmnata mea a avut dimineata o sangerare mai puternica dimineata.....of.....sper sa nu fie nimic grav......a pierdut pe bunicasa acum daca mai pierde si copilul asta o sa fie jale mare pentru ea......nu stiu daca-s mai revine asa curand. D-ne ajuta....

DANA 7 +

BEBICA

POZELE MELE

Mergi la inceput