Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 6
danangie spune:
ANCA esti pe fir???? Daca nu fetelor ma puteti ajuta???? Utrogestanul asta care il luati voi sub forma de ovule..........de cate e? Cate mg are? Cate ovule trebuie sa-si puna pe zi? Deci a fost la urgente si i-a zis exact ce mi-a zis mie.....ca se vede doar sacul gestational.....ca nu se vede embrionul......ca e avort intern.....ca nu are ce tratament sa-i dea....ect. Am vorbit cu cumnata si mea zis ca au foat dimineata 2 picaturi de sange mai mari dimineata. Va roggggg raspundeti-mi . Oare se da fara reteta? Ma refer aici.........oricum cunosc o farmacista......acum incerc sa iau leg cu ea sa vad daca ma poate ajuta......va rog......ANCA tu cum ai facut????
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
pussi spune:

Dana, darleena..am incurcat ..asta e! Ma iertati voi

Anne ma e normal in sarcina! baga kiwi, struguri, prune...daca ai zeama de varza murata..pe stomacul gol, isi face si gur efectul!
Danacumnata ta nu merge la dr.? Ar cam trebui!
va pupacesc pe toate!!
PUSSI
6+ 

Cum cresc Titi Mici
POZE CU TITI
darleena spune:
Danangie eu in saptamana a 5-a sau a 6-a nu mai stiu, am avut niste scurgeri maronii care - zicea dr.- s-au datorat unui defect de implantare.
Mi-a dat Utrogestan 100 mg sa iau de 3 ori pe zi: 2 ovule/3zi la interval de 8 ore.
Am inteles ca daca scurgerile/sangerarile sunt mai puternice, trebuie luat pe cale orala si nu intravaginal, pentru ca din cauza scurgerilor nu poate fi asimilat.
Cam cu atat te pot ajuta.
Aaah...si mi-a dat si No-spa de 3 ori /zi care ajuta sa nu se contracteze uterul.
11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
pussi spune:
danasfatul meu e sa-si faca un GRAVIBINON injectabil, e mult mai tare si se asimilileaza mult mai bine decat utogestan oral, vaginal nu-si face ofectul cu a zis si darleena. Si pentru certficarea sarcinii sa faca Bhcg-ul azi si luni..daca creste , se dubleaza de azi pana luni, e totul in regula!!! Embrionul se putea sa nu-l fivazut! FCine stie ce eco au aia la urgente!
_
PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
danangie spune:
Va multumesc pentru raspunsuri............da PUSSI a fost la medic la urgente..........a bagat-o doar in sperieti. Din pacate nu mi-a dat farmacista asta progesteronul.........fara reteta........zice ca e foarte periculos...........si deci nu am sansa nici la injectia aia Gavibion. Si au i-am zis sa stea linistita , sa stea numai in pat, dureri nu are.....doar asa de 2 , 3 secunde....Cat despre dozarea hormului la urgente iau zis ca nu au unde sa-l faca
va dati seama??? Cica suntem in Italia!!!
Si la alte laboratoare........a fost program doar pana la 9,00...timp in care ea era la urgente..........nu ramane decat sa stea in pat pana luni....
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
anacami spune:
Buna dimineata!
Pentru constipatie tot ce s-a enumerat, dar nu cred ca merele coapte la cuptor sunt bune. Stiu de la Sebi (ne-a recomandat pediatra) ca atunci cand este mai constipat sunt bune merele crude, iar atunci cand are diaree cele coapte la cuptor. La fel si cu morcovul, cel crud decongestioneaza, cel fiert constipa. De la farmacie, din ce ne-a recomandat pediatra pt. bebe, debridatul este foarte bun si pentru constipatie si pentru diaree, dar trebuie verificat daca se poate lua in sarcina. Mai exista si lactoza, este buna si pt. bebelusi foarte mici, este un produs mai natural, dar la fel-nu stiu daca si de cand se poate lua in sarcina. Nu creeaza dependenta.
La sarcina trecuta, spre sfarsit cand s-a agravat si la mine problema, doctorul mi-a recomandat Dulcolax.
Eu beau in fiecare dimineata putina cafea, ca nici nu prea imi mai place; de curand am descoperit ca daca beau o jumatate de litru de apa plata pe stomacul gol si mai astept cateva minute inainte sa mananc ceva, are efect garantat. Mentionez ca si in mod normal (fara sa fiu insarcinata) am probleme cu constipatia. Pentru un metabolism mai bun si pentru probleme cu bila (eram si foarte balonata), un doctor de la Medsana m-a sfatuit sa beau o lingurita de ulei de masline- tot dimineata,pe stomacul gol, si sa stau intinsa cateva minute pe partea dreapta.
Dana, sper sa fie bine cumnata ta si sa reuseasca sa duca sarcina pana la capat. Trebuie avuta mare grija, sora mea geamana a pierdut la sfarsitul anului trecut o sarcina in sapt. a 6a (prima ei sarcina, la aproape 32 ani), a inceput cu cateva zile de scurgeri maronii-putine cantitativ, ca apoi sa i se declanseze hemoragie in toata regula. Stiu ca si magneB6 este foarte bun. Daca nu reuseste trebuie sa o incurajezi, de multe ori sarcinile neviabile se elimina in primele saptamani- stii cum este: totul sau nimic. Multa sanatate!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
darleena spune:
Wow...cateodata exista motive sa te bucuri ca esti in Romania.
Dana imi pare rau ca nu se poate face nimic pana luni 

11+
Pana vine bubu 
poze bubu mic
danangie spune:
DARLEENA tind sa cred ca medicii din Ro sunt mai profesionali ca aici..........si nu o zic din punct de vedere ca pacient..........lucrez in mijlocul lor si.....
Cat despre merele coapte....aici se da en-gros mere coapte si prune coapte la pacientii constipati. Vedeti si voi....
Multumesc de incurajari!!!
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
anacami spune:
Dana,sora mea locuieste acum tot in Italia. Mi-a spus ca doctorul i-a spus ca ei nu incurajeaza sarcinile in primele saptamani prin tratamente de sustinere; inclin sa cred dupa acelasi principiu: totul sau nimic!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
bufi spune:
Neata fetelor.
Ieri dupa amiaza am fost sa-mi fac testul de aviditate, am rezultatul marti dimineata.
Am programare luni dimineata la Babes, la dr infectionist.
Ieri am dormit toata ziua pana seara tarziu, comunic greu cu lumea din jurul meu...plang si am tot felul de ganduri negre...pana sapt viitoare am de asteptat...
Pe de alta parte am noroc ca am sotul, familia si prieteni langa mine care ma incurajeaza si toti speram sa fie bine si bineinteles si pe voi.
Am sa ies putin la plimbare cu toate ca nu am chef, dar sotul insista si asa ma rup de gandurile mele...
Bufi