Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 4
pet.cost2005 spune:
darleena - esti o draguta, merci muuuult . Aia cu valorile sunt si la mine ... stiam pe unde sa le incadrez, dar nu stiam interpretarea cu virusul si anticorpii daca am avut, n-am avut ... sunt mai linistita ... si mai ales daca zici ca se refac analizele astea. Si da, mi-a zis si mie dr. de carne cruda, salamuri, pisici ... Merci mult inca o data !!!!!!
9+
Petronela
bb_yasmi spune:
am terminat si eu de facut papa si de papat iar akuma imi iau portia zilnica de capsuni. oare chiar nu are nimik dc mananc capsuni zilnic?? avand in vedere ca nu e sezonul lor....
la mine la toxo IgG scrie ca am valoarea 20.8 Ul/ml si ca e negativ daca e < 50Ul/ml. mai aveti vreuna valoarea asta?
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
zeynat spune:
bb, si eu am problema asta cu capsunii, nu stiu daca e cazul sa mananc prea multi sau nu. Pana acum m-am cam ferit sa mananc, am luat numai asa de vreo 2 ori de pofta, aici au aparut foarte devreme, de prin Februarie, dar nu au aroma aia de capsuni. Cred ca din cauza ca nu se coc natural, de la soare, ci sunt fortati cumva sa se coaca. Asa ca am hotarat sa o iau mai incet cu ei, chit ca imi plac tare mult, dar decat dupa aia sa ma chinuie piticii din cap, mai bine ma lipsesc...
Mai astept vreo 3-4 saptamani, din cate stiu eu in mai e sezonul capsunilor, o sa recuperez atunci...
Referitor la analize, valorile mele de referinta pt toxoplasmoza sunt ca si ale darleenei.
Laura 13+
oana_r spune:
fetelor sunt disperata.am vomat toata ziua,si o gura de apa daca iau vomit si am si o durere de cap ingrozitoare si mi-a spus la farmacie ca nu am voie sa iau nimic.
BB nu am mai citit in urma ,dar vad ca esti bine.stiu ca daca ai IGG inseamna ca ai avut toxo,dar daca spui ca in rezultatul de la laborator se incadreaza la igg negativ inseamna ca nu ai avut toxo si tre sa ai grija.IGM nu ti-ai facut?
acum ma duc in pat.incerc sa intru un pic mai tarziu.
12+ si matei
http://new.photos.yahoo.com/oana_r_76/photo/294928804339267420/0 bb11s5z
bebe2
oana si matei(12 NOV.2003)+BB2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana_r_76/my_photos
RGE spune:
Buna seara fetelor..am binevoit si eu sa ma mai ridic din pat...in legatura cu kilogramele intreba cineva...eu am pus pana acum...(14 saptamani)..4 kilograme...mi s-a spus ca ar fi super bine..nu stiu ce inseamna asta..dar mie imi place burtica mea.
va pup si va urmaresc din umbra ca nu prea am voie jos din pat.
ROXANA 13+
ancadragoman spune:
Buna seara......
Ce fac iubitele mele?
Vb de ingrasat?Eu am o burtihanie..si totusi nu m-am ingrasat decat un kg
Acum incep sa ma interesez unde sa fac si eu analizele ,ma gandeam la Cantacuzino.Cine a mai facut acolo?
Pupicei
anca 10+
vine bebe....
poze
danangie spune:
Buna seara si de la mine,
Vad ca azi nu prea a fost miscare aici.....Eu am pus doar 800 de grame . Doar ca in ultimul timp am asa o foame....azi am mancat non stop. Ma preocupa putin chestia asta ca mi-e frica sa nu ma ingras prea tare. Sunt extrem de balonata....nici nu mai stiu ce sa fac. Si efectiv sufar ca ma deranjeaza enorm. Nu reusesc sa stau sezut....tre' sa ma intind.....si am abdomenul foarte tare.....dimineata e asa moale si am o burtik asa de micuta....seara zici ca-s in luna a 5-a.
Si eu sunt negativa la toxo....si tre' sa fiu atenta la chestiile crude. Eu legumele si fructele le dezinfectez in apa cu bicarbonat. Capsuni mananc dar nu des. Cateodata. In schimb nu mananc mai deloc branza..Nu-mi place.
Mi-am uat si eu pasta aia de dinti Parodontax. Mama ce gust rau ai are. Imi vine sa vomit...Noroc ca ma spal doar dimineata cu pasta asta. Dupa-amiaza si seara am alta.
Eu de ieri sunt intr-o criza continuua de depresie.....adica imi vine sa plang din orisice motiv....sunt trista....nu gasesc nimic interesant la TV , pe net, oare se intampla din cauza gravidantzei? Ca se zice ca starea de spirit se poate schimba fara nici un motiv.....Nu stiu....
DANA 7 +
BEBICA
POZELE MELE
darleena spune:
Anca eu am facut acolo toxo, cmv, listeria si rubeola.
Celelalte la Babes.
Pentru astea pe care le-am facut iti spun ca trebuie sa te duci la camera 3 si se recolteaza intre orele 8 (sau 8 jumate - nu mai stiu) si 11.30. rezultatele se iau intre 11.30-13.30
Pentru celelalte parca se recolteaza la camera 4 si cred ca orele sunt aceleasi
Iti spun ca sa stii, ca eu am bajbait pana sa aflu chestiile astea, ca sunt inca destul de inapoiati la capitolul informatii clienti.
11+
Pana vine bubu
poze bubu mic
ancadragoman spune:
Darleena vrei sa spui ca imi ia sange de 2 ori?????????????
La Victor Babes cum este?
Le achiti pe loc nu?
anca 11+
vine bebe....
poze