Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fify spune:

dragele mele, eu scriu foarte rar.Insa ma bucur sa citesc ca sunteti bine.Greturile nu vor sa dispara si-mi fac viata un iad, simt ca ma sfarsesc.Sunt in c. medical din cauza lor.Burtica creste...si asta imi alina orice durere.
Citeam ultimul mesaj al lui PET.COST. si doream sa o intreb daca naste in italia sau vine in romania.Am o prietena care e in italia , e insarcinata si se afla intr-o mare dilema. Nu stie unde sa nasca.Ar prefera in romania, la noi la galati,dar nu stie cum va calatori pana aici. Tu ce spui?care e parerea ta?tu unde nasti?Scuze ca am indraznit sa te intreb

12+

Mergi la inceput

dragele mele, eu scriu foarte rar.Insa ma bucur sa citesc ca sunteti bine.Greturile nu vor sa dispara si-mi fac viata un iad, simt ca ma sfarsesc.Sunt in c. medical din cauza lor.Burtica creste...si asta imi alina orice durere.
Citeam ultimul mesaj al lui PET.COST. si doream sa o intreb daca naste in italia sau vine in romania.Am o prietena care e in italia , e insarcinata si se afla intr-o mare dilema. Nu stie unde sa nasca.Ar prefera in romania, la noi la galati,dar nu stie cum va calatori pana aici. Tu ce spui?care e parerea ta?tu unde nasti?Scuze ca am indraznit sa te intreb

12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pet.cost2005 spune:

quote:
Originally posted by fify

12+

Nu ma supar ... stai linistita ... eu voi naste aici, in Italia. Pe unde e prietena ta? Eu sunt pe langa Milano ... dar nu stiu exact unde, la ce spital voi naste ... Nu stiu ce sa-ti zic despre prietena ta. Eu am decis sa nasc aici pt. ca aici este viata mea, fam ... nu are rost sa vin in Romania. Vom veni in vacanta in Romania cand voi avea 5-6 luni ... sper sa suport drumul ca venim cu masina ...

9+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

petro, scriele sa vedem dc sunt la fel. mie mi-a zis doctorul ca au iesit ff bine analizele.

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

11+

creste bebe...

poza eco bb

Mergi la inceput

bb - sunt multe ... si in italiana ... deci tre' sa mai fac si traducerea. Si oricum pe mine ma interesa asta cu toxoplasma ... in rest sunt in valorile de referinta ...

9+
Petronela

Mergi la inceput

PET.COST.prietena mea statea undeva in nord, cred ca udine.Acum e mutata...si nu mai stiu exact unde este. Dar , saraca, e tare confuza. Nu stie unde ar fi mai bine.

12+

Mergi la inceput

Mai bine din ce punct de vedere? Daca se refera la vreo facilitate cu actele ... nu e nici una ... copilul tot roman e (nu va avea automat cetatenia italiana cum cred unii). Iar ea daca are acte ... nu schimba cu nimic. Cat priveste conditiile de spitalizare ... nu stiu cum e in Romania ca sa nasti ... iar aici sunt cat de cat seriosi daca nimeresti pe maini buni. Singurul inconvenient aici sunt timpii de asteptare care te mananca (cel putin pe mine ma scot din sarite si de aia prefer sa fac in privat anumite chestii). Ea are familia aici sau in Romania ??? Pt. ca este fff important sa stea impreuna si inainte si dupa cu sotul, sau cu cineva care sa o ajute si fizic si moral, zic eu ... Aici are o situatie cat de cat stabila ... ca sa se bazeze pe ceva ... adica serviciu, casa ...??? Nu stiu, daca mai ai intrebari si stiu sa iti raspund, cu cea mai mare placere !!!

9+
Petronela

Mergi la inceput

e doar cu sotul.Sper ca o ia decizia cea mai buna, caci timp mai este......iar acesta le rezolva pe toate. Merci...mult, esti o scumpa. pupik pe burtik

Fetelor , dr. mea de familie ma cearta ca nu am pus nici un kg pe mine. Oare la aproape 13 saptamani e normal? Greturi am, de mancat mananc foarte bine, vomit rar....cam odata la 4 zile.Voi cum stati cu greutatea?

12+

Mergi la inceput

Eu pana acum am slabit 1,5 kg .... Nu stiu prin ce minune ... ca daca ma apucam de vreo dieta nu reuseam performanta asta, de vomitat ... numai 1 data. Nu stiu ... am eliminat dulciurile (pt. ca nu ma mai atrag, nu am facut-o intentionat) ... de mancat mananc ca inainte ... si poate ca am mai eliminat din lichide, acum ca beau mai mult. Deocamdata nu mi-a zis nimic dr. ... dar la mine nu e nici o problema ca si-asa sunt mai plinuta . Important este sa fie bine pt. bb si sa-si ia el vitaminele necesare din ceea ce mananc.

9+
Petronela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns darleena spune:

Petronela uite ce scrie pe buletinul meu de analiza, sper sa te ajute, chiar daca sunt facute in Romania, cred ca valorile de referinta trebuie sa fie cam aceleasi peste tot

Toxoplasma gondii (tip IgM)
Valori de referinta: negativ < 0,55; echivoc 0,55-0,65; pozitiv >sau = 0,65

Toxoplasma gondii (tip IgG)
Valori de referinta: negativ < 4UI/ml; echivoc 4-8 UI/ml; pozitiv >sau = 8 UI/ml

Din ce spui tu ti-au iesit si IgM si IgG negativ la toxoplasma, adica nu ai avut niciodata virusul in organism si nu ai dezvoltat anticorpi.
Si mie mi-a iesit la fel si dr. mi-a spus ca trebuie sa fiu atenta sa nu iau toxoplasma in sarcina, adica sa am grija sa nu intru prea mult in contact cu pisicile, sa nu mananc carne nepreparata (doar bine fiarta, prajita, etc).
Oricum, si daca aveai anticorpi in organism, analizele de toxo se repeta la interval de 6-8 saptamani.

Fify eu de cand sunt insarcinata nu am pus nici un kg in plus si dr. nu mi-a zis ca ar fi ceva neinregula si eu nu eram supraponderala inainte.

11+

Pana vine bubu

poze bubu mic

Mergi la inceput