Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 10
danangie spune:
Azi am implinit 8 saptamani dupa ecograf!!! Multe inainte sa dea Domnul!!!
Mamicilor sunteti la nani? Asa matinala sunt??
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
bb_yasmi spune:
neatza
dana, sunt si eu aici, va urmaresc de ieri dar mie o lene sa scriu....
. cum se mai simte cumnata ta???
pt fetel;e care isi iau TB, citisem ieri intr-o carte ca se mentine ridicata in primele 2 luni de sarcina. deci sa inteleg ca apoi s-ar putea sa mai scada???
eu am o pofta de mancare, toata ziua mananc cate ceva, iar apoi mie o greatza.....
Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
bb_yasmi spune:
aaa Gina, bine ai venit!!! sa ai o sarcina usoara!!!!
Irina_stef, revin cu intrebarea: esti bine? ai fost al dr?? mai intra si la noi sa ne spui!!!!
11+
creste bebe...
poza eco bb
danangie spune:
Buna BB pai ce sa faca.....inca sangereaza.....cate 2 , 3 picaturi. Sta in pat in asteptarea zilei de maine. Sper sa fie totul bine...
Si eu am o foame incredibila. Vreau sa manac cate ceva non-stop. Pe 30 ma intorc la munca si abia astept. Sincer am cam tampit zilele astea. Da, m-am odihnit.....dar m-am plictisit de-mi vine sa ma urc pe lustra. Cred ca si de asta imi tot vine sa mananc cate ceva. Si pe mine acum m-a luat o lene........Vad ca soarele se chinuie sa iasa...
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
bb_yasmi spune:
dana, sper sa fie totul bine!! Doamne ajuta!!!
12+
creste bebe...
poza eco bb
pussi spune:
si noi, fara pofte, doar cu greturi...
O duminica frumoasa la burtici!
Dana multa sanatate la cumnata ta!
PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi
danangie spune:
PUSSI multumesc. Nici eu nu am pofte.Greata nu am avut niciodata sau sa vomit, multumesc lui D-zeu. Si am observat ca in ultimele 2 zile nu prea am chef sa beau apa. Ceea ce pentru mine e destul de anormal. La cata apa beam eu de obicei.....o fi pentru ca e calda....hmmmm....sa o pun la frigider mi-e lene mereu sa merg a fri sa beau......"ia o pauzati-s pesmetii??"
Eu acum ma uit la Animal Planet 
DANA
8 +
BEBICA
POZELE MELE
Victo spune:
ciao fetelor!
eu am revenit la starea initiala de greturi si vomitaturi...
ca sa imi fac analize la Cantacuzino imi trebuie programare?
as vrea sa fac totusi DT si TT, doar ca ma bate sotu la cap, ca mie mi se par inutile. dar pt DT trebuie cel tarziu marti sa il fac, caci at se incheie sapt a 12a.
eu zic ca bebelasu e bine, atata timp cat eu mor de rau...
12+
RAMONELLA spune:
Gina bine ai venit!!!Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos!!!!
Noi astazi facem 12 saptamani dupa ultimul ciclu si 13 dupa ecograf!!!!Ce mari suntem!!!!Doamne ajuta!!!!

poze
vine bebe
Ramonel
12+