Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 9
danangie spune:
PETRO cu siguranta sunt si doctori de treaba....pacat ca inca nu i-am gasit....daca am generalizat bineinteles ca ma refer la toti medicii care eu i-am cunoscut nu si la cei pe care nu-i cunosc. Greseli se fac peste tot......si comparand cum sunt tratate fetele din Ro in privinta unei sarcini cu risc.......aici nici macar nu te baga in seama...totusi cumnata mea sangereaza.........nu poti fi sigur in cate sapt. este embrionul si cum nu-i dai nimic???? II trantesti in fata ca e avort??? Eu cred ca daca te gaseai in pielea cumnatei mele .....ziceai si tu ceva dulce despr ei.....din pacate cand nu esti tratat cum ai vrea....nu mai poti sa crezi in ei........noroc pentru tine ca ai un medic bun.
ANCA pai in cazul asta cum facem? Daca e sa trimiti prin Atlassib....nu stiu daca astia iau medicine. Pai imi poti da informatii cat costa.....cum as putea sa-ti trimit bani....cand ai putea sa mergi.....pentru Bologna. Acolo vin autocarele de la Atlassib.....si e pe langa orasul lui cumnatamea.
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
ancadragoman spune:
RGE eu la incept luam 2 dim si 2 seara.
Dana eu am un var care are o firma de transport si vb cu el sa vad in ce orase ajunge autocarul.Gravibinon mai am 3 fiole,mi-au ramas mie si pot sa i le dau pe astea si utrogestan pot sa ii dau 30-40 de pastile,nu este mare lucru dar isi face treaba cu ele la inceput.E bine asa?
anca
11+
vine bebe....
poze
pet.cost2005 spune:
dana - da, atunci ai dreptate sa vorbesti asa ... din experientele negative pe care zici ca le-ai avut ... si eu care credeam ca tu, lucrand in domeniu, te descurci mai usor, ai acces mai usor si rapid printre medici ... Sa stii ca nici eu nu aveam o parerea prea buna despre dr. asta la care ma duc acum ... cred ca ti-am mai zis ca vroiam chiar sa il schimb, dar asta se intampla in perioada cand faceam cercetari si analize de ce nu raman ... dar acum, ca si gravida, vad ca atitudinea lui s-a schimbat ... nu stiu de ce ... poate eram eu prea stresata inainte si el a vazut asta si nu vroia sa imi dea sperante, iar acum ii dau dreptate ca tratandu-ma astfel, cu un fel de indiferenta, am incetat si eu sa ma mai stresez si incepusem sa ma obisnuiesc cu ideea ca nu vrea sa vina ... in fine, bine ca e bine si poate, da, sunt eu norocoasa ...
E nasol pt. cumnata ta ca e si week-end si nu prea ai la cine sa te duci ... ai mai vorbit cu ea? Cum se simte?
9+
Petronela
gugushtiuc spune:
Fetelor va multumesc din suflet pt raspunsuri. Poate o sa-mi iau un test si il fac maine. E ziua mea si poate primesc cadoul mult visat
de la DD.
Sa stiti ca mi-a placut aici si poate ma mut la voi cat de repede.
Un pup mare de la GUGU pt toate si sa aveti o sarcina usoara va doresc.
http://new.photos.yahoo.com/poly_oly_mitzu/album/576460762398162355 http://tt.lilypie.com/kJ02p3.png
iunie 2006
GUGU. JOS CU E-URILE!!!
danangie spune:
ANCA e foarte bine asa. Sa-mi dai de stire daca iei leg cu varul tau. Iti multumesc din inima ca ma ajuti.....ne facusem asa sperante ca vom boteza copii impreuna ,era ceva de vis....E CEVA DE VIS ca nu vreau sa ma gandesc la ce e mai rau....si va fi al doilea finut/a a mea. Iti dau un PM.
PETRO nu am mai vorbit cu ea....ca nu vreau sa ii aduc aminte din nou. Sunt sigura ca ea se gandeste no stop la asta, dar am vorbit cu fratele meu si i-am zis sa-i inchirieze filme, sa o tina ocupata, sa o distraga ca sa treaca mai repede zilele astea. De aici vin si nervii astia ca e week-end si nu ai ce face.
GUGU noi te asteptam cu drag aici si cat mai repede
. Asteptam vesti maine.
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
Ralumat spune:
quote:
Originally posted by Anne_Ma
Salutare!!!
Fetele, am o problema foarte grava. Sunt constipata Ce pot sa iau? Imi este groaza sa mai mananc ceva!!!
http://bd.lilypie.com/1DJtp3.png6+
Daca nu au efect prunele uscate sau alte variante...incearca lactoza. Se numeste Humana Milkzucker, este un praf natural, nu da dependenta, este foarte bine tolerat in sarcina, cat si de bebelusii cu tendinta la constipatie. O gasesti in farmacii, la raionul pentru bebelusi, langa cutiile de lapte praf. Sper sa scapi de problema! Eu am aflat de ea dupa ce am nascut, cand David facea constipatie de lapte praf. Cand am citit pe cutie ca e recomandata gravidelor, mi-a parut rau ca m-am chinuit toata sarcina!
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)luna a cincea
Gina M spune:
Dragi mamici de :noiemrie-decembrie 2007!
In seara aceasta z29 fiind, cand aproape imi pierdusei orice speranta de a avea un copilas in decembrie 2007,Dumnezeu a facut sa am parte de o mare bucurie, iar marele meu vis a devenit realitate dupa cele 2-a sarcini pierdute inainte de aceasta...
Sunt din nou gravituta
si cu ajutorul Sau, voi fi si eu una dintre voi.Testul este AICI!
Sper ca de data aceasta, sa fie totul bine si doresc sa formam impreuna,una dintre cele mai frumoase odisei de pana acum.Abia astept sa va cunosc.
Datele mele sunt:
UM=24 Martie 2007
DPN=29 Decembrie 2007
DN= 9 iulie 1980.
POZE
+ 
danangie spune:
GINA bine ai venit , sa ai o sarcina usoara si la termen. Imediat ce va intra ANNE te va trece pe listuta. Iti dai seama ai putea naste de Revelion!!!! Cool!!!!Dar la tine acu cat e ceasul? Nu e tarziu?
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE
danangie spune:
Eu m-am trezit odata cu gainile, de ieri ma tot doare capul si nu vreau sa iau nimic 

. Si tare mi-e frica sa nu ma ia criza mea de durere de cap!! Ca atunci e jale......
. Azi la mine e innourat. Azi nepoata mea implineste 3 ani. I-am cumparat un ghiveci de flori inflorite ca e innebunita dupa flori si o trotineta ca eu chiar eram i dificultate ce sa-i iau....dat fiind ca jucariile nu prea ii plac......cand ii luam o papusa sau altceva....zicea scurt si cuprinzator: nu-mi place. E nepoata de pe sot.......
. Eu nu inteleg copii astia care la o asa varsta dau asa raspunsuri. Odata i-am dus un balon din ala cu heliu......si asa ce nervoasa era pe el.....ca nu s-a lasat pana nu l-a spart.
Sa vedem acu' cum reactioneaza la trotineta....
Ma doare capul...![]()
DANA
7 +
BEBICA
POZELE MELE