Mamici de noiembrie-decembrie 2007 (14)
Raspunsuri - Pagina 11
bufi spune:
Fetelor eu nu mai ce sa va spun.
maine merg la medic si vom vedea ce se intampla...
de vineri tot in stres si sper sa ma linistesc sapt asta...nu suport starea asta de niciun fel...
si mai trebuie sa intarzii si la munca si nici asta nu-mi place...sper sa nu am probleme pe-acolo, cu toate ca seful meu spune ca nu-i bai, sa-mi vad de treaba...el stie ca am ceva probleme...
Bufi
Gina M spune:
Dragi mamici,
Va multumesc pentru felicitari si pentru calduroasa primire.
In dimineata aceasta am repetat testul si tin sa impartasesc cu voi faptul ca,s-a pozitivat in prima secunda! Sunt tare fericita!
POZE
+ 
ioana_adi spune:
Dragi mamici de noiembrie-decembrie 2007,
Sunt mai mult decat fericita de a ma numara si eu printre voi. Sunt la a doua sarcina (prima pirduta prin avort spontan acum aprox. 3 ani)
Saptamana trecuta am facut 2 testesi au iesit pozitive amandoua(nu-mi venea sa cred la cat de mult mi-am dorit un bebe).
Am fost si la doctor si la consultatie mi-a zis ca sarcina se prezinta cam la 6-7 sapt., dar la echo mi-a zis doar 4. A doua zi am fost la alt echo si mi-a calculat: 5 sapt si 4 zile. Astazi fac 6 sapt. Am ceva greturi dar suportabile, in schimb ma lupt cu somnul...rau de tot. Din fericire acum sunt in concediu de odihna (nu am apucat sa anunt la servici)...dar ce o sa ma fac la servici cu somnul ...
Maine o sa merg sa-mi fac analizele pe care mi le-a dat doctorul de familie si sper din tot sufletul sa fie bine.
UM: 06.03.2007
DPN: 16.12.2007
Va doresc o sarcina cat mai usoara si sa aveti parte numai de fericire!
IOANA
6
oanab125 spune:
Buna , fetelor!
Bun venit, Gina si sarcina usoara. Va salut si eu dupa 2 zile. Ieri am fost in excursie cu copiii, azi am stat in pat, ca nu mai pot de greata. ieri, mi-a fost f. bine, chiar nu imi venea sa cred. Se pare ca recuperez azi greturile. La prima sarcina nu am avut nici o problema, chiar ma intrebam cum e.
Vad ca nici voi nu stati mai bine. Lasati ca vine si vremea noastra.
va pup si sanatate multa
6+
vine bebe 2
anacami spune:
Buna!
Gina, te felicit din tot sufletul! Stiu ca il astepti de mult timp, ai primit un cadou deosebit de ziua onomastica! LA MULTI ANI pentru maine!!!
La Multi Ani tuturor celor ce poarta numele Sf. Gheorghe!
O saptamana excelenta va doresc!
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
dany2007 spune:
Buna fetelor
Numele meu este Daniela si sunt insarcinata in 5 saptamani.
DPN 15 decembrie.
Roxxy80 spune:
Salutare, gravidute. Am revenit. Am avut ceva probleme cu net-ul de acasa. Anne, te rog sa ma introduci si pe mine pe listuta cu gravidutele cele fericite. UM: 01.03.2007, DPN: 18.12.2007. Marti am fost la doctor si mi-a confirmat ceea ce deja stiam: sarcina de 5 saptamani. Inca nu se vedea embrionul, ci doar sacul embrionar. Bineinteles ca am fost foarte mandra de sacul meu, pe care l-am aratat la toata lumea (ma refer la ecografie). Sunt super fericita ca ma simt extraordinar de bine. In urma cu 2 saptamani am avut 2 zile in care am avut ameteli si greturi. Chiar ma gandeam ca daca am inceput atat de devreme cu starile proaste, cine stie cat o sa ma tina. Insa de atunci au incetat starile proaste. Sanii ma dor foarte putin (de fapt ma dor sfarcurile, care mi se intaresc destul de des). Mananc foarte multi struguri si pere. Nimic iesit din comun la mine. Astetp cu nerabdare sa treaca cele 9 luni si sa-mi vad bebele.
Va pup! Imi sunteti tare dragi!
anacami spune:
Roxxy,felicitari!
Anca, am vrut sa-ti scriu Pm, dar nu stiu ce se intampla ca nu am acces la dosarul meu de mesaje private (se incarca pagina goala..).
M-am uitat in dosarul de la sarcina trecuta, toate analizele (cele de inceput si cele de sfarsit de sarcina) mi le-am facut la Medsana. La Cantacuzino am facut doar o analiza pt. Sebastian, a avut o infectie urinara in primele luni (destul de frecvente si la bebelusi), iar pediatra luni ne-a trimis si acolo, ca fusesem la mai multe laboratoare, fiecare (binenteles) cu alt rezultat
...
Referitor la adresa, se afla intre Izvor si Eroilor- in incinta facultatii de Biologie.Daca vii dinspre metrou Eroilor (iesirea dinspre Biserica Elefterie/ Cladirea Opera Center), se afla pe partea dreapta (cea cu biserica), se trece de cladirea Opera Center; imediat cum incepe curtea facultatii, se intra pe o alee si se merge spre fundul curtii (deci marginea dinspre Eroilor, nu dinspre Izvor).Trebuie sa scrie ceva si la poarta; am impresia ca la poarta este si statie de autobuze:123,104,....
Bafta,sa ai numai rezultate bune!
M-am uitat pe dosarul facut la Sebi (sarcina+primul an); m-au cuprins emotia si nostalgia...! La el nu mi-am facut toxo,CMV: mi-as fi facut dar pe atunci nu erau asa "populare" ca astazi
...
Camelia, Sebastian
(26 mai 2004) si bb2
Victo spune:
mai, Ramo, da ce urias de copil faci tu acolo?
cati cm are bebe tau la 12 sapt? al meu la 11 avea 4,8 cm.cred ca e cam mititel...
12+
pussi spune:
Ginabun venit! Sarcina usoara! BB sanatos!!
fetelor tocmai m-am cantarit si am slabit 2 kg intr-o saptamana. Nu vomit, dar nu pot sa mananc din cauza greturilor..trebuie sa stau cate 5 min. sa ma gandesc
ce as manca, daca imi cade sau nu bine. Voi cat mancati?? O sa va scriu ce am mancat azi...si sa-mi ziceti parerea vroastra, mi-e frica pt. BB-ici, ca-s 2..
ora 13 un danone delicios de 125 g
ora 15 un bol de ciorba ..si ala cu 2 feli lamaie, de felul 2 nu m-am atins
ora 18 un danone delicios de 125 g
ora 20 1/2 bol ciorba cu lamaie
si daca mai bag vreun fruct pana cand adorm..e super bine!
Ce ziceti? e suficient??
PUSSI
6 + 

Cum cresc Titi Mici
Poze Cu Titi