Un semnal de alarma
Raspunsuri - Pagina 3
Anca Wish spune:
Doamne ce nervi tari trebuie sa ai si cat trebuie sa pretuiesti viata dupa o astfel de experienta...
XIO spune:
Normal ca nu se depisteaza pt. ca femeile nu merg la doctor.
Am colega de grupa , e la medicina evident i inca nu a fost la vreun control in viata ei .
Tine de tine sa mergi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
Sabina spune:
Rocsana, sanatate si sa dea Dumnezeeu sa nu mai treci prin asa ceva Niciodata!!!
Sabina si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia Galagia
Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
iepumic spune:
Rocsana,
multa sanatate si, in primul rand, multumesc pentru semnalul de alarma! Sa speram ca multe fete vor invata din povestea ta.
Multa sanatate inca o data si tie si bebitei.
Iepumic
Noi pozici cu Iepi-Mici
Ajutati-l pe Alex!!!
All's Well That Ends Well.
uta_ciun spune:
rocsana , multumim ca ai deschis subiectul si ca ai impartasit din experienta ta...
eu am aflat de acest test acum citiva ani cind am ajuns in sua ca studenta si mi s-a spus ca asigurarea de sanatate acopera cheltuielile pt Pap Smears o data pe an...
aici e recomandat sa se efectueza anual dupa inceperea vietii sexuale sau dupa 18 ani, care se intimpla prima...eu aveam deja 25 ani ssi m-am cam speriat ca trecusera atitia ani pina sa-l fac.
http://familydoctor.org/138.xml
numai bine,
uta
nshiro spune:
Saptamana trecuta am refacut testul Pap si astazi am primit rezultatul. A iesit II. Doct zis ca e ok si sa vin la control peste 6 luni. M-am programat pentru octombrie insa...
Pe cuvat daca nu-mi vine sa-l fac in fiecare luna acum cand stiu ce inseamna...
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
Ashera spune:
Rocsana, ma bucur din suflet ca testul a iesit bine! Sa dea DD ca totul sa fie bine si de acum inainte! Mie acum 2 ani mi-a iesit III la testul PAP si m-am speriat foarte tare. Tin minte ca, in momentul in care dr a pronuntat cuvantul "cancer", parca tot timpul s-a oprit in loc, nu am mai auzit nimic din ce zicea dr, si nu ma mai puteam misca. Nu stiu cat a durat starea asta. Probabil cateva min, timp in care mie nu imi venea sa cred ce se intampla. Auzi de multe ori in jurul tau astfel de cazuri, dar nu te gandesti ca ti se poate intampla TIE. Din fericire si ptr mine, acum sunt bine si chiar astept un bb. Testul mi-l fac o data la 6 luni obligatoriu.
33+
Christian
andre_ea spune:
Felicitari Rocsana! Sa dea Dumnezeu sa nu mai treci niciodata prin asa ceva!
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'