Un semnal de alarma
Raspunsuri - Pagina 2
hcclara spune:
draga rocsana, iti doresc multa sanatate si toate cele bune in continuare...
eu merg din 6 in 6 luni, sigur ca nu sunt placute vizitele la ginecolog, dar au si ele un scop util...ca altfel cine s-ar duce?
claudia
szivarvany spune:
Muuulta sanatate iti doresc !
Daria & www.webshots.com/user/giulia16" target="_blank">GIULIA_(2004_08_16)
adar spune:
Rocsana ... nici nu mai am cuvinte!!!
Ma bucur ca e bine acum si sper ca Dumnezeu sa aiba grija de tine si de Maria San ;)
Ne vom ruga pentru tine, pentru voi si stiu ca va fi bine. Sa crezi in Dumnezeu ...
Eu am facut testul acum cateva luni si spre marea mea bucurie, a iesit PAP 1.
Sa mergeti la doctor ... sanatate...
_
adar si MAIA minunea cu ochi mari (30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
nikole spune:
Foarte bine, si Slava Domnului ca ai mers din timp!!!
Boala descoperita din timp, are mari sanse de vindecare, inclusiv cancerul!
Ma rog pentru tine sa fii sanatoasa, si sa iti dea Dumnezeu putere sa treci peste hopul asta!
Eu...ce sa zic, cred ca mi-am facut in 2 ani vreo 3-4 teste Papa-nicolau, nu neaparat ca am vrut, insa aici la orice control gineco. ti-l face OBLIGATORIU, ca vrei, soliciti sau nu.
Totusi...mi se pare ciudat, stiam din surse medicale, ca un cancer are nevoie de ani pentru a se evolua...
multa sanatate, si putere iti doresc!
26+
haine gravidutzaaa
XIO spune:
Doamne ajuta ca esti bine!!
Si la noi in spital vad atatea femei cu cancer de col , de san samd , femei care nu se duc la doctor de jena , femei care simt ca au ceva la san dar nu vin decat atunci cand le curge sange din el .....
Nu trebuie sa te impinga nimeni sa mergi la doctor , cum spunea cineva , te duci tu la control , ca peste tot la TV vezi campanii pt. stoma , gineco , oftalmo , samd.
Chiar azi am avut ore la oncologie si i-am facut tuseu vaginal unei doamne de 39 de ani . Era rroma , foarte draguta i foarte de treaba, cand a spus ca nu a mers la ginecolog i-am zi asistentului nostru sa-i faca totusi o lama daca e aici.La examenul cu valvele am vazut ca avea candidoza si i s-a recoltat pt. analize.
Stand in spital si la operatii si la internari pot sa o contrazic pe doamna(si nu este nimic ironic aici) care a spus de Romania.daca operatia s-ar fi desfasurat in conditiile alea aici ar fi fost toti doctorii incompetenti , dar pt. ca e in alta tara e ok ca nu a rpins nestezia , ca putea sa faca globus vezical,samd..in fine.
Ma bucur ca esti bine , sa mergi regulat la controale, sa iei vitamine multe si sa fii tare pt. fetita ta !
In legatura cu vaccinul , te protejeaza doar impotriva cancerului generat de tulpini HPV , nu de alte tipuri.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gia_devil/my_photos
mona72 spune:
Multumim ca te-ai gandit ca si altele pot trece prin aceasta grea experienta.Ai atras atentia ca se poate intampla oricand si oricui si apreciem acest gest.
Multa, multa sanatate si toate cele bune!
tcelen spune:
vaiiiiiiii rocsana,nu-mi vine sa cred,
Doamne-Dumnezeule,prin ce ai trecut,deci nu era de ajuns ca ingerasul tau acea pneomonie....
da Doamne sa fie bine si la al doilea test!!
multa putere in continuare si curaj si mai ales sanatate tie si Mariei
www.internationalvoting.com/int3/ask.cgi?pid=42-936" target="_blank">VOTATI A PATRA POZA,BULINA DE DEASUPRA !!!MULTUMESC
NOI LA MUNTE DE PASTI
POZE NOI CU IULIAN SI ANAMARIA
POZE ANA-MARIA
poze Iulian
POZE GRAVIDUTA,FAMILIE SI COPII
Ce au mai facut bebeii nostrii!!
CRISTINA&ANA-MARIA17.01.2006& IULIAN 22.11.1998
kim spune:
Vai Rocsana prin ce a trebuit sa treci. Dar important e ca s-a terminat cu bine. Multa sanatate, tie si Mariei!
KIM & printesa ALICIA (29 martie 2006)
photos
mariana_1976 spune:
Rocsana am impietrit cind am citit prin ce probleme ai trecut.In Suedia tot asa se fac analizele o data pe an la toti angajatii, indiferent de locul de munca.Este gratuit si se incadreaza in domeniul "medicina muncii".
Dupa nastere, imediat ce se instaleaza menstruatia, ne ducem sa facem testul Papanicolau.
Doctorul meu mi-a spus ca facut in timpul sarcinii, testul poate da rezultate false,desi daca nu ma insel,aici pe forum am vazut ca in Romania se face la gravide.
Ca si Nikole,ma intreb cum a fost posibil,fiindca cel putin in cartile suedeze se scrie ca acest tip de cancer se dezvolta intr-o perioada de aprox. 10 ani.In plus,aici se recomanda testul acesta doar din 5 in 5 ani tuturor femeilor de peste 30 de ani.
Iti doresc multa sanatate si sa vii cu rezultate bune peste 2 luni!
Xio eu personal nu ma indoiesc de aptitudinile doctorilor romani,dar ma intreb doar daca prevenirea imbolnavirilor si depistarea din timp este facuta tot atit de eficient asa cum se intimpla in alte tari.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
andre_ea spune:
Rocsana, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva. Sa dea Doamne Doamne sa fie bine pana la capat.
Mariana, nu te ia nimeni de acasa pentru control. Analizele sunt gratuite o data pe an, dar depinde de tine sa mergi sa le faci. Se fac campanii TV pentru a incuraja vizitele la dr.
Exista si in Ro medicina muncii (te obliga sa mergi) si cuprinde analize sange (nu f. amanuntite, nu stiu detalii), control ochi, urechi, electrocardiograma, masurarea tensiunii, radiografie plamani. Din pacate gineco nu e inclus.
Andreea, mami de Tudor- 10.08.2005
Delu Prichindelu'
Andre_ea-DianaMirela-Hopes-Ileana