Un semnal de alarma
Raspunsuri - Pagina 4
ciuf spune:
Rocsana, ma bucur sa aud ca a iesit bine testul. Sanatate multa in continuare.
Ciuf, Luca (11.11.2003) si Eva Maria (21.04.2006)
Camera lui Luca/Finding Nemo si Camera Evei-Gradina cu flori vesele
www.onetruemedia.com/my_shared?z=15dde712e107702b2ad340&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Binecuvantarea
aileene spune:
Nshiro admir f mult curajul din tine si increderea de care ne-ai dat dovada ! Intr-adevar asa stau lucrurile , trebuie mers la ginecolog cel putin 1 data /an , iar persoanele care din pacate au cazuri in familie de cancer uterin de 2 ori/an !
Povestea ta a facut sa ma regasesc printre randurile traite de tine , exact asa am patit si eu doar ca un alt fel de cancer pe care doctorita mea de familie mi-a scornit-o in urma unei consultatii ptr hipertensiune (care nu-mi mai dadea pace inca din timpul sarcinii) care persista si se incapatana ! Aveam simptome de slabiciune chiar de stare de coma , greturi si varsaturi si pe deasupra nu-mi venea CM ! La inceput eram fericita , ma gandeam ca DD s-a gandit la mine si m-a binecuvantat cu un fratior/surioara ptr Alexandre , pe care l-am avut in urma multor tratamente timp de 4 ani . Doar ca treaba nu statea asa , testele erau toate negative !
Dupa spusele dr. imediat cum am auzit-o spunandu-mi "adenoma-prolactina"...din care nu intelegeam nimic ! Ea imi explica ce este si ca se trateaza f usor in zilele noastre ! Urechile mele nu mai functionau , nu mai auzeam nimic , vorbea singura , o vedeam cu tel in mana....nu mai intelegeam nimic , vedeam doar viata mea defiland inaintea ochilor !!!
Ametita , ies afara din cabinet , incerc sa-l sun pe sotul meu . Parca nu mai eram eu , mergeam ca un robot si vorbeam cu el la tel , incercand sa-i explic ce si cum , din cate am inteles eu , cu vocea unei muribunde (sotul mi-a spus ca nu intelegea nimic)
Dr. luase o programere de urgenta ptr un scanner , iar pe urma trebuia sa merg la un spital mai indepartat ptr a face o radiografie mult mai precisa a craniului !
Intre timp , eu cautasem pe net si incercam din rasputeri sa inteleg ! Cancer la creier !
Ma gandeam , Doamne peste 1 an , nu voi mai fi prientre ai mei , nu-l voi vedea pe fiu miu crescand , ptr care atat de multe am facut ca sa-l am ! Doamne cata nedreptate , de ce eu , de ce trebuia sa mi se intample una ca asta , acum cand totul trebuie sa fie frumos !
Timp de 2 luni n-am fost buna de nimic , ma inchisesem in mine , nu mai vroiam sa stiu de nimeni si de nimic , inafara de cei fff apropiati (sotul si copilul nostru) , mama la o distanta de 1700 km nu stia nimic , nici n-aveam intentia sa-i spun ceva !
Ultimul examen , cel mai important trebuia sa-l fac in Dec 2004 inainte de Craciun !
Pot spune ca acel Craciun ptr mine , a fost unul din cele mai frumoase experiente (cu exceptia nasterii cpilului meu drag) ptr ca am avut un rezultat care m-a surprins , la care nu ma asteptam deloc , vedeam viitorul doar in negru datorita unui diagnostic dat asa la voia intamplarii de un Dr. care nu-si merita locul pe acel scaun !
Nu aveam nici umbra unui "adenom a prolactina" , totul era perfect ! Dereglarile CM se datora doar faptului ca aveam probleme cu hormonii care se dereglasera dupa ultima stimulare (incercam sa facem bb2)...
Asa ca , si experienta mea si cate alte persoane n-au trecut pe langa atatea ganduri negre din cauza unor diagnostice date asa cu mare usurinta !
Nshiro , ma bucur ca si povestea ta , a vut un happy end , eu iti doresc multa sanatate si profita din plin de viata ! Asa este Papa Nicolau ti-a salvat viata
Fa-i un fratior/surioara Mariei dragi si bucura-te de tot ce viata iti ofera
Aileene...Alexandre...(22-sept'99)
amintiri
mariana_1976 spune:
Rocsana nici nu pot sa-ti spun cit am asteptat vestea asta buna de la tine!
Multa sanatate in continuare!!
Aileene sora mea a fost diagnosticata cu microadenom hipofizar.Aceasta este aproape mereu o tumora beningna,una dintre cele mai intilnite ale hipofizei.Acum are 2 copilasi si de fapt a ramas gravi imediat dupa ce i s-a normalizat nivelul de prolactina.
Mariana
mami de Monica, Matei, Markus si Magda
nshiro spune:
Aileene Doamne prin ce ti-a mai fost dat sa treci si tie... Pur si simplu innebunesti.
Multumesc tuturor pentru urarile de sanatate si gandurile bune. Fie ca nimeni niciodata sa nu aiba parte de astfel de momente in viata.
Multa sanatate!
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)