Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Buna dimineata trezit 6 papat adormit...eu la cafea si pe forum.
La multi ani sarbatoritilor de azi
Ana Mihaela de Panaa
David Mihai de Roxanica2006
Antonio de Crykett
Maria Cristina de Aka
Rares Bogdan de Marinelaf
Donia multam de raspuns mi-a spus si Dianocica ca eu sincer nu m-am gandit la asta ca la primul vaccin nu a avut nici o reactie.
kateryna multumesc dar ieri mi-a spus cineva ca a vazut-o la Libraria Eminescu si i-am dat bani sa o cumpere.
Dandusa felicitari pentru carut. De unde l-ai luat? ca vreau si eu cel pe care il avem este super urias si nu pot pleca nicaieri cu el.Este usor?Ce scumpica este Crinuta.
Dianocica bine iti dam si tie o tura botoseii
Revin in 10 min
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Plecam spre zarile indepartate.. va povestesc mai multe inapoi.. acu sunt prea stresata...

Auras, Dandusa.. ajung in parc (probabil dupa 12).. da stau cam pana pe la 13,30.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Mi-am lasat copilu'-n plata Domnului in patutz si m-am apucat de curatenie ca altfel ne apuca botezul si toate-s vraiste...
Ruxandra, unde tot plecati, draga??? Voi nu lucrati niciodata, numai intr-o vvacanta o tzineti??? ...super , zau asa!
Aelita, foarte bine ca ai ales asa nasi pentru fetita ta...eu de asta dau pentru ca n-am fost in stare sa-i aleg bine...mai bine chemam si eu prieteni (care s-au si oferit) decat din familie...asta e...cum spunea cineva: daca nu erau din familie, sigur le facem vant demult!!!

Kokorinaaaa, pe unde esti? Please, vrem vesti despre voi!
Dianocica, care-i baiu' de nu-ti surade viata in dimineata asta?
Yagmur, azi ne vedem!
Miro, vazut filmuletul cu kara...absolut bestiala, fata asta a ta!!!!
Ce m-am mai distra de Darius de Madaluta!!!!!!
Raluca, Auras, Danutz, mormelvio, alex, danita, carla
Dandusa...pupa-l pe Claudiu si de la noi!!! Cred ca ii e dor de voi de nu mai poate! Pe ce oceane se perinda?

Gata cu huzureala...fug la treaba!!! nu stiu cand mai apuc sa intru...totusi poate diseara mai dau un ochi!!!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

buna dimineata fetelor!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

AELITA, pe bune ca nu trebuie sa te stresezi, subscriu la ce-au zis Dianocica si Donia.

MORMELVIO, cu proasta de soacra-mea am patit ceva in genul asta. Eu cand adorm fata sau o hranesc, poa' sa bata la usa Basescu, ca tot nu-i deschid. De multe ori am intrerupt cele 2 activitati ca sa descopar ca la usa era nenea tiganul ce vroia sa-mi bage pe gat carpete, o tanti cu lapte de vanzare, soacra-mea cu pretexte sa-i desfac un borcan ca ea mititica nu poate, etc....Asa ca intr-o zi adormeam fata, la usa socrela batea de zor (ii cunosc bataia in usa). Nu deschid. Ce face inconstienta? se duce afara la geam, ia o bucata fier de pe jos si incepe sa bata in geam, dar tare fetelor, si ma mai si striga pe nume. Nu stiam ce sa fac mai intai, sa deschid geamul la bucatarie si "s-o bag" sau sa ies afara. Se trezeste pisica in urlete groaznice...mi-era frica sa nu capete spaima...in fine, proasta a considerat ca e vina mea ca nu am deschs usa. Si stii dc venise, nu? sa vada daca fiu-su n-a venit de pe munte!javascript:insertsmilie('')
brutal

Despre ochisor, cam asa am patit si eu: am vazut putin rosu la ochisor, ea tot timpul se freaca la ochi de somn, si lacrima. Normal ca m-am gandit la conjunctivita, dar mi-am zis ca urmaresc. Nu mai are rosu, cand ies afara lacrimeaza, eu o scot la plimbare pe orice vreme, numai pe ceata nu. Posibil sa se fi lovit, zic eu. Acu nu mai lacrimeaza, sterg cu ser fiziologic si nu o doare, si-i pun picaturi si-n ochi.

Iar suntem singurele vichendul asta....of, of, s-un pantof....

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

brava, am folosit si eu pt prima data un smile icon ca sa exprim mai bine ce simteam, si uite ce-a iesit

unde am gresit? adica cum trebuia procedat corect?

mamica de bubamara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

quote:
Originally posted by asiza
Ruxandra, unde tot plecati, draga??? Voi nu lucrati niciodata, numai intr-o vvacanta o tzineti??? ...super , zau asa!

Asiza draga, te rog ce insinuezi?? Te rog, eu lucrez NON-STOP, doar am bb mic de crescut. Si, oricum,.. acu plecam doar in w-e.

Petrecere frumoasa la botez si sa iasa totul asa cum va doriti si cum merita dragul de Denis.

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by marani

soacra-mea cu pretexte sa-i desfac un borcan ca ea mititica nu poate, etc

Nu stiam ce sa fac mai intai, sa deschid geamul la bucatarie si "s-o bag" sau sa ies afara

...si i-ai desfacut borcanul?...,puternica lu' mama...
...si ai "bagat-o"?...,m-am prapadit de ris...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by danita

dragelor
apropo de nasi :)
Nasii nostri mai au o finutza botezata la bucuresti . Cand au botezat fetita cica cand au ajuns la biserica popa a cerut referinte unde lucreaza bla bla . la sfarsit cand sa plateasca nasu cica sa puna cat vrea el si apoi ii spune el daca e ok . nasu a pus cat a crezut el si popa cica : MAI PUNE ! :)). Asa ca la noi a cerut nasu referinte despre popa :)

Azi sunt marmota ! ghiciti ce fac ??
pupi
D

BeBelusca

Noi am patit altceva: a luat popa bani si la noi, nasii, si de la miri...ca asa/i frumos.
dandusa nu am reusit, nu e buna parola sau id sau nu stiu ce...mai incerc ...dupa ce imi pun cafeaua in cana si iau o gura .
pentru toti sarbatoritii de azi.
aelita suntem cam in aceeasi situatie. adica si Alessia mea e mai " slabuta", sau cum zice doctorita " arata foarte bine, dar trebuie sa puna mai bine pe ea"; are 4 luni si in jur de 6 kg, nu am fost inca la cantar. Aceeasi doctorita mi/a spus sa/i introduc sucul la 6 saptamani , si ascultand de fetele de aici, nu am introdus nimic. Papam doar san, si ieri am cumparat o cutie de cereale cu orez si porumb cu lapte de la milumil. Si surpriza, nu vrea sa manance, isi face scarba. Asa ca nu o mai stresez, o sa incerc mai tarziu, poate chiar nu e pregatita. Si eu am schimbat masa, la 4 ore, pentru ca la 3 ore nu/i era destul de foame si numai molfaia. Incurajandu/te pe tine ma incurajez si pe mine: asa sunt unii copii, asa am fost si eu de altfel, a mea are pe cine semana
. Ahhh, sa nu/ti mai zic de bunicamea care imi zice ca tin fata sa moara de foame, cu tzatza mea, ca are nevoie de mancare, ca mama mea cica la 4 luni manca si papricas si ce bine ia mers. Aiureli!!!!!
miro vazut pozele . De abia astept sa creasca si Alessia sa/i dau rochite, mai ales ca am primit atatea.

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

quote:
Originally posted by asiza

Dandusa...pupa-l pe Claudiu si de la noi!!! Cred ca ii e dor de voi de nu mai poate! Pe ce oceane se perinda?

...il puuup,il puuup...,de cite ori vorbesc cu el,ma intreaba "ce mai fac fetele?"...,stie ca fara voi as fi fost distrusa acum...,stie ca ,daca nu-mi lua calculator,nu se mai intelegea cu mine...,hihihi Acum traverseaza Atlanticul si vine in Europa ,pina la toamna...,iar eu sint in culmea fericiri,pentru ca o sa am ocazia sa merg la el pe vapor,in vacanta si sa concepem bb 2,abia astept sa-l vad...abia astept s-o urc pe bubulina in avion...si pe vas o sa-i placa cu siguranta...,doar acolo a fost conceputa...

Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Am revenit
Sunt foarte revoltata pe idiotii astia pentru ce i-au facut lui Basescu stiu ca ati discutat ieri despre asta.
Fetelor la dermatita apar niste bubite asa ca o iritatie?Ca de cand am venit am vazut ca Nicole este plina la pasa de asa ceva si este rosie toata.
Am folosit cutaden si nimic..voi ce folositi?

Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput