Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 7
Yagmur spune:
Tocmai am vorbit cu Diana... va multumeste ptr urarile primite....
Ea este plina de energie si face curatenie generala (Asiza mergem la ea duminica viitoare????... daca tot a facut curat) .... Va pupa dulce, dulce, dulce si spera sa intre pe DC diseara..
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
dandusa spune:
...buna dimineata,ce frumoasa-i viata...
AELITA,
incearca sa te umpli de energie pozitiva din aceste mesaje sincere...,de la noi...,baga-le pe toate la cutiuta...si du-te la "familion" si da-le peste nas...,zi-le sa te mai lasa dumnezeului in pace...,ca esti om...si mai mult ...,esti mama ei ,care cu siguranta ii vrea binele...si asa cum zicea Ruxandra...,esti informata...Ce pielea mea stiu ei...de te tot freaca la melodie? In loc sa te incurajeze ca tu..., vorba aia esti la inceput de drum si poate mai panicata,ca mai toate mamicile...,in loc sa te faca sa treci peste...,sa te incurajeze...,ei mai rau iti fac...si noi ne chinuim aici sa te scoatem din butoi...,spune-le din partea mea...,sa-i fereasca sfintu' sa dau de ei...,ca le vin eu de hac...,sa nu te mai supere ,ca-i arajez eu...,pai zau asa...Na' ca i-am aranjat,sper sa tina figura...cu speriatu'....
Astea fiind zise...,vreau sa zic ca m-am distrat copios la mesajul cu nasii Sofiei..."valea acasa..." ,bai nene...,ia pune-te putin in locul lor...,eu stiu ca nu vrei sa cheltuie nika...,dar nu mi se pare normal...,acum tu faci cum vrei,binenteles...,nu cum mi se pare mie normal...,dar poate vor si ei sa ia ceva la copil...,na,ca sint nasi si ca o iubesc pe Sofia..,tu,nu,.."valea acasa...",saracii de ei...,tu cum te-ai simti ca nasa?...,eu zic sa-i lasi si pe ei sa-fi faca"datoria" de nasi...,ca alfel...,parca nu se mai numesc nasi,zau....Vezi ca pe la noi,nasii trebuie sa plateasca o taxa la biserica si apoi si la preot...,deci daca i-ai trimis sa vorbeasca de biserica...,na' ca mai fac o cheltuiala...,parca te si vad..."ati platit ceva la biserica?"...ei..."nu,nu am platit nika"...tu...,"mai ziceti ,ca de nu...,valea acasa.."
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
ruxandra_sb spune:
Noi suntem iar pe picior de plecare, asa ca ma intorc la bagaje... cum ma asteapta ele.. dragele..
Sper sa mai apuc sa intru sa va si sa va zic
Pe saptamana viitoare. Sa fiti cuminti si aveti grija de voi si de minunatiile voastre.
Jos comunistii! Jos tradatorii!! Sa nu ne lasam!
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
danita spune:
dragelor
apropo de nasi :)
Nasii nostri mai au o finutza botezata la bucuresti . Cand au botezat fetita cica cand au ajuns la biserica popa a cerut referinte unde lucreaza bla bla . la sfarsit cand sa plateasca nasu cica sa puna cat vrea el si apoi ii spune el daca e ok . nasu a pus cat a crezut el si popa cica : MAI PUNE ! :)). Asa ca la noi a cerut nasu referinte despre popa :)
Azi sunt marmota ! ghiciti ce fac ??
pupi
D
BeBelusca
auras_v spune:
azi se anunta o vreme superba asa ca sper sa ajung si eu cu fetele in Herastrau ... dianocica am inteles ca voi va intilniti de obicei la intrarea de la arcul de triumf ,pe la 13-13,30 ...poate ne vedem
Raluca_u spune:
neata fetelor,
i-a spuneti azi vine cineva in Herastrau?
sa stiu pe cine astept.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
auras_v spune:
quote:
Originally posted by ruxandra_sb
Noi suntem iar pe picior de plecare, asa ca ma intorc la bagaje... cum ma asteapta ele.. dragele..
Sper sa mai apuc sa intru sa va si sa va zic
Pe saptamana viitoare. Sa fiti cuminti si aveti grija de voi si de minunatiile voastre.
incotro ?...oricum va doresc drum bun si distractie placuta
dandusa spune:
RUXANDRA,
unde plecati?Deci nu ne mai vedem...
DIANARUS,
abia astept pozele cu gradina ta...,hai lasa plictiseala... si baga-ne ceva frumos sa vedem...,peisaje din zona ta...
FLORE,
ai reusit cu pozele?Mai explic odata?
DANUTZ,
au preturi accesibile astia de la "nine west"...,ca,calitatea o stiu...Puuupam
MOEMELVIO,
offf,doamne ce idioti sint astia de la cablu...,bai cum sa sperie copilul in halul ala?...vai de mine ,nu i-ai dat cu ceva in cap?La mine cind au venit doi handi...,sa-mi instaleze netul...,mi-au facut casa vraiste...,au intrat incaltati peste toooot,dar nici descaltati nu cred ca as fi vrut sa-i vad...,la cum aratau...,cine stie ce mirosuri imi mai lasau in casa...si in plus ..,toate farimitele de cablu erau aruncate in stinga si in dreapta...,de-am strins si dupa citeva zile...,ca au mai aruncat si sub mobila...,pungi,pungute,hirtii,hirtiute...,vaaaai,nu-mi venea sa cred,ce prost crescuti...,norocul meu...,este ca nu am covoare...,ca altfel...,era vai de kurul lor...,da' asa am zis...,sa-mi instaleze netul...si las' ca fac eu curat....,sa plece naibi mai repede...si-au facut-o de oaie...,ca a trebuit sa vina altul la citeva zile...,ca aia nu facuse conectarea pe palier...
...eu nu am sa ajung azi in Herastrau si am motiv intemeiat...,miine in schimb ,ajung 99%...,dar azi trebuie sa vorbesc cu sotul meu,pe net in jur de 15,cum va putea el sa ma contacteze...,scuze daca am incurcat pe cineva...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
Raluca_u spune:
Aura acum am vazut mesajul tau.
eu voi fi sigur in parc. suna-ma cand ajungi si iti spun unde sunt. oricum sper sa mai vina si alte fete.
dana tot esti speriata de vijelie? sau te-ai razgandit si vii.deocamdata e o zi super si la meteo n-au zis nimic de vijelii ci doar ca se poate sa mai apara nori dar fara conditii de ploaie.
Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006
poze Adina
botez Adina
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
dianocica spune:
quote:nuuuu i chiar asa....
Originally posted by dandusa
...buna dimineata,ce frumoasa-i viata...
auras trimit pm
diana si david din 03.12.06 base rulz