Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 6
adinazot spune:
MADALUTA,vazut si eu pozica cea deocheata!!!Fain!!!
DAPHNA,sunteti superbe in pozele de la botez!!!sa+ti traiasca odorul!!!
ALEXANDRA,Mark e un scump,super pozicile voastre,pusi de la Alessia!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
ruxandra_sb spune:
Aelitaaaaaaaaaaaaaa:
5,700g-3,200g+scaderea fiziologica(sa fi fost vreo 200g)=2,700 g luate in 3,5 luni
=> adica o medie de 770g/luna
Unde-i baiul????????????????
O sa-mi iasa si mai multi peri albi, repetand a n-a oara: in primele 4 luni cresterea in greutate normala este intre 500-1000 g/luna, cu o medie de 750 g/luna.
Oricine stie putina aritmetica ar vedea ca daca unii iau 2 kile (cum ii dmic sau Adinuta) altii iau mai putinel ca sa iasa media asta. Dar Sofia a luat ca la carte. Am zis!
Nu te supara, dar membrii familiei tale sunt cu totii medici pediatri?
Deloc nu-mi place sa vad cum interventii si cuvinte spuse total aiurea clatina increderea in sine a unei mamici asa tonice si informate ca tine. In detrimentul copilului pana la urma, ca toata presiunea asta asupra ta o resimte si Sofia. Si acum nu ma refer c-o sa pape formula in loc de bogatia de la mami, ci ca tu fiind afectata => va fi si ea afectata. Si atunci chiar ca nu mai creste asa cum ar trebui.
Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore
Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!
ruxandra_sb spune:
la multi ani sarbatoritolor zilei
Diana
Teo de Anateo
David de Roxanica
Antonio de crykett
Maria de Aka
auras_v spune:
cu intirziere
luca
denis
si pt sarbatoritii de azi
ana mihaela de panaa
david de roxanica
antonio de crykett
maria cristina de aka
rares bogdan de marinelaf
aelita stiu prin ce treci ...kiki la trei luni avea 5200g iar la patru luni 6000g ...cunosc calvarul cintarului ...incearca cum au zis si fetele cu pauze mai mari intre mese si dupa patru luni dai si cereale... fete frumoase
asiza cind aveti botezul ?...daca nasii nu ar fi fost din familie cred ca ai fi renuntat demult la ei...bine ca te-ai putut ocupa tu de toate desi astea erau atributiile nasei
am vazut poze :
crinuta in trasura noua care sa o plimbe mult si bine
elisa la botez ...ce tort ai avut !!!...l-ai mincat pe tot sau ne-ai oprit si noua ...si ce rochita
karina dansatoare profesionista si frumoasa ca intotdeauna
zara ai o familie foarte frumoasa iar tu esti o catelusa tare scumpa ...bun venit bogdana
darius esti cel mai barbat dintre fulguleti...super poza ...ancuta are alte preocupari ...cred ca e mai studioasa ...zilele trecute a prins abecedarul cristinei ...a ciufulit coperta dupa care a trecut la prima pagina pe care a linso cu strasnicie sa nu cumva sa-i scape vreo litera ...ar fi citit ea toata cartea dar a venit ma-sa si ia zis ca-i vremea de culcare
markcu ochii albastri...
Yagmur spune:
Buna dimineatza,
Inca o data multumim pentru urarile facute... Luca va pupa pe fiecare in parte si a mers la cules de floricele special pentru voi
Ramsan, ma bucur ca ai scris si sint sigura ca problemele se vor rezolva... tinem pumnii
Danutz, imi pare rau ca nu am apucat sa ne vedem.. poate data viitoare reusim
Desiree, stiu ca toate simtim acelasi lucru pentru minunile noastre; nu stau eu bine cu condeiul, plus ca eram rupta de oboseala... am incercat doar sa scriu despre ceea ce simt, asa cum am putut...
Asiza, abia astept sa va vad..... sint aici daca ai nevoie de ajutor pentru botez....
Dianarus, bine a punctat Asiza... ne luam de manutza si venim in vizita.... eu nu am vazut poze cu gradina ta... daca am tot citit in diagonala
Anateo si Daphna - felicitari pentru botez; sper sa nu fi uitat pe cineva.. dar chiar am avut atatea de recuperat (inca mai am de citit din cap. 34). Acuma vad si de ziua Teodorei... La Multi Ani!!!!
Mormelvio, sper sa fie totul ok cu ochisorul.. si Luca se cam loveste uneori cand da din manutze ca agitatul; s-a si zgaraiat destul de aproape de ochi...
Miro, e atat de scumpa Kara.. sint moarta dupa ea.. deci Luca o invita la dans.. ca si el este mare dansator...
Madaluta, e bine ca se "documenteaza" de mic...
Alexandra, super pozele...mi-a fost dor de voi.... (si la voi trebuie sa ajung... ca tot ne place sa ne plimbam).
Deci trebuie facut un plan... la Dia si restu' fetelor (Timisoara), Adina (Sibiu), Diana (Tg. Mures) si tot asa...
Bambo... Luca intreaba de frumoasa lui.. sper ca nu si-a gasit vreun alt pretendent...
Aelita, te pupam dulce (mai ales pe vanatai)... nici eu nu cred ca e o slabanoaga Sophia... Nu are rost sa te stresezi. Luca a facut 4 luni, dar habar nu am cat cantareste... vom merge la "doctoritza" Asiza ca noi numai acolo ne-am cantarit...
Si e timpul sa ma duc la treaba, nu inainte de a ura LMA sarbatoritilor zilei: Teodora de Anateo, David de Roxanica, Antonio de Crykett, Maria de Aka, Rares de Marinelaf
La Multi Ani!!! Diana
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
adinazot spune:
DIANA!!!
Ana Mihaela-Panaa,Davidut-Roxanica,Antonio-Criket,Maria Cristina-Aka,Rares-Marinelaf!!!
Adina si Alessia Maria(30.10.2006)
Alessia luna 4
Alessia luna 5
Alessia luna 6
ruxandra_sb spune:
Diana, crasma este o panza alba in care Nasul preia bb dupa ce este scos din cristelnita.
Ramsan, multumesc. Bafta la operatie.
Danutz, mi-a placut tare.. "de suparare mi-am luat pantofi". Ma regasesc.. e buna terapia cu shoppingul... decat dulciuri.
Mormelvio imi pare rau de ochisorul lui Alin. Din pacate nu stiu ce sa te sfatuiesc.
Bamboletta, stiu ca e greu da baga i g n o r e. E clar ca ei au alta conceptie si n-o sa ajungeti la un numitor comun. Sau poate sunt doar invidiosi. Lucrurile, mancarea, vacantele de calitate nu sunt neaparat direct proportionale cu rasfatzul. Si noi bagam destui bani in c.. lor, dar copiii ne stiu si de frica (normal, acu doar cel mare ) si respecta regulile noastre. Ce crezi ca daca-l tii in lipsuri o sa iasa musai mai breaz?
Roxanicaaaaaaaaaaaaa??? Cum se mai simte David?
Multa, multa sanatate.
Dandusa, admirat 4x4. Si noi avem ganduri de inoire.. poate la Kidex.
Jos comunistii! Jos tradatorii!! Sa nu ne lasam!
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by madaluta
Mirona: nu stiu cu cine te incuscresti tu, da la dans Karina fix se potriveste cu Darius al meu...La fel face..numai k eu nu stiu sa pun filmuletul aici sa demonstrez.....
Tot am vazut eu k ai vostri copii s-au apucat de lecturat, ba revista "mami", ba "capra cu 3 iezi"...si voiam sa va spun k si fi-miu a apucat-o pe acesta cale....
Va arat poza, dar promiteti sa nu o trimiteti la protectia copilului....
prima lectura
Madalina +Darius Cristian ( 14.12.2006 )
poze Darius
www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=54197687" target="_blank">Slideshow Darius,
Slideshow botez Darius,
SITE FULGULETI,
Am ras cu lacrimi...e super poza!!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!
Mirona spune:
quote:
Originally posted by dandusaquote:
Originally posted by Mirona
tara arde si baba se piaptana - eu tot cu www.dropshots.com/day.php?userid=259650&cdate=20070419&ctime=122244" target="_blank">fii-mea va deranjez.
cat despre rochita neagra ... a albastru inchis.
nu as lua la copil culoarea neagra nici in ruptul capului.
pupici la toate mamicile mele preferate
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
...ma scuzi daca te-ai suparat asa tare...,eu una, asta am vazut ...,comparind cu bluza tatalui care are si albastru inchis...,rochita pare neagra...,eu asta vad...Intentia mea a fost sa o laud...pentru ca imi place...,nicidecum sa supar...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
nu m-am suparat - departe de mine acest gand.
doar ca am fost atentionata inainte de a o cumpara ca e inchisa la culoare si ca nu e prea ok pt un bebe - dar cine sa reziste ... ai vazut si tu ce faina e - si mai are si pe sub o chestie dintr-aceea ca un body - se inchide intre craci cu capse. E mortala.
pupici si tie si la ochioasa mica de la noi.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
carla2005 spune:
Aelita si eu sic ca este OK greutatea...si nu te mai lua dupa tot familionul, trimitei la plimbare si fa ce crezi tu ca e mai bine pentru copilul tau, nimeni nu stie cum ce e mai bine! Te stresezi aiurea si mai rau ii fac copilului! Fiecare copil este cu metabolismul lui, cu ritmul lui, atata timp cat este in grafic este bine!!!
carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!