Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 9
sbogdana spune:
Buna dimineata mamici si pitici
Ariadna, ma bucur ca ai revenit la alaptat, e foarte important pentru ei laptele matern.
Si eu o rog cateodata sa-mi spuna unde s-a coafat dar nu vrea sa-mi spuna, numai ea vrea sa fie frumoasa.
Yagmur, multumim de primire. India e tare fascinanta si cred ca o sa-ti placa. Cand o sa am putin mai mult timp, adica cand "sefa" imi da liber, o sa scriu putin despre Bangalore, cateva sfaturi si o sa pun si niste poze.
Ralumat citind mesajul tau, mi-am adus aminte ca in timpul sarcinii am primit niste cutii cu diverse chestii pentru bebe si printre ele si niste esantioane cu remedii homeopate pentru bebei cu dinti in devenire; trebuie sa le caut sa vad ce e cu ele, sper sa le gasesc ca nu le-am dat mare importanta pana acum si nu mai stiu pe unde le-am aruncat.
Insanatosire grabnica puiutului tau.
Si eu trebuie sa-mi cumpar storcator ca nu am de nici un fel si se apropie diversificarea si eu nu m-am pregatit deloc.
Diana multumim pentru laude. Ce mi-ar place sa aibe parul cret, deocamdata doar cand e ud ii sta cret, cand se usuca se cam intinde si devine usor buclat in fata, iar la spate e turtit, drept din cauza ca sta la orizontala. Oricum ma incurajez cu faptul ca are cu cine semana, toti in familia sotului sunt creti,inclusiv el dar e tuns scurt, iar in partea mea e bunica mea si fratele meu.
trimit mesaj si revin
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)
flore26 spune:
quote:la Alessia i/au aparut prima data pe fata niste bubite, ca o iritatie, apoi s/a uscat foarte tare fata.am fost la doctor si pt fata ne/a dat liposome repair.acum e bine. dupa cateva zile i/am vazut pe burtica bubite rosii si apoi pielea foarte uscata. pe piele o dau cu Eucerin cu uree 10%. la pasa nu a avut, si nu stiu cu ce ai putea sa o dai. eu am o multime de creme pt fundulet, de la mustela, bepanthene...dar o dau cu o crema preparata in farmacii, foarte buna, nu stiu cum o cheama, ca nu are nume.
Originally posted by OanaCat
Am revenit
Sunt foarte revoltata pe idiotii astia pentru ce i-au facut lui Basescu stiu ca ati discutat ieri despre asta.
Fetelor la dermatita apar niste bubite asa ca o iritatie?Ca de cand am venit am vazut ca Nicole este plina la pasa de asa ceva si este rosie toata.
Am folosit cutaden si nimic..voi ce folositi?
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
Poze printesuca marmaluca
flore26 spune:
dandusa deja va ganditi la al doilea bb? Si noi mai vrem un bb dar ne/am gandit sa mai asteptam vreo 3 ani. Mie una mi/a foarte greu singura, fara nici un ajutor, si nici nu/mi imaginez cum m/as descurca cu doi. Cred ca as innebuni...pe bune.
OanaCat spune:
Flore26 am cumparat crema de fundulet de la mustela si nimic..bepanten este varza scuza-mi exprimarea.Pe fata nu are nimic dar cand am luat crema de la mustela mi-au dat o mostra de crema pentru iritatii pe fata care este foarte buna.Am incercat-o ca a facut bubite de la saliva pe barbie.Dar sincer nu mai stiu ce sa incerc si ma dispera iritatia asta urata.
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
sbogdana spune:
Alexandra , multumim. Da, cateodata e tare agitata, de parca tocmai i-am schimbat bateriile.
Ramona, Doamne prin ce-a mai trecut bietul copilas; ma doare sufletul cand vad bebei bolnaviori. Ma bucur ca a scapat de unele probleme si Doamne ajuta sa treaca cu bine si de interventia chirurgicala la limbuta. baietelului curajos si puternic.
flore26 spune:
quote:Despre bepanthen aceeasi parere. Eu as merge la un doctor dermatolog. Eu am fost imediat ce i/au aparut si acum e bine. pupici
Flore26 am cumparat crema de fundulet de la mustela si nimic..bepanten este varza scuza-mi exprimarea.Pe fata nu are nimic dar cand am luat crema de la mustela mi-au dat o mostra de crema pentru iritatii pe fata care este foarte buna.Am incercat-o ca a facut bubite de la saliva pe barbie.Dar sincer nu mai stiu ce sa incerc si ma dispera iritatia asta urata.
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
Mirona spune:
quote:
Am revenit
Sunt foarte revoltata pe idiotii astia pentru ce i-au facut lui Basescu stiu ca ati discutat ieri despre asta.
Fetelor la dermatita apar niste bubite asa ca o iritatie?Ca de cand am venit am vazut ca Nicole este plina la pasa de asa ceva si este rosie toata.
Am folosit cutaden si nimic..voi ce folositi?
Poze Nicole
Nicole Oana Cat
Oana - de unde esti?
noi tratam orice bubita cu CREMA BABY cu balsam de PERU. - preparat farmaceutic - este super - in cateva ore trec toate.
Spune-mi daca te intereseaza - as putea pune la posta o cutie pt tine - e super ieftina - parca 6 RON. Dar poti intai intreba la voi la farmacie daca nu prepara - sau daca nu pot primi de la alte farmacii pe comanda. sanatate micutei.
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
daphna spune:
OANACAT sfatul meu este sa mergi la doctor,dar nu te speria,tine-o cat mai mult fara pampers,spal-o cu apa la fundulet,dk e doar iritatie de scutec asa trece.sa nu fie urina prea acida,ai inceput diversificarea?nu cred k e dermatita atopica deloc.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
sbogdana spune:
Ruxandra , multumim. Da in poze pare mai mare, dar nici chiar uriasa, acum vreo 3 saptamani aveam 68cm si la cantarul de acum o saptamana 7700g.suntem un pic mai inalte, adica ea, ca eu sunt scunda de statura, doar 1.62; acum noi purtam haine de 9-12 luni pentru ca celelalte sunt scurte. Cred ca o avantajeaza si parul, si standu-i umflat o face si mai inalta cu vreo 3cm. Ce am patit cand am fost in India cu ea, toti o vazusera in poze si se asteptau la un urias si cand colo nu era chiar uriasa si tot imi spuneau ca a scazut in greutate, ca s-au mai redus obrajiorii.