Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

multumim frumos si cu intirziere pt urarile facute simbata dianocica , teutz , donia , marani , saryta
elisabetha de cleomoni
mark de alexandra
daniel de dbunny
celor ce poarta numele de gheorghe , george , georgeta ,georgiana

donia uite o pt roxana te topesc copii astia cind iti fac o astfel de dovada de iubire ...am admirat pozele voastre , sunteti tare frumosi
am vazut si poze cu antonia , mark , daniel , karina

de ceva vreme vreau sa va arat cine a venit la noi in vizita de paste si nu a mai plecat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

am pus poze de la petrecere,o parte ca restul trebuie sa mai adun de pe la invitati.cele de la final sunt la niste prieteni acasa,ca dupa petrecere nu puteam sa ne ducem direct acasa.nuuuu,a trebuit sa mergem si in vizita.
seba s-a simtit f bine a mancat,socializat la greu si dormit.
noi joi plecam la munte,ma gandeam daca e cazul sa ii iau lui seba cosmonautul.dar dupa cum spui chris e cazul.nu?
desireene vedem?
pupici

petrecere teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

OANACAT, vazut ultimele poze. Mai ce frumoasa e! si cat de frumos a imbracat-o mami! parca ziceai ca Nicole are dermatita, care mai e situatia, sau nu are...? nu ma biciui daca gresesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

quote:
Originally posted by marani

OANACAT, vazut ultimele poze. Mai ce frumoasa e! si cat de frumos a imbracat-o mami! parca ziceai ca Nicole are dermatita, care mai e situatia, sau nu are...? nu ma biciui daca gresesc!

mamica de bubamara (02.12.2006)

Multumim am fost in vizita si am profitat de ocazie sa o imbrac in rochita, ca deobicei numai in pantaloni o tin, nu prea iesim in parc ca nu avem cum doar noi doua, noroc ca stam la curte .Nu stiu inca daca este dermatita maine mergem la doctor...sper sa nu fie dermatita dar arata tot rau acolo..o spal o las dezbracata si nimic..astapt maune sa vad ce-mi spune doctora.
Bubamara ce face? dai multi pupici de la noi.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Uff am uitat sa raspund
Marani bafta la vaccin va tinem pumnii, maine am sa o intreb pe doctora care crede ca este motivul pentru care se trezeste, sa se uite si la dintisori.Nu ii dau ceai de chimen ii dau ceai de la Humana si ii dau cand se trezeste noaptea si cateodata ziua cand are buzele uscate cum ai spus si tu.
Chris nu apa stiu ca nu are voie apa numai ceiut.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

ariadna, parca tu erai interesata, carutul ala de brevi il gasesti pe site la "trei ursuleti" - scris impreuna... (cica fac reclama..dar n-am ce face, pe alt site nu e....), pe butonul carucioare brevi, si este si la ei la oferta acum, la 4 mil juma'...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata

Dau de baut este ziua mea azi ia poftiti la friptane
Pt toti sarbatoritii ce poarta numele Sf.Gheorghe

Si azi a papat mar copt iar ma trezit de dim si avea chef de vorba eu si cu tati eram de somn

Aelita-ce ma bucur ca a luat Sofia f bine in greutate

Ralumat-felicitari pt rostogolire

Veronici-ce mai papati voi bun?deja sunteti mari si eu la fel vorbesc cu Antonia de ma doare gura cand ii dau sa pape

Mirona-f frumoase pozele

Dianocica-

Aura_s-mersi
wow ce iepuroi fain nu-l trage de blana bebe?

Anateo2004-super pozele scumpica foc Teodora

gata am fugit mancarea mea e pe aragza si cred ca se face singura

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Bamboletta La multi ani! sa fi sanatoasa si sa te bucuri de bb.
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

'Neata, gagici!
La Multi Ani tuturor sarbatoritilor de azi:Gheorghe,George, Georgiana,Georgeta,si ,nu in ultimul rand, printesica mea, Georgia,care acum le doarme de n-are aer.Deh, se pregateste fata pentru maine, pe avion.
Doamne, sa nu-mi faca probleme.......
Fetelor din Iasi, cum se anunta vremea pe acolo,pentru urmatoarele zile, saptamani? Ai mei parinti sunt atat de ocupati, incat nu mai au timp sa se uite si la TV,asa ca nu mi-au zis nimic.
Aelita, ma bucur foarte mult pentru progresul Sophiei. Nu te mai stresa cu asta. Atata timp cat papa bine, doarme bine, si nu are probleme cu burtica, totul e ok.Cateodata nu pun in greutate prea mult, iar uneori vezi si tu,te surprind placut.Sa fie ea sanatoasa,asta e cel mai important.Pupicei!
Of, ma duc iar la bagajele mele.Tot am senzatia ca am uitat ceva, si faza tare e ca nu pot sa-mi amintesc ce,ca o parte din creierul meu se concentreaza la treburile de aici, de la firma noastra.
Hai pupicei si numai bine

Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Tema zilei:
Lui David SIGUR ii e sete uneori, de multe ori e si deshidratat- controlez fontanela care e usor adancita. Plus ca are momente inc are scuipa laptele si bea 10-20 ml de ceai, dupa care nu-i mai trebuie nimic. Ii dau ceai de la Hipp- Tummy Tea (tot un fel de amestec pentru colici), i-am mai dat de la Milupa de musetel si intentionez sa iau de la Humana un ceai pentru bebelusii mai mari de 4 luni.

Fiind hranit numai cu formula, acum si diversificat, e normal sa aiba nevoie si de ceiut.Inainte ii cam limitam cantitatea consumata, dar de cand mi-a zis doctorita de la urologie sa-l las sa bea cat ii trebuie pentru ca ii face bine la problema urinara, are liber baiatul meu la ceai! Si are zile in care bea 200 ml , sau zile in care bea 400.Apa inca nu i-amd at si nici nu stiu cand ii voi da- atata timp cat ceiutul asta ii usureaza si digestia si ii si place, la noi Tummy Tea ramane pe primul loc!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput