Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut

ralumat, dar ii dau doar pulpa de kiwi fara pik de samantza. pilu n-are nici o probl in plus ii dau maxxxx de 2 ori pe sapt .

chris...heheee... eu cand va aud ca stati cu bbei in maneci scurte ma manca pizma ;) vezi cum estem? se cam darama dulapul pe noi uneori;)

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

[quote]Originally posted by carla2005

[quote]Originally posted by Dia1609

chris,

fetele care se excursioneaza cu bebeii, nu faceti o lista de lucruri de luat pt bb, ca sa stim si noi celelalte ce avem de luat cu noi cand o fi cazul sa pleca undeva?

Eu cand am plecat 3 zile am luat aproape tot ! Ma intrebam:daca imi trebuie ceva? Sacosa cu medicamente,blender,hainutze,etc. Abia ne-a incaput in portbagaj gentutza noastra cu schimburi ( si avem masina maaaare ,germana,care incepe cu M si se tremina cu des).Sotul m-a atentionat ca puteam pune pt.noi schimburi in doua sacosele din alea de farmacie !!! Sa nu ocupe din spatiul copilului! Nu faceti ca mine !!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anateo2004 spune:

si noi iesim in IOR.cred ca pe la 12-13 suntem acolo.eu mi-am uitat mobilul la niste prieteni,dar cred ca am nr in PM si sun sau dau mesaj cand ajung.
ieri a fost petrecerea a iesit super.teodora a fost incantata si "fericita".
ea ma intreaba des"mami esti fericita?"si daca o intreb si eu imi spune"da mami,sunt fericita"
am pus poze noi cu Seba si vreo doua cu Teo,una e in toiul petrecerii si doua dupa,rapusa de efort.
pupici

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns auras_v spune:

quote:
Originally posted by aelita

fetelor,ce sa va spun,au sarit degeaba cu gura pe mine ca e slaba,ca vai cum arata,ca sunteti inconstienti,ca fugiyti cu copilul la spital....
stiti cat avea vineri la cantar in plus? 300 g !!!
asa ca le-am dat valea tuturor.sa nu iimai aud...bine,parca ii vad eu asa ca mustacesc cum ca tot nu e bine...probabil or vrea 500 pe saptamana.
avea aproape 6 kile,si inca nu are 4 luni.

vineri m-am gindit la voi dar am zis sa nu te mai intreb de cintar ...pt sofia si pofta mare in continuare...si kiki la 4 luni avea aceeasi greutate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Neata
La multe lunisoare bb nascuti in weekend si azi sa cresteti mari si sanatosi.
O tare daca doriti
De 2 zile Nicole a inceput sa se trezeasca noaptea si nu inteleg de ce fiindca nu s-a mai intamplat.Nu-i dau sa pape ii dau doar ceai.
Chiar am o tema pentru azi daca imi permiteti.
Credeti ca bb-ilor le este sete?Cum va dati seama?
Ce fel de ceai ii dati lui bb in afara de ceai pentru colici?
Noi folosim numai ceai pentru colici.
Incercam sa ne facem putere pentru vaccin ca maine mergem sa-l facem pe cel de 4 luni.
Fetelor care i-ati facut bb-ilor vaccinul de 4 luni cum a fost?
Nicole a inceput sa se rostogoleasca si face tot mai mult scandal ca vrea sa stea in fundulet.
Am pus niste poze noi facute in week-end.sunt in albumul nr.3
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

buna dimi si voua

aproape ca ma pacalise d.dupa o zi de tzipete si chiuituri grupa mare, a dormit pisoiu' pana la 5jumate.cand a mancat. si dupa a adormit vorbind pana ne a trezit pe toti un bou de vecin ca cica trebe mutata masina ca sapa aia....nu trebuia...acum sa va spun pasul cu 'aia': acum vreo sapt, anunt pe scara, se opreste apa de la 8 la 22. booon. la 11.30 cand ieseam cu pustiul la plimbare, vreo 20 de muncitori stateau in fata blocului si se uitau la o groapa. la 4 cand ne intorceam-acelasi lucru, mai putin un grup de 3 care mancau. si de atunci, in fiecare zi, acelkasi peisaj. vineri unu' izola un cablu si altu' statea si fuma urmarindu l cu atentie. daca treci de 20 de ori pe zi pe acolo, eoi fac acelasii lucru: stau si se uita. joi ascultau radio, erau toti in jurul unei masini. ca, deh, era important....toata ziua au ascultat radio. si acum auzi, sa mi trezeacsa plodul si pe mine degeaba...mor de nervi.

plus caam vazut poze cu bambo si m am ofticat de silueta. poze cu alexandrasi mirona s m am ofticat de peisaj.poze cu anateo si m am ofticat ca n am vazut party (sunt pe public?) pluys ca acum vad ca mai am 15min si tre sa plecam la gym si copilu 'doarme, eu sunt in pijamale...
si azi e intalnire in ior, in herastrau nu vine nimeni

diana si david ( 03.12.06 ) vor spune nu
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Miro este o dulce Karina uite de la noi
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

quote:
Originally posted by danita
chris...heheee... eu cand va aud ca stati cu bbei in maneci scurte ma manca pizma ;) vezi cum estem? se cam darama dulapul pe noi uneori;)

D

BeBelusca

si de abia acum imi zici?!?!?

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

tema zilei: mi-a spus pediatra ca apa se da de la 6 luni, cand trece pe solide. dar cred ca e doar de orientare in general, pt ca depinde de la caz la caz, si de mai multi factori, unul fiind temperatura de exemplu-nu stiu daca e bine sa lasi copilul sa se deshidrateze doar pt ca nu are inca 6 luni implinite. dupa capul meu, i-as da ceiut, nu apa, daca as vedea-o ca transpira sau ca are buzele uscate.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marani spune:

Buna dimineata fetelor!

LA MULTI ANI sarbatoritilor de astazi!

AKA, stai calma ca nici pisica mea nu se rostogoleste, e amuzanta tare ca isi duce funduletzul si picioarele intr-o parte, si-i raman mainile si capul pe care nu le poate duce in aceiasi pozitie grasa, dar avem rabdare.....cand o vrea si cand o putea.

OANACAT, noi azi sunam medicul sa vedem daca a ajuns vaccinul. Bafta multa, sa nu doara si sa fie fara reactii. Felicitari pt rostogolire! Ana Maria se trezeste la 5 dim sa pape si atat, in rest se foieste de mama focului din cauza dintishorilor. La voi care sa fie cauza? Ceai de chimen nu mai vrea shmecheroaica, bea apa, intre mese. Daca nu are buzele uscate, daca nu a trecut ceva vreme de la ultimul lichid baut, daca nu e prea cald afara sau in casa, incerci cu bibe sa vezi daca ii este sete, si daca nu-i, buba altundeva e.

mai vb

Mergi la inceput