Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marinelaf spune:

Buna seara mamici
Am reusit in sfirsit sa trag si eu un ochi pe aici,ca nu e sotul acasa si am si eu acces la calculator si copii dorm.
De vreo doua saptamini am si eu sot pe acasa asa ca nu am acces la calculator in schimb ne bucuram ca mai reusim sa ne petrecem tot familionul timpul impreuna , azi am fost la gratare , a batut vintul dar a fost frumos.
Rares a inceput sa faca scadal, se pare ca ii ies dintii, asa ca toata ziua urla si tipa, se lupta cu jucariile si le baleste toate,
ma mai prinde cu minutele de obraji si vrea sa ma "muste".
alexandra nu m-am suparat ca nu ne-am intilnit, poate reusim anul viitor.
Noapte linistita va dorim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

fetelor,ce sa va spun,au sarit degeaba cu gura pe mine ca e slaba,ca vai cum arata,ca sunteti inconstienti,ca fugiyti cu copilul la spital....
stiti cat avea vineri la cantar in plus? 300 g !!!
asa ca le-am dat valea tuturor.sa nu iimai aud...bine,parca ii vad eu asa ca mustacesc cum ca tot nu e bine...probabil or vrea 500 pe saptamana.
avea aproape 6 kile,si inca nu are 4 luni.

anateomerci pt incurajari.
danutz,m-am mai dumirit ce si cum cu Basescu,dar sa ziceti cand e vorba de vot !! sa alerg si eu!
porumbita,ai dreptate,fiecare copil cu ritmul lui

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna dimineata!

Noi ieri am dus micul crestin la manastire la Cernica, unde era foarte aglomerat, desi se terminase slujba de mult. Asa ca am facut noi niste pozute , ne-am aerisit putin...era asa caaaald , nu adia nici cel mai mic vant, dupa care am venit acasa. Unde am avut cea mai mare surpriza: pentru ca mancase ca nehalitulpe la 12.30, m-am gandit ca la 16.30 sa-i dau tot lapte si sa las cerealele pentru mai tarziu. Dar nu, fiu-meu a inceput sa stie cum se succed mesele,asa ca nu a vrut lapte sub nici o forma! S-a suparat, s-a marait si s-a culcat. S-a trezit la 18.30, cand a cerut sus si tare papa- bagat bibe, iar l-a scuipat. Asta am facut-o de control, ca aveam cerealele pregatite- a mancat cu super viteza, se enerva ca nu misc mana cu lingurita mai repede. Abia dupa a binevoit sa mai bea si putin lapte.....iar dupa, s-a culcat multumit si a dormit bustean de ne-a fost tare mila sa-l mai trezim pentru baita. Asa ca aseara si-a cam facut de cap baiatul meu.Aaaa, dar sa nu uit, s-a intors si David de pe spate pe burta!Ieri, dar miscarea o face numai la fundul gol. Daca are pampers, nu se oboseste. Si mai tare e ca se intoarce pe burta dar ramane cu mana dreapta sub el si nu stie sa o scoata, asa ca urlaaaaa.

Zilele astea nu prea voi fi alaturi de voi. Trebuie sa incep umblatul dupa lumanari, flori, alte prostioare...ca pe 2 iunie sunt nasa de cununie. De rochie nu mai vorbesc, va trebui sa o caut si pe asta, ca e tare greu de gasit pentru gabarit depasit .O saptamana insorita va doresc, ca astia la meteo anuntau ca gata, vine vara!

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

`mneata! sunt 4 grade!!!
stiu ca era normal sa fie mai frig, dar nu era obligatoriu sa bata si vantul in halul asta!
inca ceva de pe lista de uitate: husa de picioare. stiu ca am si privit-o, dar am ignorat-o cu desavarsire.
merg sa fac supa.

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxandra_sb spune:

Buna dimineata soare!!!!

Am aparut si noi. Am avut niscaiva emotii sanatoase, prietenii stiu de ce. De ce?? Ei pt ca pt prima oara am plecat mai mult decat cateva ore fara Grigore.

Da, Grigore a stat astea 2 zile numai cu ai mei. Si au supravietuit cu totii. Si Grigore, si ai mei. .

Normal ca pregatirile si antrenamentul mintal au fost intense. Mama mi-a cerut referat cu programul zilnic al conului, obiceiuri, tabieturi, smecherii. Asa ca m-am pregatit temeinic si-am compus vreo 5 pagini de povesti si indicatii.

Da, si boierul meu cel mic s-a comportat impecabil, dragul de el.

Noi ceilalti, am fugit intre timp pana la Moeciu, unde au sarbatorit cei de la firma lui barbata-meu. A fost super, lumea simpatica, suficienti copii pt ca Matei sa se distreze copios, vreme buna, lalalala.

Sambata cel putin a fost o zi de vis, am facut o excursie sus pe dealuri de unde am admirat Bucegii si Piatra Craiului invaluiti in zapada. Matei a avut ocazia sa vada si vitelusi de-o luna, adevarate bijuterie, nu alta.

Numai ca din pacate, ieri de dimineata i-a fost rau si-a trebuit sa sarim peste vizitarea catelului Bran (de abia astepta sa vada fantoooome uuuuu) si sa ne intoarcem. Pana una alta, se pare c-a fost doar o indigestie.

Sper s-apuc sa cetesc din urma ca iar am genti si genti de despachetat, spalat, sortat.

Jos comunistii! Jos tradatorii!

Are mama doi flacai.. Matei (5) si Grigore

Ajuta-i pe bb nedoriti sa traiasca. Cu o simpla semnatura le poti salva viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

neata fetele,

revenim si noi dupa un weekend super plin. sambata am fost la cumparaturi si apoi am plecat putin din bucuresti, dar pe aici pe aproape pe la mogosoaia si la buftea, iar ieri a fost dezmat total - fost cu copilul la Domnesti la gratare, unde am lasat copilul la maneca scurta si pantaloni 3/4. a fost super bine. si dupa un week-end de vis ne-am trezit azi la realitate ca am ramas singurele pana joi ca tati a plecat in delegatie.
cam astea sunt noutatile noastre.
Aelita ma bucur tare mult pentru cele 300 de grame luate de Sofia.
Azi e posibil sa ajungem in IOR, la intalnirea fetewlor ca am treaba prin zona. Dana tu ce faci azi, nu vii si tu in IOR?

Si acum pupam toate fetele si toti bebei si fugim sa ne imbracam sa plecam la plimbare.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

nu stiu cum de a aparut de doua ori
scuze. fug sa sterg mesajul.

Raluca cu www.totsites.com/tot/adinaungureanu" target="_blank">Adina Andreea 12 nov 2006

poze Adina

botez Adina

www.rockyou.com/show_my_gallery.php?instanceid=55417098" target="_blank">slide Adina

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">cei mai frumosi fulguleti

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Neata. Noi am fost in weekend la Ramnicu Sarat la parintii sotului. A fost frumos dar si obositor pentru Cristina. Acolo a fost cumintica mai mult a dormit ca a stat afara. Ieri dupa ce ne-am intors a tinut-o tot intr-un plans si o maraiala. Iar pe la 20.30 a adormit singura. Nici baie n-am apucat sa-i mai facem. Cu toate ca avem 4 luni nu facem inca nici o intorcere/rasucire. Ramanem inca in clubul relaxatilor. Cred ca am ramas singure pe acolo. Weekendul asta e kidex. Abia astept sa ne luam scaun de masa .
Mark Andrei, Daniel, Daria si Alexia.
Ma duc sa citesc din urma...

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronici spune:

quote:
Originally posted by dianocica

cum vine asta: broscarimea furioasa (curioasa?) are vin si cozonac? cine a facut versurile astea? si asta i mic copil...mai sunt o gramada...auzi, broscarimea furioasa a luat o la galop...nu mai zic de pisoiu' pe care l calca masina.... mai bine cu radio...

diana si david din 03.12.06 avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Eu stiu altfel versurile si nu de pe cd ci din frageda pruncie (de la gradi) si suna cam asa:
"Broscarimea bucuroasa are vin si cozonac"
si "Broscarimea speriata a luat-o la galop"
nu cred ca e nimik agresiv ,nu?
Rares deja cunoaste muuuulte cantecele si poezii (rade cand le aude)pt.ca in timp ce mancam (adik el) mami spune poezii si canta cantecele sa-i distraga atentia si sa manance tot.Nu mai spun ca la sfarsit ma doare gura!!!

poze rares
mamica de Rares Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

salutare fetelor,

aici poze de la aniversarea la care am semi-participat sambata.
aici poze de ieri din plimbarea cu mami si tati

Ruxandra mama curajoasa.

you all

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput