Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 27
doradora spune:
salutari din sinaia!
am plecat din bucuresti in manecuta scurta, pisi hai asa, treaca-mearga de la mine, cu o bluzita cu maneca lunga, si am ajuns la 13 grade de ne-a luat naiba! am infofolit copilul cu toate straturile de hainute si am uns-o cu crema, ca batea un vant de te lua pe sus.era soarele sus pe cer, dar nu credeam ca vantul poate fi asa de taios! si nu imi veneau in minte decat cuvintele lui dianocica: nu mai infofoliti copiii! si eu care eram mandra ca ma conformam! pai da, era usor la 20 de grade...
in alta ordine de idei, a fost infiorator umplutul si golitul masinii. am 2 posibilitati: fie raman aici definitiv, fie ne trimit ei hainele cu posta! eu nu impachetez toate astea la loc!
am constatat urmatoarele lipsuri: , termometrul de baie-merge si fara,si gluga mea-cu asta nu merge fara, sau cel putin nu a prea mers azi.
important: astia de la chicco sunt niste nesimtiti! este a 3a oara cand cumpar din al 3lesa loc diferit tetine de la ei si in ambalaj e total altceva. de fiecare data am fost convinsa ca am luat tetine de cereale, si de fiecare data in cutie era altceva, desi pe ambalaj era desenata forma de y. asa ca m-am sucarit si am scos forfecuta. acum am tetine cu orificiu in forma de y.
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
carla2005 spune:
quote:
Originally posted by Dia1609
chris, fructele alergene sunt cu bataie lunga, in sensul ca se poate sa nu aiba nici o problema acum, ci peste 10 ani sa-i apara tot soiul de alergii ... supa de legume i-ai dat-o in biberon, sau i-ai dat 200 ml cu lingurita? sa-mi zici si mie dc are dureri de burtica, ca am auzit ca se poate sa aiba dureri de burtica de la cartof, si eu tocmai ce vroiam sa i-l introduc .. of... nici eu nu mai stiu, dar cica in occident se cam evita cartoful la bebelusi ca da gaze si dureri de burta ca la colici
fetele care se excursioneaza cu bebeii, nu faceti o lista de lucruri de luat pt bb, ca sa stim si noi celelalte ce avem de luat cu noi cand o fi cazul sa pleca undeva?
Diade
Oana (29.11.2006)
poze OANA
luna a-5-a
Eu i-am pasat prima data cartof, telina, pastranac si abia dupa cateva zile morcovul...asa m-a sfatuit pediatra fiindca goanga este constipata! Nu a avut probleme cu burtica...si cartoful este predominant in supa!
carla2005
de
Alexandra Maria 16.11.2006Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!
Laura13 spune:
salutari mamici!
vroiam sa zic o gramada de chestii, dar imi pica ochii in gura!
dar tot ma laud... am primit cadou scaun... chicco mamma, fff asemanator cu polly, are si niste jucarii f faine sub masa, adica sub tavita de la masa. fff fain, ocupa cam mult loc asa ca bebe va manca in sufragerie. dar cand e moca nu mai facem nazuri.
pun poze cand imi cumpar aparat.
apropo de asta.... imi recomandati vreun ap foto digital fff bun si fff ieftin? ca iar sunt in gaura cu banii si peste 2 sapt mai si cunun. apropo de asta tb sa ma duc sa imi iau rochie. CAND?????? am impresia ca se scurg orele cu o viteza uimitoare. cateodata. cateodata mi se pare ca nu se mai face seara sa vina florin acasa. offff
azi a iesit dani cu cartu sport la plimbare (prima data ca pana acum a stat in landou), a ras si a gangurit si vorbit cu toti copacii si toate tufele. e simpatic de mor.
sper sa zica si el despre mine ca roxanica despre donia. am bocit apropo.
lavinia sorry pt tel. cum luam legatura cu tine?
chiar mai vroiam sa zic, dar poate maine.
va pup si somnic usor
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
marani spune:
Buna seara fetelor!
SARYTA, am admirat frumusete de fete, doamne....cat de mandra tre sa fii! vreau si eu 3 copii!
DONIA, sper din suflet ca Ana Maria sa fie si ea sensibila, pai la ce-a putut sa-ti zica Roxana....eu cred ca boceam pe loc. Sa auzi ce i-a spus una din fete vecinei mele (e de 3x mamica): femeia gravida in 35 sapt pleaca in toiul noptii la spital cu hemoragie mare, nu apuca sa-si salute fetele ca bb era in pericol mare; sta femeia in spital 2 luni pana naste, vine acasa, ii spune celei mici (3 ani juma): "eliana, dar la gradinita nu te mai duci mama?", ea de colo:"nu, sunt inca suparata, vreau sa ma bucur de tine si apoi ma duc"; pe mine m-a busit plansul cand mi-a povestit vecina...of, sunt sensibila rau tare, dar si ce pot scoate din guritza copiii astia.....
DONIA, cat despre nervi si jucarii, cred ca nu e bb care la un moment dat sa nu se manifeste in felul asta, sunt anumite jucarii pe care nu le poata baga in gurita, "le cearta" si le tranteste. Daca le arunca pe jos, o iau, ii arat cum functioneaza cu adevarat jucaria respectiva( daca canta, merge, zornaie, etc) si continui a ma juca eu cu ea. Apoi i-o dau, o ia frumos, dar interesul piere dupa cateva sec si iar o arunca. Durerea mare e la baloane, ne jucam cu ele si se supara ca nu le poata baga in guritza...de s-ar sparge....
A, Dbunny, vazut scaunul de la chicco, sa-l stapaniti sanatosi si sa va fie de folos!
marani spune:
LAURA, aparat fff bun si fff ieftin nu stiu daca exista....iti spun ce avem noi: un Canon A510 parca, 3.2 megapixeli, filmeaza, numai mancare nu face, io-s super multumita de el. L-am luat acu 2 ani cu 12 mil, anul trecut era 7 mil, acu o fi mai ieftin.
vreau si eu scaun de masa!!!!!!!!!!!!! pe unde gasesc, vb Laurei, fff bun si fff ieftin?
al meu sot s-a intors de pe munte beteag d-un picior, acelasi pe care si l-a rupt acu 6 ani la ski; el nu poate skia ca un om normal pe partie, fost-a pe munte si si-a dat drumul pe-un jgheab; nu o data, ci de 5 ori....i-am promis ca-l bat dupa ce-i trece; o sa pup diseara poate trece mai repede;
noapte buna sa aveti!
uitam: am invatat de la Dianocica, azi a stat pisica afara fara caciula, cand incepu sa bata vantul i-am pus gluga; doamne ca frumoasa mai era cu paru-n soare!!!!
bamboletta spune:
Salutare 
Azi ne-am plimbarit toata ziua
la mall prin parcul copou
Antonia a fost cumintica 
poze noi pt cine doreste
Lavinia_p-imi pare rau ca ai pierdut tel
macar daca ti-l fura 

Yagmur-si de la noi 
Alexandra25-cum a fost la gratar? 
Tema zilei-tipa cand le scapa si nu le mai gaseste
ii dau jucaria sta cat sta iar o scapa si tot asa mami da jucaria
(ce mai am si altceva de facut?
)
Chris8-era de asteptat sa fie frig la munte
si in Iasi a batut un vant rece
pupici 
fug sa spal
si apoi la somnic ![]()
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
alexandra_25 spune:
Buna seara fetelor......a fost tare bine azi la gratarel...ne-am simtit super si a fost si o zi frumoasa!
Am pus si niste pozici...poze de azi
Chris...distractie placuta la munte si sa aveti parte de vreme frumoasa...sa faceti multe poze!
Mai da ce liniste pe aici....v-am lasat la pagina 18 si tot acolo v-am gasit...!
Eu raportez ca azi la ora 12:00....fix...Mark a facut prima lui rotogolire...si de atunci ne rostogolim intruna.....s-a terminat cu linistea mea...!
Vad ca vorbiti de scaune de masa....si eu as vrea un Chicco Polly....Dbunny ce zici isi merita banii...spune-mi mai multe despre el...plssss...!
Noapte Buna!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
alexandra_25 spune:
Bambo....wowwwwwwww....ce mamica...cine ar zice ca ai nascut numai acu cateva luni......astea-s poze fetelor nu ale mele....cu suncile atarnate....ba da si ce nasa si-a tras Antonia....eh...da!
Si Antonia nu se lasa mai prejos....o bombonica de bebelusa.....ce faina e c rochita si cu ochelari...e in trend!
alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
bamboletta spune:
Alexandra25-hai maaaaa
cum pozele tale nu sunt frumoase chiar m-am suparat
chiar daca esti un pic mai plinuta esti frumoasa
o sa scapi tu de kg in plus 
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Oana (29.11.2006)