Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 26
Donia spune:
Alarma!!! Fulguletii erau pe pagina a doua, m-am si speriat!
Pai ce se intampla, pe unde umblati? Sa ma apuc sa stau de planton aici cu scutecu-n bat si sa bag cate un edit din cand in cand ca sa stam pe pagina 1
?
In alta ordine de idei pup toate fetitele (pe alea mari, adica pe voi), se pare ca ati fost ocupate si ati petrecut bine azi ca de aia n-ati stat pe forum. Va multumesc pentru cuvintele frumoase.
Eu azi noapte am dormit cu Roxana intr-o camera, sa ne facem de cap, iar sotul cu Cristinel in alta camera. Roxana a vrut sa-i povestesc cum am cunoscut-o eu pe ea si i-am zis cum am vazut-o putin la nastere si apoi cand am luat-o in brate pentru prima oara, cum era ea si ce am simtit eu, si ea ma tot intreba si eu ii tot raspundeam. Iar la final, cum stateam noi cu capul pe perne uitandu-ne una la alta m-a mangaiat pe obraz si mi-a spus "Fara tine eu nu as fi putut sa traiesc"... Doamne, ce m-a emotionat!
Uite ca nici eu nu stiu ce mai vroiam sa va spun... batranetile... A, mai am o gramada de slabit, inca vreo 8 kg, ca sa ajung la forma initiala. S-au dus pana acum 18 kg, dar greul de abia acum urmeaza, am impresia.
Plec asadar la plimbare sa mai consum din calorii, ca am luat un mic dejun tare copios.
Pupici si mai vin mai pe seara (sa va invelesc si sa schimb scutecul
)
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Donia
Alarma!!! Fulguletii erau pe pagina a doua, m-am si speriat!
Pai ce se intampla, pe unde umblati? Sa ma apuc sa stau de planton aici cu scutecu-n bat si sa bag cate un edit din cand in cand ca sa stam pe pagina 1?
gata sefa! frecam si eu menta in umbra....chestii interesante nu prea am sa va spun....da' incerc...d nuuuu maaai taaacee!!! chiuiue toooata ziuaaa. scandal scandal scandal....si daca l iau la pupacit....ne stie tot blocul...rade si chiuie....da' tare de tot....si tzipaaaa. mda, cam asta ar fi...
diana si david din 03.12.06
avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Dbunny spune:
Prezenta la datorie !

Am uitat sa va spun ca zilele astea am tras o sperietura... mi-a intarziat cm...intr-un tarziu aparu...dar tarziu...deja-mi faceam planurile unde sa-mi agatz copciii...ma si vedeam scriind la gravidute si la mamici in acelasi timp...![]()
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Donia spune:
Ei, alta viata, nu mai vorbesc singura.
Aoziti, am si eu o tema a zilei. Ai vostri se enerveaza pe jucarii? Aaaa... ma refer la bebelusi, nu la soti... Si daca se enerveaza ce faceti? Si daca nu se enerveaza ce faceti, de fapt cum reusiti? Ca eu nu mai am solutii. Il pun in centrul de activitati sau in scoica si ii dau cate o jucarie si sta linistit doua minute si apoi incepe sa strige (nu plange, ci striga!) ca nu poate sa manance jucariile. Si daca le ia in gura ii scapa, si iar se enerveaza... Iar i le dau, iar striga, chiar si cu ele in gura... Ce-i la gura lui! Numai intr-un ngggg si un nieeee o tine (cred ca a invatat de la copiii mai mari sa vorbeasca asa urat
).
Na, daca aveti solutii eu sunt numai ochi si urechi. Poate ar trebui alte jucarii, alte consistente...
Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)
dianocica spune:
quote:
Originally posted by Donia
"Fara tine eu nu as fi putut sa traiesc"...
beeei, tu ma faci sa plang duminica? pai am citit io prima oara, am inghitit in sec si zic sa i citesc si lui alex. pai pana la sfarsit d abia mai puteam sa vorbesc...si alex a zis prim aoara...fuck me. si dupa a zis ca e facatura...
quote:brrrrr. mi s a ridicat parul pe mine....nu ca n as mai vrea, dar e ceva acolo care ma face sa brrr cand ma gandesc
Originally posted by Dbunny
m uitat sa va spun ca zilele astea am tras o sperietura... mi-a intarziat cm...intr-un tarziu aparu...dar tarziu...deja-mi faceam planurile unde sa-mi agatz copciii...ma si vedeam scriind la gravidute si la mamici in acelasi timp.
d tocmai isi pierde vocea. adica as we speak. ca tipaaaaa si iar tipaaaa si mai tipa un pic...
cu nervii...pai d e sef...ieri in drum spre parc: ii dau jucaria lui preferata (aratata anterior). mai si mi se juca baiatul...nu mi venea sa cred...tot baga in gura dar nu bucatile alea de plastic, special concepute pt asta...nu...era prea simplu...inelul pe care stau....care e rotund. si subtire. si nu se preteaza la bagat in gura...in 10 minute...urla baiatul de nervi...de abia i am distras atentia....deci da, se enerveaza pe jucarii. si nu, nu stiou altceva decat sa i distrag atentia. cu altceva, ca aia deja i a facut nervi...
si uite, cu maaare intarziere, covoarele
avem referendum
a_deju spune:
ce-am pierdut?? care-i faza cu covoarele?..
cu jucariile....nici n-are rost sa comentez...de cum se prinde ca nu e de mancat sau ca nu incape in gura...urlete la greu.... plus ca sta inca prost la faza "apucat" si tre' sa stau geana sa nu cumva sa scape ceva, ca e jale....
acuma de ex e in pat la el, cu o floare zdranganitoare, primita cadou de la o frumoasa domnisoara ochioasa:))).... bai si nu-i mai tace gura, ce mai vorbeste cu ea..... cred ca isi imagineaza ca o vrajeste pe crinuta..:)))) viseaza si motanu', ce sa faca :)
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
Lavinia_P spune:

Dianocica,
ce tzeapa ne-ai tras..ma dusei si eu tzinta la link..si cand deodata...faine covoare..chiar faine.
"minunea mea"
dianocica spune:
base e in piata si kicks asses!
beeei, da' ce am facut cu covoarele?
donia le a prins cu coada ochiului intr o poza si s a indragostit. da' io n am facut nimic....nu e reclama mascata ![]()
avem referendum
porumbita80 spune:
Buna mamici de bebei frumosi
Donia si al meu face la fel cu jucariile tot se enerveaza si le arunca el cel mai bine se joaca cu mine cu mainele mele cu nasul meu cu parul etc mai putin jucarii.
Lavinia imi pare de paguba
pot sa ma laud ca pustiul meu are deja un program fix de papa ,kk, somnic si baita si ma bucur mult ca e foarte usor si pentru mine asa ma pot programa din timp la toate.
MAMICA FERICITA DE
MARIO GABRIEL
(31.10.2006)
poze bebita Mario Gabriel
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">
cei mai frumosi fulguleti
dianocica spune:
cum vine asta: broscarimea furioasa (curioasa?) are vin si cozonac? cine a facut versurile astea? si asta i mic copil...mai sunt o gramada...auzi, broscarimea furioasa a luat o la galop...nu mai zic de pisoiu' pe care l calca masina.... mai bine cu radio...
avem referendum