Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 31
bamboletta spune:
Cristina1974-
pt printesa Georgia
vremea in Iasi e frumoasa 17-18 grade ,oricum luati cu voi si hainute mai subtiri si ma groase
wow veniti la Iasi
poate aveti timp si facem o intalnire cu mamicile si bb-ii
Oanacat-
Antonia mea nu mai vrea deloc ceai
cu ce as putea sa-l indulcesc?
cu nimic nu?
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Yagmur spune:
Neatza,
Ultima saptamana alaturi de Luca. Deja ma gandesc la job... asta este... au trecut atat de repede aceste luni... nu-mi vine sa cred, dar nu am cum sa mai aman intoarcere la lucru.
Alexandra, super pozele... vrem si noi la gratare
Aka, si Luca e din clubul relaxatilor... acuma parca incearca ceva.. se pune pe o parte dar asa ramane... macar a inceput sa stea pe burtoi mai mult de 5 minute pana sa inceapa sa urle; ce scaun de masa vrei sa-ti iei?
Dianocica, faine covoare
; uite asa incep sa obtin si eu idei ptr apartamentul din buc... cine stie, poate ma hotaresc sa vin mai repede in bucuresti...
Miro, ce de copii frumosi... si printesa Kara printre ei... e atat de scumpa cu palarioara
Ruxandra, frumos weekend... si Grigore un cuminte 
Anateo, vizionat pozele... SUPER!! Ai o familie f. frumoasa...Vreau si eu cu voi in IOR.... cred ca ma faceti sa ma mut la Bucuresti (Asiza.... NU DA!!!)
Aelita, pupici de la noi.. vezi ca nu este bun stresu'.. 
Trebuie sa mai fac si ceva treaba prin casa.... recuperez diseara cu cititul..
LMA sarbatoritilor zilei de astazi....
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
cristina1974 spune:
Bambo,mersi mult pt urari si pentru informatie.
Daca voi avea timp (stii cum e,cand e vorba de un botez),mi-ar face mare placere sa ne vedem.
Eu ceaiul Iasminei si al Georgiei il indulcesc cu glucoza, din aia la fiole.Am noroc de stocul facut de parintii si sora mea inainte de a naste, ca oricum, aici nu se gaseste asa ceva.
La 100 ml de ceai ii pun 1 fiola de 10 ml de glucoza.Nu e mare sfaraiala,dar oricum, gustul se schimba un picut.
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
Yagmur spune:
LA MULTI ANI, GEORGIA!! 

LA MULTI ANI, BAMBO!!! Venim la
Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
desiree spune:
ana, trimis PM..
ieri am prestat Budimex la prima ora....pt cine nu e de aici e un spital de urgenta pt copii..alergie urata pe fata, pe maini, pe gat..de la tzantari de la siropel de la ceva ce am mancat..habar nu am...nici nu mai conteaza...mi-era asa mila de el...rosii, infectate, cu cap alb..

..in fine...luam picaturi ZYRTEC contra alergiilor si dam cu crema aplicatie locala pe locul bubitzelor..
pana una alta am oprit siropelu o zi doua ( pacat, pentru ca la noi chiar a avut ceva efecte..se scoala tot de 2 ori pe noapte..dar nu mai urla asa mult ziua, rade mai mult si sta singurel fara sa maraie)..si azi il tin in casa...pacat, ca voiam si eu sa mai cunosc fete IOR-iste..asa se potrivesc lucrurile ca nu apuc sa va vad (Raluca, Dandusa, Ralu Mat si alte fete care vin)
temele: eu mi-am dat seama ca lui Octav ii e sete pentru ca sugea intre mese si mai putin..cateva guri si gata...si i-am dat ceai..am inceput cu Baby Drink de colici ca era dulce, am continuat cu ceai de menta si acum si cu ceai de tei la recomandarea pediatrei (pentru agitatie )..aviz BAMBO..ceaiul se indulceste cu glucoza, o iei de la farmacie..o lingurita la o cana..si il accepta usor asa...si Baby Drink-ul are glucoza in componenta..
tema Doinei ( am vazut si eu pozele, one happy family se vede de la o posta, sa iti traisca)..si Octavian se enerveaza in maxim 5 minute de cand ii dau jucaria ..ca nu o poate baga in gura..si daca o baga se oftica pentru ca nu o poate musca..dar eu am insistat si acum are 2 jucarii preferate ( un ratzoi galben si un urs--Ursula-ca e o ea) la care rade cand le vede si nu se mai enerveaza..s-a obisnuit cu ele...dar chiar si asa nu sta sa se joace mai mult de 20 minute singurel..
Bambo, sa ne traiesti, mami, si sa te bucuri de micuta Antonia, sa iti aduca numai impliniri !
asiza a prestat de la botez incoace? parca nu am vazut mesajul ei ! sau daca a fost, dati-mi bice pe spinare..da nu prea tare ca am motive sa fiu cu capu in nori azi...
ma duc sa mai studiez niste bubitze..
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

David Calin (28.11.2006)