Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 17
Dbunny spune:
nu pot incarca poza cu biscuitii nici de-al naibii...imi merge rau netu. poate maine.
La capitolul fructe, noi am lins un borcanel intreg (150mg) de caise cu mar de la hipp. Nu ma asteptam. Alaltaieri am papat jumate de babana mica(fara centr, ca cica semintele ar constipa) si ieri am mixat juma de banana cu sucul de la 2 felii de portocala trecuta prin tifon. A iesit un pireu delicios pe care Dani l-a papat cu multa placere...se linge pe botic de vai s-amar si cand se tremina papica isi linge babetica
.
La capitolul constipatie cred ca inca mai suntem pe locul 1,,,si 2 si 3. In fiecare seara-l stimulam cu sonda, ca nu vreau sa-l las mai mult de 24 de ore...ca se intareste. Cerealele constipa. Azi am schimbat marca, dar cred ca tot una-i cata vreme au in ele orez. si fara orez nu sunt decat d'alea cu gluten, deci...vax.Duminica facem supica de legume si adaugam juma de lingurita de ulei de masline...sa vedem daca ajuta. Saptamana trecuta iarasi i-am dat 2 zile la rand suc de portocala inmultit cu apa si a facut caca singur, dar nu vreau sa abuzez de portocala,(chit ca aici pediatrul il recomanda incepand de la 4,5 luni)
Asiza petrecere frumoasa maine 
Cristina felicitari pt ´mama´. Noi de la un maaaaaa lung am trecut la un mam scurt. mai avem putin.
Astazi cineva mi-a recomandat piersica... la bebe.
Voi dati pruna sau para ? ca ar fii bune la consti, luni vedem pediatrul si consultam.
Miro, maine pun poza cu bicuitii.
Multi pupici
Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu
Ariadna30 spune:
Buna, fetelor!
Am fost la tara azi si am ajuns destul de tarziu acasa, asa ca is franta...da` macar 2-3 randuri tot scriu.
Bamboletta, eu am grill electric.Iese super friptura si tot ce mai gatesc pe el, dar la capitolul "fum" e jale. Fumu` ca fumu`...ca dau drumu` la hota si las si geamul deschis....si iese destul de repede, dar ce te faci cu grasimea care e sub forma de vapori (sau nu-mi explic cum ajunge pe unde nici nu gandesti)? Eu asez grill-ul pe aragaz atunci cand pregatim friptura (frigarui, carnati, etc)....trage hota si geamul, dar tot gasesc robotul de bucatarie, filtrul de cafea si alte chestii asezate pe 2 rafturi aflate in apropierea aragazului...murdare de grasime. De curatat, se curata usor...nu-i problema. Am uitat cum se numeste ("Alpha", parca), dar am dat 1,6 mil. pe el si l-am cumparat din "Real" (C-ta).
a deju, care e locatia magazinului de care povesteai? Cum aud de cumparaturi, hop si eu...(spre disperarea zmeului) ![]()
dandusa, si mie mi-a placut carutul. Zi-mi, te rog, cat costa si unde-l pot gasi pe internet....ca in magazine nu prea am timp sa caut. Nah, macar incerc sa fac o cerere la zmeu....mai vedem daca se aproba sau nu. ![]()
Fetelor, vreau si eu o salteluta muzicala sau un centru de activitati interesant....ce imi recomandati? Scaun de masa n-am luat inca, ma gandeam sa iau unul care e si balansoar (are 12 melodii, nu-sh` cate viteze de leganare, etc).
Noapte buna!
doradora spune:
am luat periuta-degetar de la giordani, 3 lei noi.inca nu o folosesc, nu am pe ce-la dintisori ma refer. dar sunt convinsa ca la momentul respectiv va fi o lupta, ca si manichiura si pedichiura (zici ca e o caracatita, asa da din toate alea).
chris +
alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri
dianocica spune:
la manichiura si pedichiura si la noi e bataie. parte-n parte. dar la dat cu calgel deschide mare gura, si raaade...de numa-numa....maine merg sa cumpar periutza, ca uitasem
diana si david din 03.12.06
avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
anateo2004 spune:
Va multumesc din suflet la toate pt urari.

Teodora a facut ieri,3anisori,nici nu-mi vine sa cred ca timpul a trecut asa de repede.as vrea sa-i multumesc ca a aparut in viata mea pt ca asa am devenit mamica,cea mai frumoasa "meserie".cand am ramas gravida cu Seba,am avut strangeri de imina,aveam senzatia ca inima mea e toata numai a Teodorei,dar m-am inselat,e loc suficient-mai incap vreo 2-3
.
ieri au venit bunicii sa o sarbatoreasca,si duminica avem petrecerea cu copii.
azi vrem sa mergem la targul de cafea si cicolata.ca parca nu sunt suficient de
.dar daca tot nu pot intra in hainele vechi,ii dau inainte![]()
mirona,tare simpatica Karina
aelitaSofia a crescut ff bine,ar trebui sa trimiti rudele la plimbare,ori te sustin ori...eu iti spun din propie experienta-mama e medic pediatru,dar cu idei mai vechi,eu am pus in practica teorii mai noi.nu i-a convenit,dar s-a conformat.acum uite intre copii mei la aceeasi varsta 4luni exita o diferenta de greutate de 2kg.teodora avea 8100g la 8lunisi Seba are 8500g la 4luni.asta ca sa vezi ca din aceeasi parinti copii sunt ff diferiti.eu zic si te sustin sa ii dai san in continuare.
desireene vedem luni?
fetelor nevedem luni,in IOR?
danafelicitari pt pantofi!nu pot veni azi imi parc,imi pare rau ca nu il vad pe Rares
dandusasa il stapaniti sanatoase
si la multe plimbari
asiza,sa ma tii minte la Pastele urmator,pt ca sunt datoare cu un miel.
La multi ani !sarbatoritilor de ieri.
poze
bebinuta spune:
'neata
Anca de Auras si Antonia de Saryta
Sarbatoritilor de ieri
.
Nu mai apuc sa scriu ziua ca fata ma tine ocupata.
Dia se pare ca Oana este deschizatoare de drumuri cu ceea ce face![]()
De cate ori un BB face ce nu face Ada imediat il laud sotului si astept cu nerabdare sa se intample si la noi.
Azi merg sa-i mai caut ceva hainute mai subtirele(nu ca nu i-as fi luat si saptamana trecuta sau cealalta). De cate ori nimeresc prin magazine, nu rezist sa nu achizitionez ceva: o jucarie obligatoriu
si hainute numai daca zaresc ceva interesant. Si daca ma gandesc bine ce o mai "judecam" pe sora mea cand cumpara lucrusoare pt nepotica mea...
Ieri am vrut sa intru si sa o laud, ca s-a trezit doar o singura data, cand colo in noaptea asta iar de doua ori. Oare pentru ca nu am laudat-o??/
Periuta de dinti nu i-am cumparat inca, iar despre biscuitii fara gluten nu prea stiu...dar astept idei si solutii.
Va pupic pe toate si va doresc week-end placut daca nu ne mai auzim. Se arata unul plin la noi.
Bebinuta
de
Ada(30 nov)
poze Ada
varsta Ada
Ralumat spune:
Buna dimineata tuturor!
Miro, uite reteta noastra de piure de mar: fac suc de mar la storcator, pun intr-o canuta cam 30 ml, apoi 3-4 lingurite din pulpa care se strange in storcator (pun merele decojite si pulpa aia iese ca o crema foarte fina), si o masura de cereale Milupa orez si porumb preparate cam cu 20 ml apa. Iese un piure fin, iar David mai ca face miam, miam.,..
Dbunny, poate incercati sa folositi cat mai rar sonda pentru stimulare. Prin stimulare, devine lenes ceva pe acolo (parca sfincterul), si apoi va fi tot mai greu sa faca singur. Incearca sa-i pui lactoza in lapte, asta nu da dependenta. Sau lasa-l o zi. Si David s-a constipat saptamana asta, dupa ce am reintrodus cerealele. Miercuri l-am stimulat si eu cu un varf de supozitor, ca aveam treaba in oras si nu vroiam sa ma prinda nepregatita, insa joi (dupa ce s-a crizat pediatra cand a auzit) nu i-am mai facut nimic. Vineri dimineata a facut singurel baiatul, chiar daca s-a scremut putin.....scuzati amanuntele "mirositoare" ![]()
Raluca
lui
David Calin (28.11.2006)
luna a cincea
Yagmur spune:
Neatza,
In fuga am venit pe la voi... ma simt super obosita (chiar nu inteleg de ce) dar trebuie sa ma apuc sa ne facem frumosi pentru botez... Nu putem aparea la crestinarea lui Denis... ca vai de steaua noastra...
Temele zilei:
1. Nu am luat inca periutza dar este in plan
2. Biscuti cu gluten - nu stiu nimica, asa cum nu stiu nici de diversificare.
Va pupam dulce, dulce.. sa aveti parte de o sambata cat mai calda si insorita...Yagmur - mami de Luca (19 decembrie 2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">fulgi de nea
www.dropshots.com/Yagmur" target="_blank"> poze Luca
slide Luca
varsta Luca
lizzy spune:
ieri n-am intrat din motive de curatenie generala. na, ca n-am terminat, mai e si azi o zi... desi azi la amiaza o dam pe gratare si pulpe si salata si tort. mmmmmmmm....
sper sa fie si copiii cooperanti, ca sunt amandoi un pic raciti si maraiti...![]()
asiza, multzam de intrebare,
marc e bine, papa 170ml x 5 mese plus o masa mica de piure de cereale. reflux inca are dar regurgiteaza des si cate putin, macar nu mai vad jeturi, si nici medicamente...
no, si va astept in livada/gradina/curte, numa' sa fie anu' asta! ![]()
multumesc pt LMA! ruxandra, yagmur, adinazot, desiree, oanacat, a_deju, bambo, aka, asiza, deeaA, alexandra, crykett, sper ca nu m uitat pe nimeni 
ruxandra, merci de explicatie,
la noi nu e treaba asta cu crasma. il scoate popa si-l pune pe prosop curat unde il preia nasa.
si pt sarbatoritii de ieri,
ana mihaela de panaa
david de roxanica
antonio de crykett
maria cristina de aka
rares bogdan de marinelaf
danita, ce popa era ala? da-o-ncolo de treaba! si... marmota ce-a facut bun ieri? ![]()
asiza, stiu io ce-i cu dianocica. baaaseeeee, te iubim!!!! 

dandusa, cum fost intalneala virtuala cu claudiu?
dar unde e de fapt ca in perioada aia eu absentam cu succes... 
sbogdana, nu toti se rostogolesc inca. al meu nici nu incearca. las' ca are o viata de tavaleala la dispozitie... ![]()
dia1609, mai ce activa e Oana, si ce mare e! admirat pozele! 
miro, nu avem nici macar gingii umflate, desi isi roade mainile si totusi am inceput masajul, o data pe zi deocamdata. am un degetar de cauciuc si-l frec usor cu el. pare sa-i faca placere... ![]()
gata, fug sa-i dau lui ianis micul dejun si medicamentele. a racit un pic. paaaaaaaa
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag
lizzy spune:
si pt azi...

Anca de Auras si Antonia de Saryta!!!
Diana, mami de
Marc (17.12.06) si
Ianis (14.09.04)
Pozele noastre
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">
Povestea nasterii lui Ianis
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74009&whichpage=1" target="_blank"> Situatie CRITICA - Bebelus cu atrezie de esofag