Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 16
a_deju spune:
mirona, exista de la milupa, am vrut sa pun link, dar mi l-a recunoscut ca reclama.... vezi la "bebelusultau", la Hrana, la Cereale, pe pagina 5
banuiesc ca sunt tot cei de care zicea si dbunny... exista si de la nestle, p'tit biscuit, dar sunt dupa luna a 8a, si nu cred ca-s fara gluten.. si aia hero, de la ulker, dar iar nu stiu cum sunt cu glutenu'..
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
desiree spune:
danutz..cu cea mai mare placere ne intalnim da nu in week-end..de luni incolo daca vrei si zilnic ne vedem in IOR
mda, se pare ca in Bucuresti au oprit caldura in unele zone iar seara si dimineata e un frig de tremura chilotii pe tine..eu am mai pus o bluza pe bebe dupa baitza ca incepuse sa imi sughita, sa imi stranute si tot asa..
asiza, bafta maine cu nasa !
desiree si bebe Octavian 
pozici puiul meu;
varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele
cristina1974 spune:
Salutare, gagici!
Bun venit fetelor noi: Sbogdana si Monicabb!
Sper sa va simtiti bine aici,si sa invatati cat mai multe,ca este de unde.....
Miro,eu am avut periuta din aia, gen degetar, pentru Iasmina. S-a strambat ea la inceput, dar dupa scurt timp a acceptat-o.Ce sa zic? La vremea aia avea si ea doi dinti,atat, insa rau nu i-a fost dupa periajul ala.As putea spune ca s-a obisnuit mai repede cu periuta adevarata de dinti.
Aelita, si eu sunt la fel ca tine,habar nu aveam ce se intampla in Romania, pana cand m-a lamurit azi sora mea, viitoarea mea cumatra.
Apropo,Georgia se crestineaza pe 5 mai,insa,pana atunci,ma rog lui DD sa fie cuminte pe avion marti.
Azi a zis fata mea "mama" ,foarte clar.Nu-i convenea ca incercam sa ii dau niste papica, si a inceput sa boceasca, iar la un moment dat a zis tare, tare si raspicat"mama".
Na, eu sunt la al doilea bebelush, insa m-am topit toata cand am auzit-o.Mai nou, fata mea isi canta singurica cand e obosita,si scoate niste sunete,...ca eu, Kaveh si Iasmina suntem pe burta de ras.
Va las acum, ma intorc la ale mele.
Pupici si noapte buna
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
cristina1974 spune:
Na, ca iar am uitat!
La Multi Ani si La Multe Lunisoare sarbatoritilor din zilele astea!
Nu va suparati pe mine, dar cand intru , o fac atat de repede, incat nu mai am timp sa ma uit la listuta cu sarbatoritii.
Noapte buna!
Cristina, Iasmina Timeea si Georgia Helia
cristina
Mirona spune:
eu am cumparat periuta de dinti tip degetar de la help net din Real. a costat 21 ron.
de biscuiti ce sa va spun - vreau sa-i incep mar cu biscuiti si nu stiu cum sa-i fac altfel.
am incercat mar copt - a vomitat
am incercat mar fiert - la fel
maine schimb tipul de mere - daca nici asa nu-i place incerc la borcanas - daca nu vrea ... ma las pagubasa pentru o perioada de timp.
sa incerc alt fruct?
fug la somnic si va pupez pe toate.
P.S. vazut pozele de la botez Daphna. Elisa este o frumusete. Sa va traiasca si sa fie intr-un ceas bun.
Oana - bafta la botez.
Ramona - bafta la operatie.
you all
Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire
dandusa spune:
MIRONA,
...am studiat si eu piata periutelor ,dar nu am cumparat nici una,deocamdata...Exista un set de periute pe care le poti folosi si inainte de primul dintisor...,este pe etape,daca vrei...A-DEJU,stiu ca a luat de cind avea copilul 2-3 luni,parca...,mama constiincioasa
,ceva in genul ala am sa iau si eu...
...biscuiti cu gluten nu am vazut ca nu m-a interesat deocamdata,dar am sa ma uit curind...,dar dupa 6 luni cica este ok sa-i dam cu gluten...,asta am aflat si eu de curind...
...poti inlocui marul cu banana sau para...,dupa 6 luni eu am sa i le dau pe ambele...,apoi piersici...
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
a_deju spune:
periuta de dinti.. am luat un set, de la primii pasi, cu 3 - una pt dupa patru luni, care mai mult face masaj, una pt dupa 6 luni, sau ma rog, dupa ce apar primii dintisori, care curata si dintii, face si masaj la gingii, si una normala... setul=5 ron... la banii astia, si daca nu-i plac, si tot n-am pierdut nimic :) as pune si poza, dar cred ca iar mi-o baga ca fiind reclama...........
gata, acuma fug si eu la nani! noapte buna!!
Deea, mami de Eric (15.12.2006)
alexandra_25 spune:
Gata...l-am adormit pe Mark...m-a obosit in 2 ore cat toata ziua...!
Teutz...
..multumim
Cleo...ce bucurie...ce mai faceti?cum e Lisa?...sa ne pui poze cu ea...
Roxanica....ati batut atata drum degeaba?...offf...cum mai e David?...nu s-a mai ameliorat?
...nu ne-ai dat o felie de tort...
Cristina...ma bucur ca ne-ai scris si tu...si Kokorina are botezul harbujeilor pe 5 Mai...
...Al doilea bebe care spune "mama"....eu stiu ce ai simtit...
Ramsan...tinem pumnii maine pentru Rares...sa fie bine!

Asiza....maine e o zi importanta pentru tine...sa nu lasi pe nimeni sa ti-o strice...sa fie intr-un ceas bun crestinarea lui Denis,sa iasa totul ok si sa petreceti frumos...

Donia...pe unde umblii???....ce fac frumosii tai?

alexandra
de
Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 
bamboletta spune:
Am revenit ![]()
Mirona-chiar am intrebat la o farmacie aici langa mine daca prepara crema si se uitau la mine ca la poarta noua
o sa incerc si la altele mai mari 
cred ca sunt si pe net poze cu biscuiti pt bb-ii
si eu caut dar nu gasesc
ma obsedeaza si me mine periuta pt masajul gingiilor
dar inca nu am luat
si deja avem un dintisor 

nici Antonia nu prea accepta marul azi nu a vrut deloc
eu i l-am facut cu cereale si era destul de bun si tot nu a vrut 
Cristina1974-
abia astept si eu sa aud "mama" de la printesa mea
pupam printesele 
Cleomoni-
ne era dor de voi
vrem poze cu printesa pls 
Asiza-tinem pumnii sa fie totul cum va doriti 
Ramsan-tinem pumnii sa fie totul ok si sa treceti cat mai repede si bine peste asta 
fug sa ma uit la "dansez pt tine"
Bamboletta
de
Antonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)
luna 1
luna 2
luna 3
luna 4
luna 5
luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
Teutz spune:
Hop si eu repede, repede, ca pic de somn!
Mirona, si eu am cumparat setul de trei periute de la Primii Pasi, de care spunea si A_deju. Deocamdata il tinem in sertarel, ca nu se anunta nici un dintisor. Daca nu vor fi bune astea, cumparam altele.
Cleomoni, Ramsan, bine ati revenit! Pupici puiutilor vostri si multa sanatate!
Chris, drum bun si vreme frumoasa la munte!
Asiza, petrecere frumoasa si sa fie intr-un ceas bun!
DeeaA, felicitari pentru rostogolire si pentru rasul in hohote!
Dia, ce frumoasa e Oana, iubita de ea!
Alexia s-a intors zilele trecute de pe spate pe burta. Ii era foame si, pentru ca eu nu ma miscam suficient de repede, s-a aruncat pe burta si a inceput sa suga cearsaful de pe pat.
Mai voiam sa scriu ceva, dar neuronu' e zapacit de oboseala si am uitat.
Noapte buna si vise placute, mamici si bebici!
Editez pentru ca am cam mancat litere pe ici pe colo.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri