Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

mormelvio.... multa bafta, sa se rezolve o data... cat despre sentinta...e penibil ce se intampla...dar nu ma mai mira nimic...am vazut multe, f multe acte la viata mea, emise de institutille care mai de care de prin tara asta...singura concluzie: o tara plina de tampiti incompetenti si imbecili... ma rog, sa nu generalizez, dar stiu ce inseamna sa te lovesti de-o "buturuga" de-asta care aproape ca reuseste sa darame "caru'"...
cat despre faza cu mancatu', este mai mult ca sigur din cauza racelii, sau ce-ati avut voi pe-acolo... ia-o incetisor, nu-l forta, o sa vezi ca o sa-si revina.. dar trebuie sa astepti sa fie 100% sanatos, fara mucisori, fara nika... pana una alta, continua cu laptic si cereale, daca il satura :)
iar cu ochisorul, si noi am patit la fel, si era tot din cauza deshtelor pe care si le indesa prin ochi :)

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

Salutare, fetelor!
Suntem bine, am fost la Cj, acelasi diagnostic, acelasi tratament, deci mergem pe mana Doamnei de Fier!
Va pup pe toate
Nu avem net
paaaaa

Am 4 luni !!!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

poze David Mihai
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">David si prietenii lui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by bamboletta
Mirona-crema asta cu balsam de Peru e buna doar pt fundulet?sau si pt alte iritatii?

Bambo - eu am folosit-o pt mai multe - bubite mici si rosii pe pasa, eritem fesier, muscaturile de tantar, bubitele de caldura ... ori ii iasa prima crema pe care o aplic e asta - apoi ma gandesc sa incerc altceva. Pana acum nu a dat gres la nimic.

Incerc si eu cateva raspunsuri in ordine inversa- ca cine stie cat mai am "voie" la calc.
va multumesc tuturor pentru aprecierile vis-a-vis de energia Karei.
mormelvio imi pare rau de intamplare - si sper sa se rezolve odata pentru totdeauna si sa nu mai aveti probleme cu tribunalul.
SALUT si eu revenirea lui CLEOMONI si a Ramonei(ramsam) - si le pup gras.
madaluta vazut baiatu smecher - am si salvat poza. Gata te am la mana - daca nu-mi curtati fata - pretectia copilului scrie pe voi.
Nu stiu daca ai vazut in trecut - dar eu am trimis pe mailul comun un programel de micsorat filmele. Deci tu filmezi in format avi, il deschizi cu acel program - il micsorezi (de cate ori vrei) si apoi il pui pe net - pe DropShots sau pe orice alt site care permite acest lucru. Daca nu te descurci - da strigare - ca detaliez pas cu pas ce tre sa faci. si astept filmic cu micul ochios - pupa-l-ar mama de curios. Da sa nu ne vada Laura si BB Daniel .... dar nici Danita si cu BB Tudor. la toate trei si la toti trei BB-ii.
Dia1609 ma bucur ca lungana Oana e ok la sholduri. si sper ca in acest w/e sa le filmam impreuna.

am si eu doua intrebari/rugaminti:

1. imi face si mie cineva o poza la BISCUITII FARA GLUTEN? ca umblu de nebuna prin supermarketuri si nu gasesc nika.

2. unde sa caut SAC DE DORMIT pt BB pentru vara?

propun si eu o tema a zilei - daca mi se permite:
am gasit periuta de dinti pentru bebei de la dentinox - dintr-aceea ca un degetar - cu cae sa le periem gingiile de la 6 luni in sus si pana la 2 ani.
A mai achizitionat cineva asa ceva? sau doar eu sunt obsedata de asta?
Ati inceput deja masajul dintilor/gingiilor - mamicile care aveti deja copii cu dintisori?

fug sa sterilizez ceva - si revin

Miro si Karina Ioana (3 noiembrie 2006) I,II,III,IV,V,VI, - Botezul Karinei - filmuletze Karina www.dropshots.com/new.php?userid=121067&cdate=20061201&cimg=0" target="_blank">1,www.dropshots.com/Mirona1" target="_blank">2
am o nepotica talentata si o burtica in amintire

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

a deju anticelulita dupa ciocolatile alea....

diana si david din 03.12.06
din dragoste pt base
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Miro, nu cred ca sunt biscuiti fara gluten....doar biscuiti speciali pentru bebelusi, de la 6 luni in sus. Ca nici eu nu am vazut nicaieri, dar recunosc ca nici nu am cautat.

Tema zilei: la Nuk exista o periuta pentru masajul gingiilor in perioada in care incep sa apara dintisorii. tocmai i-a fost recomandata unei prietene de catre pediatra, asa ca am trecut-o pe lista de cumparaturi de la Kidex.

Raluca lui David Calin (28.11.2006)
luna a cincea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

mda, voiam sa fac o baie firbinte ca e cancer la noi in casa, dar vad ca e nici la jumate cada asa ca...

sac de vara am luat pe vremea cand bb statea la garsoniera de la miniprix.e simpatic foc. dar nu l prea folosim...ca d stie sa adoarma in brate si sa se foiasca l a pusul in pat...asa ca deocamdata nu ma risc...

eu ma gandesc sa ii iau chestii de periat dintii cat de curand, adica cum il vad...astept si eu sfaturi...

brrrr.17 grade...fug la incalzit. de noapte buna

diana si david din 03.12.06
din dragoste pt base
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla2005 spune:

quote:
Originally posted by mormelvio

Salutare mamici.
Multumusc tuturor care mi-au raspuns!
Alin e mult mai bine azi. Inclin sa cred ca s-a lovit singurel....pt ca azi nu mai are aproape nimic.
Noi in continuare dormim toata noaptea fara probleme. Cred ca ca pisoiul meu se gandeste la mine ca ma duc la munca si ma lasa sa ma odihnesc...ca altfel cred ca asi fi zombi la serviciu si m-ar trimite astia acasa...
In schimb Alin de cand a fost racit si a primit diverse medicamente, nu mai vrea sa manance altceva in afara de lapte si cereale. Adica nu-i mai trebuie nici mar, nici morcov, nici borcanase..nimic. Se stramba de zici ca-i dau lamaie...si de multe ori de atata strambat vad ca-i curg lacrimile...de mi s-a facut mila de el si am renuntat pentru moment la diversificare, acum primeste iar numai lapte si lapte cu cereale. Voi ati patit asa ceva?? Ca era de-a dreptul incantat de borcanasele cu mancare..."torcea" de placere!!!
In rest nimic nou...e lenes...nu vrea sa se intoarca singur de pe o parte pe alta....in schimb a inceput sa raspunda la nume...iar cand venim de la serviciu rade in hohote cand ne vede dupa o zi intreaga de absenta...iar noua ni se umple sufletul de bucurie!!!
A...am uitat sa va spun ce am patit cu sentinta de adoptie....
Am fost la primarie ca sa-i schimb certificatul de nastere si ce credeti...ce-mi zice tanti de la starea civila: ca nu poate sa-mi preia dosarul pentru-ca nu ma poate identifica....asta deoarece in sentinta nu-mi sunt trecute datele de stare civila...si nu are de unde sa stie ca aia a carei nume e trecut acolo cum ca va fi maica-sa...sunt eu...ca poate e coincidenta de nume....ca nu mi-au scris astia in sentinta CNP-ul sau macar seria de la buletin si numarul....si uite asa ...am luat iar drumul tribunalului ca sa-mi faca astia indreptare de eroare materiala...si sa astept sa o definitivez si pe asta...si sa fac cereri peste cereri...ca sa dovedesc ca eu sunt aia care vrea sa adopte copilul...si nu una care poarta acelasi nume cu mine....
De asta ce mai ziceti??? Asa-i ca numai la noi se poate asa ceva???
Va pup pe toate...va las ca mi-am adus aminte de toti dobitocii de la noi si sistemul lor...si m-am enervat deja...

poze

varsta lui Alin

Ai rabdare ca se rezolva...sunt si ei oameni, grefierii la cat au de munca si ce stres e pe capul lor ii cred in stare sa mai greseasca! Am fost si eu grefiera o jumatate de an si sincer dupa 2 ore la serviciu nu mai stiam nici cum ma cheama...plus ca ziua de lucru se termina oricand dupa ora 19! Asta e sistemul!!! Bafta!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Basi suntem alaturi de tine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Miroeu am luat biscuiti fara gluten de la milupa. Fac poza si pun imediat. Dar scrie pe cutie : a nu se da bebeilor de rontait. Sunt speciali pt dizolvat in biberon. deci egal ca cerealele, nu le vad rostul...
Promit sa citesc ca tare ocupata am fost, si revin...
Pup

Dbunny cu bb Daniel(23.11.2006)
poze Daniel
www.dropshots.com/dbunny_28" target="_blank">Filmulete cu Prichindelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Eu tot pe fuga si cu citit pe diagonala:
Miro, la temele zilei eu habar nu am ce sa raspund. Astept sa citesc ce scriu fetele cu 'experienta'.
Ramsan, tinem pumnii pt operatie sa nu doara si sa se termine cu bine!
Mormelvio, m-am uitat si eu in sentinta de divort si ...surpriza..nici in a mea nu scrie nicaieri CNP-ul. Adica ma gandesc ca la o adica nimeni nu poate face legatura intre numele de pe certificatul de nastere si cel de acum...fiindca mi-am pastrat numele fostului sot...sper sa nu am probleme ca m-am saturat sa umblu pe la tribunal. Eu am mai avut nevoie sa fac o rectificare si nu mai vreauuuuuuuuu! Bafta multa si sa se termine odata problemele tale!
Dandusa, la Nine West calitatea rulz...preturile sunt diverse, sunt si pantofi mai scumputzi si altii mai ieftini...depinde. Insa au modele mai deosebite!
DeeaA, sper ca David e bine acum, eu maine merg in IOR, cam pe la 1.30, daca vrei ne vedem!
Aviz amatoarelor!!!
Madaluta, am murit de ras privind pozica lui Darius!
Aelita, daca nu te-ai dumirit pana acum... pe Basescu l-a suspendat din functie parlamentul. El a refuzat sa-si dea demisia si se va organiza un referendum in 30 zile ca sa-si spuna poporul cuvantul. daca-si dadea demisia ne asteptau anticipatele!
Iar, asa cum au zis fetele, Sofia e in grafic, nu renunta la alaptat, lasa laptele praf ca nu cred eu ca nu i-a fata in greutate din cauza ca ai tu lapte prost!
Asiza, bafta la botez si asteptam poze!
Yagmur, mai vb noi pe mess!
Deci, repet...aviz amatoarelor pt maine in IOR!
Si mai voiam sa zic ceva, dar...deh...tare short de memorie sunt la ora asta.

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Am intrat sa va spun noapte buna, vise placute, si la cele care inca se mai trezesc noaptea...tot o noapte buna, sa reusiti totusi sa dormiti cat mai mult.

Noi am facut baita, am papat si acum marmaluca doarme si mami pe net.Tati a plecat la lucru, al doilea job, si eu imi fac de cap. Ce viata!...
chris 80 sa te gandesti si la noi cand te relaxezi la munte. Si noi vrem sa mergem la vara in concediu la munte, cu tot cu marmaluca. Distractie placuta!
miro de biscuiti fara gluten nu am auzit, doar de biscuiti pentru copii, de la nestle. Cat despre periuta pentru dinti, nu am cautat inca, asa ca no ideea.
cleomoni si ramsam bine ati revenit!
dia 1609 mai da ce energice suntem. Noi dam toata ziua din picioare, si de vorbit, vorbim intr/una, facem si ca masina si ne umplem de spume la gura, si ce ne placeeeeee. Si azi, pentru prima data ne/am intors de pe burta pe spate. Ea era mirata, iar eu super incantata.
mormelvio asa e la noi in tara, ca la nimeni. Sa dea Dumnezeu sa se rezolve totul.
dianocica m/a luat si pe mine cu frisoane, 17 grade, brrrrrrrrrrrrr. Noi stam la casa si fara foc sunt vreo 22. Iti trimit caldura de la noi. Am cautat prin icoane vreun foc , da nica. Somn usor!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput