Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 18
dandusa spune:
...azi ajungem in Herastrau...,poate mai vrea careva...
...noi raportam o singura trezire la 5,apoi 9 si sint super odihnita...,abia astept sa-mi plimb fata la iarba verde...
Luna 6-a,a Crinutzei 
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
dianocica spune:
quote:
Originally posted by dandusa
...azi ajungem in Herastrau...,poate mai vrea careva...
...noi raportam o singura trezire la 5,apoi 9 si sint super odihnita...,abia astept sa-mi plimb fata la iarba verde...
Luna 6-a,a Crinutzei
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Cei mai frumosi fulgi de nea
as veni eu dar noi am avut la 1 si la 4 si final la 6
daca ma tine, vin...diana si david din 03.12.06
avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
auras_v spune:
bebinuta , dianarus
voi mi-ati amintit ca azi puiul meu a implinit cinci luni...de obicei in fiecare zi de 21 ma trezeam cu gindul ca inimioara mea a mai crescut cu o luna si o luam la pupacit ...ciudat e ca am uitat cu totii , inclusiv kiki care tocmai a plecat cu tati la bunici...tb sa ma astept la un telefon plin de jale de la ea ....multumesc mult pr urari si bb vostri sa creasca mari si sanatosi
antonia de saryta
dianarus
pt ieri
dianocica ieri mi-au ramas ochii la david ...da-i un
de la mine ca tare frumos mai e ...pm nu am reusit sa-l citesc desi l-am vazut de ieri inainte de plimbare,nu pot deschide mesaja private...probabil ca era in legatura cu intilnirea de ieri din H
ma duc sa mai citesc din urma si daca ma lasa anca revin
Teutz spune:
Si eu as merge in Herastrau, chiar daca sunt zombi! M-am culcat la 1.30, fii-mea s-a trezit la 5, apoi la 6.45, apoi la 8.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
dianocica spune:
bine, hai ca venim si noi...pe la cat sa fie? d a adormit in carucior, ne mancat, ne imbracat...i am taiat si unghiile si nu s a trezit. mici nu stiu ce sa fac...la maxim 12.30 noi plecam , ajungem pe la 1 in hersatrau. voi?
auras iti trimisesem pm cu nr meu. haideti si azi, sa va prind si eu mai mult...
diana si david din 03.12.06
avem referendum
www.acsis.ro/home.php" target="_blank">ajuta-ma sa cresc alaturi de mama mea
Teutz spune:
Si Alexia a adormit in carucior, dar trebuie sa se trezeasca. E nemancata, neimbracata, nekk... Trebuie sa mananc si eu ceva repede. Vorbesc cu Dandusa, ca noi venim impreuna, daca e, si vedem la cat e gata si ea. Eu pe la 12.30-12.45 as fi gata de plecare.
Teutz
de
Alexia Iarina (10.12.2006)
Poze Alexia
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site cu fulguletii nostri
Laura13 spune:
salutari mamici!
miro caut si eu periuta, inca nu am gasit prin oras, dar vreauuuuuu, ma gandesc ca poate mai scap de ros tot si toate.... ultima preferinta in materie de ros e degetul meu, cum il dau cum se linisteste.
sunt rupate de oboseala, aseara pana tarziu cu nasul, cand ne-am duc la culcare s-a apucat dani de foit si marait, asa ca nu ies dimineata afara, ma duc sa ma bag in pat ca dani doarme deja
bambo multumim ca ai citit mes meu
ramsan bafta azi
va pup
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
auras_v spune:
dianocica as veni cu drag dar sunt singura cu bubu ,kiki e la bunici cu taica-su , si nu am cum sa string carutul si sa tin si copilul ca sa pot urca in 41 ...trasura mea nu incape in tramvai decit strinsa
...ieri m-a ajutat kiki ,altfel nu m-as fi descurcat
Laura13 spune:
miro mai vroiam sa zic, apropo de intrebare ta legata de alte fructe si de rasp dandusei sa ii dai banana: chiar ieri am citit un articol despre banane si sunt interzise pana la 8 luni (parca era 8 luni, daca nu chiar un an), singuerele permise sunt cele la borcanase pt ca sunt tratate la temp f inalte.
daca cineva nu e de acord, nu dati cu pietre
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006
Laura13 spune:
dbunny para e fff buna pt constipatie dar nu stiu de cand se da
Laura
lui
Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel
slideshow Daniel
Mamici din Iasi