Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)
Raspunsuri - Pagina 12

dianocica spune:
 eu sunt in continuare foarte ciufuta, cu nervi, in totala contradictie cu vremea asta meseriasa....d le doarme ca, de, azi noapte a avut treaba 
. intalnit foooarte scurt fetele in herastrau, ruxandra tunsa, grigore tanar si nelinistit, dar mai linistit decat in alte dati 
, raluca u aranjata tare (uf, ce m as mai aranja si eu un pic....
), cu  adinutza la rochitza si bolero....
, si si mai scurt auras cu cele 2 fetitze. kiki o scumpa si o finutza, iar bubu le dormea de numa-numa (am vazut eu caciulitza sau nu mi amintesc bine? ca acum scvot biciul...
)
 pt toti sarbatoritii, poate ma linistesc mai inclol si va pup in parte.
oanacat nu sunt bubite de transpiratie?
am tot zis ca se trezeste da' vad ca nu da semne, ma duc sa ma arunc in pat. parca vad ca in secunda 2 e cu ochii-n tavan...
diana si david din 03.12.06 base rulz

m_monique spune:
 si eu pt funduletui lui andrei folosesc o crema preparata in farmacie. am incercat si bepanthene, cutaden, etc. si au fost frectii la picior de lemn.
nu stiu cum se numeste crema, ca socrul meu a procurat-o.
eu la fiecare schimbat de scutec spal copilul cu apa si sapun, si si asa a facut eritem fesier. el e mai kk-cios. s-a vazut si la botez.

Andrei (16.12.2006)
poze

deeaA spune:

super tare MADALUTA ce m-a mai distrat al tau barbatel!!!
 Fetele care se intalnesc prin IOR, mai serviti ,daca da sa-mi spuneti si mie please, ca m-am saturat sa ma tot plimb de una singura !!
deeaA 
de DAVID IONUT (24.12.2006)

doradora spune:
quote:
Originally posted by flore26
Miro eu stau in Balcescu , deci cam departe. Dar daca va plimbati vreodata prin centru vin si eu cu placere. In weekend, cand e si nicu acasa pot veni cu masina oriunde. Noi mai iesim seara pe la 19 in mall sa bem un suc sau la o praji. O idee si mai buna, zic eu, ar fii sa veniti la mine duminica la un gratar. Eu stau la curte si de obicei duminica e zi de gratar, asa ca va invit cu placere. pupici, ca nu reusesc sa pun moaca
Poze printesuca marmaluca
as veni eu cu mare drag
chris +
alexandra varsta alexandra
poze bebe alexandra
bebeii nostri

marani spune:
 DANDUSA, ma bucur ca te-am distrat! nu, nu i-am deschis nici un borcan, ca a doua zi ar fi venit cu 10, numai ca sa stea la mine...asa ca, s-a dus la vecinu'. N-am "bagat-o" atunci, dar ce fu la gura mea......inconstienta naibii......era cu capu'-n alcool cred!
Bogdana, vazut si eu mandrie de familie, sa fiti sanatosi! Zara e frumoasa tare! 
durere mare: cand ies afara cu carutul..urla si maraie cam 20 min, va dati seama ca e imposibil sa mai vad orasul, ma plimb printre blocuri; si un mosulica iese la geam si-mi zice:"nu-i gata concertul?" i-am raspuns ca abia a inceput! de parca eu fortam copilul sa planga ca sa nu-si poata face el somnul de frumusete! 
apropos de concerte, cine zicea ca locuieste pe langa Lia Manoliu? pe 17 iulie e concert mare...
mamica de bubamara

sbogdana spune:
 Am gasit esantioanele cu remedii homeopate pentru dintosi si contin asa
- calcium phosphoricum D8 20%
- chamomilla recutita D12 40%
- cuprum metallicum D12 10%
- cypripedium pubescens D12 10%
- ferrum phosphoricum D12 20%
- xylitolum
Si ghiciti cine este producatorul, am izbucnit in ras cand i-am vazut numele...............................................................
....................................................
www.omida.ch/" target="_blank">OMIDA AG
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

sbogdana spune:
 Alexandra am vazut pozele, ce frumosi sunteti si ce voinic e Mark
Aelita Acum am citit si celelalte mesaje ale tale, vad ca Sofia e vesela, vioaie; gandeste pozitiv si nu-ti mai face griji ..si a mea e rapida, daca sta 10 minute la o masa, fericita sunt,dar rareori se intampla, deobicei in maxim 5 minute ea e gata;  Si a mea, cateodata, bea doua gurite, se opreste si se uita in ochii mei si imi trimite un zambet de te topeste, si iar mai suge putin si iar se uita si tot asa..si eu daca o las 3-4 ore intre supturi mananca mai bine, dar cateodata mancam si mai des.
Si cum spune si Donia, poate fata ta are un metabolism mai aparte si o sa-i prinda foarte bine mai incolo..
Eu ma ghidez si dupa urina ei, daca e ca apa, incolora inseamna ca bea suficient, parca asa scrie in Mama si copilul.
Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

alexandra_25 spune:
 Buna fetelor....noi am fost la medic,aseara i-au iesit niste bubite si pe piept,burta si spate si azi am si zburat la medic...!
M-am linistit acum,e bine,se pare ca a facut de la uleiul jhonson, o iritatie!
In schimb daca unele mamici sunt preocupate de greutatea bebeilor ca stagneaza la noi e invers....a pus in 2 saptamani 500 grame....nu i-a venit nici doctoritei sa creada....l-a pus de 2 ori pe cantar si zice:"oricat ma uit tot atata e"...![]()
Multumim pentru aprecieri...Bambo,Adinutza,Auras,Desiree
Yagmur...va asteptam cu drag oricand,chiar mi-as dorii sa va cunosc!...
Asiza...maine e marele eveniment...nu?Spor la smotruit....
A_deju,Dianocica,Dandusa ....
Am vorbit eu cu Kokorina...sunt bine,numai ca foarte ocupata,calca rochitele Sophiei....va pupa pe toate si spera sa aia timp sa intre pe forum!
Nici noi nu putem iesi afara...sta sa ploua......
Fetelor din Bucuresti.....va pregatiti de Kidex??????
Cine a cumparat scaun de masa Chicco Polly?????
alexandra 
 de 
 Mark Andrei  23.11.2006 
poze cu Mark 

www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 

alexandra_25 spune:
 Sbogdana....multumim...

David de Roxanica
 Maria de Aka
 Rares de MarinelaF
 Teodora de Anateo
Si pentru mamicuta noastra Dianarus ...multa fericire si impliniri alaturi de familie...
alexandra 
 de 
 Mark Andrei  23.11.2006 
poze cu Mark 

www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti 

carla2005 spune:
 feteor voi cand puneti bbii in carucioare din alea sport tip umbrela?! Vreau sa-mi iau unul ca sa-l pot cobor si eu de la et.4 dar am inteles ca nu e indicat asa devreme!
carla2005 
 de 
Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta
Basi suntem alaturi de tine!!!!