Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Alexandra am vazut pozele, ce frumosi sunteti si ce voinic e Mark
Aelita Acum am citit si celelalte mesaje ale tale, vad ca Sofia e vesela, vioaie; gandeste pozitiv si nu-ti mai face griji ..si a mea e rapida, daca sta 10 minute la o masa, fericita sunt,dar rareori se intampla, deobicei in maxim 5 minute ea e gata; Si a mea, cateodata, bea doua gurite, se opreste si se uita in ochii mei si imi trimite un zambet de te topeste, si iar mai suge putin si iar se uita si tot asa..si eu daca o las 3-4 ore intre supturi mananca mai bine, dar cateodata mancam si mai des.
Si cum spune si Donia, poate fata ta are un metabolism mai aparte si o sa-i prinda foarte bine mai incolo..
Eu ma ghidez si dupa urina ei, daca e ca apa, incolora inseamna ca bea suficient, parca asa scrie in Mama si copilul.
Ruxandra Drum bun si distractie placuta acolo unde mergeti
Oana Cat si noi am avut o iritatie acolo si doctorita ne-a prescris oxyplastine de la Wild, e pe baza de oxid de zinc(460mg la 1g crema), la noi a mers foarte bine; si foarte bine fac si baile de aer, sa o lasi la funduletul gol din cand in cand daca se poate.

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

quote:

Doamne ce de par si eu care credeam ca numai Nicole s-a nacsut cu mult par dar Zara a luat-o.Este o scumpica sa-ti traiasca si sa va bucurati de ea.Seamana cu tine.
Nicole este creata numai dupa baita.

Nicole Oana Cat

Multumim, in maternitate am vazut un copilas care avea, cred, de vreo 3 ori mai mult par decat Zara, parca era un ursulet, atat de des era parul. si a mea e creata la baita apoi se mai lasa, stau usor ondulat.
familia spune ca seamana foarte mult cu tata..aici dovada

Mergi la inceput

Mi-am adus aminte ceva haios legat de alaptat, la cat de rapide suntem noi; cand sunt cu sotul sau la vreo prietena si ma duc sa alaptez, intodeauna sunt intrebata cand ma intorc, 'nu vrea sa suga?', asa de repede ne intoarcem..
Important e sa fim sanatosi si voiosi.

Va urez un weekend placut si pe luni , ca noi nu prea stam online seara si in weekend.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

quote:
Originally posted by chris80

quote:
Originally posted by flore26

Miro eu stau in Balcescu , deci cam departe. Dar daca va plimbati vreodata prin centru vin si eu cu placere. In weekend, cand e si nicu acasa pot veni cu masina oriunde. Noi mai iesim seara pe la 19 in mall sa bem un suc sau la o praji. O idee si mai buna, zic eu, ar fii sa veniti la mine duminica la un gratar . Eu stau la curte si de obicei duminica e zi de gratar, asa ca va invit cu placere. pupici, ca nu reusesc sa pun moaca

Poze printesuca marmaluca

as veni eu cu mare drag

chris + alexandra
varsta alexandra
poze bebe alexandra

bebeii nostri

te primim cu drag. si cine mai doreste e poftit!

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crykett spune:

ANTONIO sa cresti mare sanatos si voios dam de baut si ,. PANAA,AKA,ROXANICA TEODORA DE ANATEO,SA CRESTETI MARI FRUMOSI SI VOIOSI DIANARUS.MULTUMIM pentru urari Ruxandra_sb,Auras_v,Adinazot,OanaCat,Marani,Flore26,Desiree,Bamboletta,Dianocica,Aka ,Yagmur,Asiza pentru pui vostri.Alexandra vazut baiat ochios sa iti taiasca,Dindusa 2 Crinuta e o scumpa ,Dianocica sa treaca nervi , Mirona frumoasa dansatoare si rochita pe masura ,Aelita nu te mai stresa Sofia a luat destul de bine in greutate si pina la urma fiecare copil cu ritmul lui de la noi.Sbogdana,Monicabb bun venit in .de am uitat pe cineva sa imi fie rusine.

cristina de Antonio 20-11-2006 Andrei 31-08-2004 POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

Crykett......si sa-ti traiasca Antonio ...

alexandra de Mark Andrei 23.11.2006
poze cu Mark
www.youngnutrition.net/member/tickers/61354/ticker1.png[/img]" target="_blank">varsta Mark
www.bebo.com/Widget.jsp?WidgetId=3662428255&MemberId=3524611238" target="_blank">slideshow Mark
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Un site cu cei mai frumosi fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

quote:
Originally posted by carla2005

feteor voi cand puneti bbii in carucioare din alea sport tip umbrela?! Vreau sa-mi iau unul ca sa-l pot cobor si eu de la et.4 dar am inteles ca nu e indicat asa devreme!

carla2005 de Alexandra Maria 16.11.2006
Alexuta

Basi suntem alaturi de tine!!!!

eu numai in carucior din asta l-am tinut, din prima zi si pana acum (se lasa spatarul complet, da' mai nou, mai ridicam nitel baiatu' cu o treapta, sa vada si el lumea)... poate-l schimbam, cu putin noroc, dar am eu un feeling asa..ca n-o sa incapa jeepan ca al dandusei in imitatia mea de portbagaj...

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

pupici la fetele care nu le-am vast pana acum fulguind:sbogdana, flore si scuze daca am uitat pe cineva!

azi marmota a gatit mar copt! halit bb pe nerasuflate:)

intrebare : de cand incepeti sa dati papucei la copii? io nust daca am voie de la dl dr dar am vast niste sundulutze mistoace cu 70 ron ;)

pupici

D

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

quote:
Originally posted by danita

pupici la fetele care nu le-am vast pana acum fulguind:sbogdana, flore si scuze daca am uitat pe cineva!

azi marmota a gatit mar copt! halit bb pe nerasuflate:)

intrebare : de cand incepeti sa dati papucei la copii? io nust daca am voie de la dl dr dar am vast niste sundulutze mistoace cu 70 ron ;)

pupici

D

BeBelusca

cred ca propleme sunt atunci cand e vorba de mers. daca sta in fund nu cred ca l deranjeaza sandalutza, cu talpa moale sau nu

diana si david din 03.12.06 base rulz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
intru si eu sa ma laud cu puiul meu... azi am inceput diversificarea... 2 lingurite de suc de mar. s-a lins pe botic si ar mai fi vrut. bineinteles ca am uitat de batetica... asa ca am dat un pic si pe salopeta... de' sa avem marturie!
aseara pe masa de infasat inainte de baita statea bebe bine mersi pe burtica... si s-a intors la 180 grade, adica s-a tot invartit pe loc pana a ajuns cu capul unde il lasasem cu picioarele... sper ca ati priceput ceva... era tare tare fericit, dar abia abia mai rasufla. am murit de dragul lui! ma topesc efectiv!!!!!!!
vroiam sa ii spun madalutei, karina este luata!!!!! de Dani al meu si nici nu are de gand sa o dea... asa ca .... trecem la lupte??!!
vroiam sa zic la multe... dar tocmai am aflat ca masul lui Dani este la vreo 30 km de Iasi, vine in vizita, sta pana maine, iar eu n-am nimic de papa. ca sa ma intelegeti... tipul are vreo 120 kg si e super gurmand. (nu stiu daca e corect gramatical, dar e cea mai buna exprimare). asa ca fug sa cumpar cate ceva, sa fac macar niste cartofi cu ceva, sa nu fiu chiar neam prost!
va pupic pe toate! fara exceptii!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput