Fulguleti de noiembrie-decembrie 2006 (36)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns OanaCat spune:

Diana La multi ani sa fi sanatoasa si sa te bucuri de bb uite ode la noi
Poze Nicole

Nicole Oana Cat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

Desiree multumim..am vazut poze cu puiutul tau si ce frumusel e. S-ar putea sa par proasta, dar ce e gushter, vreun animalut?

Aelita si eu precum fetele de aici, te incurajez cu alaptarea exclusiva. Daca ai lapte suficient nu iti mai bate capul cu completari, lapticul tau e cel mai bun, mai bun decat orice lapte praf. La un moment dat, citisem ca fata ta luase in jur de 700 pe luna, scuze daca mi-am amintit gresit gramele, oricum conform a ceea ce stiu era in grafic, si erai suparata ca e prea putin. si a mea luase prin luna a doua- a treia, 1200g in 7 saptamani si pediatra mi-a spus ca e ok. Noi avem 5 luni si inca alaptez exclusiv. Fiecare bebe are ritmul sau, important sa fie sanatosi si voiosi. Gandeste pozitiv.

Mirona Am admirat si eu pe mica dansatoare, vai ce dulcica e.

Bogdana & Tahfeem Zara(16 nov 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a_deju spune:

la multi ani dianarus!! sa ii sanatoasa si fericita si sa petreci frumos cu bebe si cu toti cei iubiti!!

Deea, mami de Eric (15.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

quote:
Originally posted by sbogdana

Desiree multumim..am vazut poze cu puiutul tau si ce frumusel e. S-ar putea sa par proasta, dar ce e gushter, vreun animalut?

Bogdana, esti o scumpa ! Nu pari proasta, sigur ca nu ! Gusterul este o soparlitza mica verde..mie imi place cum suna... asa ca al nostru e micul gushterash ! Pup la pletoasa !

desiree si bebe Octavian

pozici puiul meu;

varsta Octavian;
slideshow fulguletz;
Ploaie de stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sbogdana spune:

madaluta vazut poza cu baiatul tau..am ras in hohote cand am vazut poza..si ce ochii mari a facut
Oana(asiza) la ultimul control, pe la 4.5luni, am intrebat despre diversificare si pediatra mi-a spus ca nu mai devreme de 5 luni si neaparat la 6 luni. La centrul de asistenta pentru mamici, unde merg sa o cantaresc din cand in cand, am intrebat din nou si mi s-a spus alaptat exclusiv pana la 6 luni. Pentru inceput pediatra ne-a recomandat mar, morcov, cartof si banana. morcovul si cartoful fierte si facute pireu, amestecate cu putin laptic stors, marul crud si decojit tot pireu, si banana la fel. Pe aici la fulguleti am citit ca banana nu ar fi buna ca ar fi alergena si cred ca o s-o aman mai incolo. Noi o sa incepem diversificarea la 6 luni, mai avem cateva saptamani, doamne ajuta sa am lapte suficient. Ce nu mi-a placut aici ca nu am primit suficiente detalii privind regulile de diversificare, cate lingurite la inceput, doar un fruct/leguma o data; eu trebuie sa banuiesc cum ar trebui sa fie si sa intreb.

Gata, s-a sculat 'stapana', revin mai incolo la urmatoarea pauza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bamboletta spune:

Neata fetele

Antonia a dormit de la 9 seara pana la 5.30 dim bineinteles ca eu eram chioara de somn ca m-am culcat tarziu dar a adormit din nou si am dormit pana la 9.30 dim cand m-am trezit ea se juca cu tati nici nu stiu cand sau trezit ei

Aelita-ai grija cu loviturile uite multi sa treaca

Dianocica-

Yagmur-inca nu si-a gasit alt pretendentsta cuminte, mai trage ea cu ochiul din cand in cand va pupam

Dianarus

na mihaela de panaa
david de roxanica
antonio de crykett
maria cristina de aka
rares bogdan de marinelaf

Ruxandra_sb-de acum ignore na si in ciuda o sa le fac dupa mintea lor cu cat nu ii faci pe plac la copil si cu cat ii cumperi mai putine si cu cat il alinti mai putin iese mai breaz
drum bun

Dandusa-wow ce fain BB2 tot pe vapor va fi conceput

Oanacat-nu cred ca dermatita apare la pasarica,cred ca e o iritatie de scutec,noi cand am avut asa am dat cu cutaden si ne-a trecut

Mirona-crema asta cu balsam de Peru e buna doar pt fundulet?sau si pt alte iritatii?

gata fug sa iesim la plimbare azi e f fain afara pupici

BambolettadeAntonia-Gabriela(1 noiembrie 2006)

luna 1luna 2luna 3luna 4luna 5luna 6
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
Botez Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aka spune:

Ana Mihaela, David Mihai, Antonio, Rares Dianarus si Teodora de Anateo
si bineinteles La Multi Ani puiului meu drag.

Sa spun si eu bun venit pentru Monicabb si Sbogdana. Vazut pozele si filmuletul Zarei, ce de par are...
madaluta super tare Darius.
Oanacat am fost la librarie dar nu mai au cartea. Sper sa o gasesti pe undeva.
Dandusa sa stapaniti sanatoase carutul. Si sa-l folositi la cat mai multe plimbari cu fulguletii
Multumim pentru urari. Cred ca incepem sa dormim mai bine noaptea. Nu s-a trezit decat de doua ori azi noapte. Intreba cineva de Atudor. Ne-am intalnit acum cateva zile. Mihaita s-a facut ditamai flacaul credea Ana ca ii ies dintisori.
Dianocicaaaaa unde esti?
Noi ne ducem pe afara. Va pupam pe toate .

Monica de Maria Cristina (20.12.2006)

Maria Cristina luna 1, luna 2, luna 3,luna 4

printesa noastra
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">site fulguleti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dianarus...Sa ai parte doar de bucurii in viata alaturi de cei dragi tie!

Teodora de Anateo...Sa cresti mare, frumoasa si sanatoasa si sa-i aduci lui mami si lui tati doar bucurii si voie buna!

Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flore26 spune:

Miro eu stau in Balcescu , deci cam departe. Dar daca va plimbati vreodata prin centru vin si eu cu placere. In weekend, cand e si nicu acasa pot veni cu masina oriunde. Noi mai iesim seara pe la 19 in mall sa bem un suc sau la o praji. O idee si mai buna, zic eu, ar fii sa veniti la mine duminica la un gratar . Eu stau la curte si de obicei duminica e zi de gratar, asa ca va invit cu placere. pupici, ca nu reusesc sa pun moaca

Poze printesuca marmaluca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeaA spune:

DIANARUS
ANA MIHAELA de PANAA
DAVID de ROXANICA
\ MARIA CRISTINA de AKA
RARES BOGDAN de MARINELAF
TEODORA de ANATEO
BOGDANA ai o fetita frumusica foc si ce par areeeee!
MIRONA wow,ce mai dans!E asa de haioasa!
RAMSAN dupa cate am inteles maine are loc interventia la limbuta,nu?Iti tin pumnii desi ti-am spus ca nu ai de ce sa te ingrijorezi prea tare!
Si sa va spun si despre lenesul meu cate ceva,aseara a ras pt. prima oara in hohote,iar azi s-a intors si el de pe burtica pe spate!Uraaaaaa!

deeaAde DAVID IONUT (24.12.2006)

Mergi la inceput