Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)
Raspunsuri - Pagina 20
Biancas spune:
Neatza...ma pregatesc si eu sa plec la faculta...doamnme ce urasc sa merg duminica la scoala cand altii stau acasa in familie
. Am de la 10-16 asha ca la amiaza voi manca pufuletzi. Nu ca mi-ar strica dar noah
Moni...pai e cuminte acasa draga. Daca se ia la
pt o jucarie inseamna ca e bataus nu un copil care nu e cuminte. Deocamdata. Oricum Sandra nu m-a mostenit pe mine, e cuminte. Sunt curioasa Dani cum va fi, eu eram
si rea cat incape dar din scoala mai mult
.
Fain ca a pus Dia pe ea si are 9 kg. La inaltimea ei e sexy
Maraki..bluza ti-a ascuns-o Giorgos ca sa nu o iei pe tine. Poate era un semn ca avea chef de ceva![]()
O fi bagat-o in fatza de plamupa si deaia nu o vezi
.
Giova am priceput mesajul cu dovleceii..credeam ca te referi la aia cu samburi cand ai spus ca tu iei dinaia mari...adica iei mai mari ca astia
Moni, baia mea e albastra si intradevar nu e asha luminoasa dar mie imi place. Oricum aprind lumina de fiecare data ca gemul nu da sufiecienta lumina. Baia cealalta e faiantza alba, gresia jos e neagra, capacul wc-ului si robinetul rosii.Deci, alb, negru, rosu. Le-am facut acum 6 ani cand ne-am mutat aici.
Sa aveti o duminca frumoasa.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostru
Poze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop
monica70 spune:
BUna dimineatza!
MARAKI ai gasit camasa?
Si noua ne dispar periodic lucruri si pe urma numai te miri unde le gasim
Acum nu dau de peria de par a Dianei
Cu suzetele nu mai zic ca dispareau en gros.Am gasit dupa o vreme una in sertarul cu rechizite din birou
Si asa tip zona crepusculara ne-au disparut o multime ... odata a disparut asa suzeta Dianei cand era mica ... si am gasit-o in body de pe ea
Sau la liceu mi-a disparut emblema de sub nas (era prinsa cu capse si o dadusem jos) si n-am gasit-o neam ... am cautat vreo 4 colege dupa ea si nimic.
BIANCA "distractie" la faculta 
MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME
www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULEZE SI POZE
NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI
Giova spune:

a plecat si tati la birou.....
vreau sa-i dau papa lui marco si sa-l culc.
Bombo ai pus si film de la Zoo? ca nu-=l gasesc...
Moni e mai calda baia mamei mele. cu toate ca si griul nostru e deschis de tot, dar e mai rece....
Maraki zi de bluza de pijama...
Bianca faine poze, ma ce eleganta fusesi
.
Chiar vorbeam ieri cu preitenele despre cresa: aici se pot duce copii pana la 9, imi zicea una care duce copilul si alta care a lucrat in asa ceva. si sunt crese de stat, nu particulare
.
Any asteptam pozele.
Ieri fiu-mio s-a dus pampersul la gunoi. mai ducea el lucruri cand ii ziceam. Dar acum....m-a facut sa caut peste tot scutecul cu kk si cand colo...el in gunoi
.
La caine am observat ca-l striga:" hu-hu". probabil l-au invatat la gradi.
revin dupa ce culc odrasla.
azi mergem cu masinuta in Botanic, macar aia imi intra in portbagaj.
aaaa...la ora 19 are Marco programare la tuns
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
monica70 spune:
HU HU 

Diana e deja in Parcul Copiilor pe Malul Muresului cu Ghitza
.
Am vorbit azi cu un nepot din Oradea la microfon in premiera si am pus camera web sa o vada si pe Diana.Problema era ca a lor nu mergea si deci Diana, cum nu vedea pe nimeni, era derutata in ultimul hal ,avea o moaca
... nu stia cum naiba a inceput PC sa vorbeasca cu ea
Tot ducea microfonul la ureche 
Nu a vrut sa vorbeasca deloc cu el,numai se uita
Pana la urma macar i-a aratat nasul,gura,urechile etc. Dar n-a scos un sunet!!! 
Abia astept ca azi probabil merge Daniela cu Alessia la sora-sa care are net si vreau sa vad cum reactioneaza "prietenele" cand se vor vedea si auzi ![]()
Gio pozele lui Bombo nu-s in drop,parca in webshots erau. Merita vazute,de-am avea noi asa ZOO ... 
Eu sunt prin zona,fac declaratii si ordine de plata ![]()
Dar dupa amiaza vrea mami sa iesim undeva cu Diana,asa ca poate merg si eu sa iau o gura de aer.
monica70 spune:
AM uitat sa va zic ca am mai pus un filmuletz aseara ... unde face "gohh" si "mioau" si unde am amenintzat-o cu lupul
Am ajuns in stadiul asta deja ca nu mai puteam cu ea
Cred ca a intzeles ca lupul papa purcelusii care nu-s cumintzi
,ca a zis ca nu vrea sa vina lupul la ea ("nu nu" ) si ca e cuminte ("da" ... rar de tot zice "da" ... interesant ca acum a zis "da" cand am intrebat-o daca e cuminte
) Oare zice constient deja ? Sau le nimereste??? Ca ieri a nimerit-o si cu bei-beau ...
Aci e filmuletzul cu pricina:
http://www.dropshots.com/day.php?userid=199389&cdate=20070421&ctime=211200
silvi_2005 spune:
Salutare si de la noi!
Maraki, felicitari pt apartament, ma bucur pt voi, sa va simtiti bine in noua casa.
Bumbita, eu i-am facut ex coproparazitologic la 3 luni, la 9 luni si la 1 an cand i-am facut si coprocultura pt ca nu vroia sa manance
si nu stiam ce are.Nu estiu exact la ce interval de timp se fac, bine ca i-ai facut si ai vazut cum sta treaba, sanatate multa va dorim.Tu cum mai esti?
Bombo, tare dragute pozele, pupici de la noi!
Cat despre masuratul copilasilor, nu am vreau sa ma mai lungesc ca nu am chef clar de discutii dar sincer nu cred ca se pot masura inca in picioare copilasii care nu stau
daca e un copil cuminte care se aliniaza la comanda si sta la usa e una dar altfel...plus ca sincer si dr il masoara inca tot culcat. Eu intotdeauna l-am masurat asa si a coincis masuratoarea mea cu cea a dr, chiar si la un an cand tot 87 cm mi-a dat si mie si ei.Eu pur si simplu am dat datele lui Alain...nu vroiam sa creez nici discutii si in nici un caz nu trag de Alain sa fie cu un cm in plus ca nu e cazul.
Noi suntem bine, e o vreme superba si profitam din plin de ea, va doresc un we minunat si cat mai multa dostractie cu piticii.
la tot 
Moni am uitat sa porti sanatoasa ce ti-ai luat, pupici Dianei care e o scumpica ca intotdeauna.
Silvi si bebe Alain 19.01.2006
monica70 spune:
SILVI
da si mie retzeta cum ai tras de Alain ca as trage si eu de Diana un pic
Nu cred ca a sugerat cineva ca l-ai "lungit",cel putin eu nu am observat. Se vede pe el ca e inalt. Eu am masurat-o la usa dar nu cred ca e fix ,nici culcata nu prea sta,ar trebui sa incerc azi,dar nu cred sa imi dea mai mult de 75-76 cm , nici din greseala.La pediatra ii dadea tot mai putin decat o masuram eu ... dupa ea poate n-are nici 74 cm 
![]()
Giova spune:
Moni am vazut filmuletul si pozele
.
Am vazut pozele Oanei cu Jasmine din webshots. dar credeam ca a pus si filmulete.
Eu sunt fericita ca de la "c" a ajuns "hu-hu". Sa vedem cand ajunge sa-i zica si la pisica: "miau", ca si Diana.
Silvi profitati de vremea asta super si de bunici, ca in curand plecati
.
Marco mi-a adormit de 15 min., si nu a papat. pai a bagat o banan in el, un kinder pinguin si pufuleti. normal ca de mancare nu mai era loc. ii dau cand se trezeste oricum.
Mi-am amintit ca am fost pe langa Verona la un mare ZOO. si i-am propus lui Clau sa mergem. de Safari cu masina nu cred ca va fi incantat Marco, si mie parca mi-e frica sa vad ca trecem cu
pe langa lei, tigri, girafe si alte alea
.
_
Gio si
Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastra
www.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">
marchplayer spune:
hello dragelor!!!
Vad ca nu sunteti toate iesite la coltul ierbii, fiind o zi minunata afara...
Ioana doarme iar eu avand ceva timp liber m-am bagat sa vad ce mai faceti.
Al meu sot demonstreaza pe la Bucuresti
asa ca noi azi nu plecam nicaieri.
Bumbita a aflat ce este bb2? dar Bee??
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete
marchplayer spune:
Eu de cand nu mai tin pasul cu voi nici ca n-am mai masurat-o pe ioana, cred ca ar fi cazul, abia astept sa se scoale sa vad cati m are
. de cantarit nu prea reusesc pentru ca nu sta cu nici un chip. la cabinet pe cantar de bb daca o pun culcata este in stare sa sara de acolo si am mai incercat si la magazin pe cantar electronic dar nu sta locului o clipa asa ca am doar aproximari.
vad ca ai vostrii copii deja mananca fooooarte diversificat!!! eu am ramas in urma de tot! Adica tot la supe de legume cu pui si fructe si iaurtele....
daniela
19w si ioana alexandra (05.02.2006)
www.dropshots.com/marchplayer" target="_blank"> filmulete