Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (179)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Hello hello si de la noi ! In sfarsit a venit vara si aici si i-mi vine sa stau numai afara .
Ieri am mers cu Jasmine si sora-mea la zoo unde am stat de la 12 la 5 , a fost super de super . Ne-am plimbat de am facut febra musculara la picioare , Jasmine a sarit peste somnul de la amiaza dar de atata fericire pe ea nu a avut nici o problema , era fata mea fresh de parca dormise toata ziua pana atunci
E greu sa explic in cuvinte incantarea si bucuria Jasminei ,fugea de la un animal la altul printre oameni ,fugea dupa copii de parca pana acum am tzinut-o inchisa in casa si nu mai vazuse in viatza ei
La " mutze" (maimutze) nu am putut-o dezlipi de geamul unde se aciuase un pui cu maica-sa , batea cu degetul in geam , lipea obrazul de sticla sa le iubeasca si striga la toata lumea mutza, mutza , de se uita lumea din jur la ea nu stia ce tzipa copila Catziva studentzi la fotografie mi-au cerut acordul sa o fotografieze pentru un curs ce il aveau si i-au facut poze in timp ce se agita acolo , erau vre-o 10 blitzuri pe ea de ma apucase rasul ce figura mandra avea fii-mea , ( o fac model , ca vad ca-i place sa pozeze ) parca era nu stiu ce personalitate
Am vazut tot felul de animale , lei, tigri, hipopotam,girafe si animale de ferma la care fii-mea de cum a vazut vaca a si inceput "muuuuuuu " Dar m-a disperat frate cu "usu" , ma, tot ce e animal mai mare cu blana pe el la fii-mea e "usu" degeaba ma agitam eu cu sorela sa-i explicam ce si cum ca ea o tzinea una si buna cu usul ei .
Cred ca de acum ne facem un obicei de mers la zoo , macar in weekend ca e adevarata relaxare pt. noi si distractie mare pt Jasmine .
Aici sunt poze de ieri pt cine vrea sa vada http://family.webshots.com/album/558744636yWYhMY

Oana de Iustiana Noemy(4.11.1999) si Jasmine Neidyn(28.12.2005)

POZE
www.dropshots.com/Bombonica" target="_blank">VIDEO 1 , www.dropshots.com/bombonica1" target="_blank">2, www.dropshots.com/jasmineB" target="_blank"> 3

www.onetruemedia.com/shared?p=189e1555048a1ba8191351&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">MY ANGEL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BOMBO am vazut pozele Iar cu "usu" m-am spart de ras trebuie sa o invatz si eu pe Diana sa zica "usu" .Si "muuuuu" ... ca nu zice decat "ham" si "miaou" .

Chiar am vorbit cu nepoata de la Oradea si saptamana viitoare cred ca vom merge la ei! Si asa am liber de vineri pana marti ca pentru ziua de luni vom recupera saptamana viitoare ca sa o avem libera Deci se intrevede o plimbare si la ZOO din oradea si Probabil in Felix,plus la casa lor aflata in constructie,e afara din Oradea langa o padure.Sper sa avem noroc de vreme buna ca altfel nu are rost sa mergem.

MONI de DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME ,www.dropshots.com/jerpelm" target="_blank"> FILMULETZE SI POZE 1 ,www.dropshots.com/monica70" target="_blank"> 2,www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> 3 NOU NOUTZE ,www.dropshots.com/moni4" target="_blank"> 4

NU TREBUIE SA RISCAM SA GLUMIM DECAT CU OAMENI POLITICOSI SAU DESTEPTI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mira a fost total sotul tau. lasa ca si Clau i-a dat odata pantalonii invers la marco. nboroc ca am observat eu. el s-a luat dupa eticheta si eticheta era pusa in fata la astia .
Moni noi avem baia cu 3 nuante de gri: pe jos gresia e gri mai inchis, iar faianta din 2 griuri mai deschise. nici noi nu avem geam la baie si e luminoasa. e si mare baia noastra.
Soacra are pe negru. e intunecoasa si se vede orice urma. Mama are pe crem-portocaliu. e mai luminoasa decat a noastra si calda.
Bombo super pozele de la ZOO. noi nu avem aici.
Maraki si in It., cei care stateau la parter aveau putina gradina, adica curte. Iar ceilalti balcoane.

a fost frumos la ziua lui Dejan, pozele sunt naspa, toate in miscare. ce sa facem daca avem copii vitezomani? Numai Karina care e de 6 luni se vede ok.Prietena asta are o pisica...si cum intra aia in sufra toti erau dupa ea.Marco urla cand o vedea si fugea s-o prinda de coada.
a dansat, a mancat la greu, s-a jucat, s-a batut cu Andrei mai mare cu 2 luni decat el. dar nu-si dadeau in acelasi timp, ci pe rand: ba Marco, ba Andrei.
cand am plecat era copt de oboseala, caci a adormit repede si s-a trezit la fel. insa nu mi-a adormit pe masina. acasa mi-a mai papat un piure de fructe de la borcan si s-a mai jucat cu tat-su, pe urma baita si somn. lapticul il bea prin somn, ca mi-a adormit, nu a mai putut bea.

ma duc si eu in pat ca mor de somn.
pe maine.
si usor.

_
Gio si Marco (6 ian. 2006)
poze Marco, filmulete Marcowww.dropshots.com/ioana_purdea" target="_blank">(1),www.dropshots.com/giova2" target="_blank">(2),www.dropshots.com/giova" target="_blank">(3)
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=20b0170d301bd72a22e2bb&skin_id=0&large" target="_blank"> Marco- ingerashul nostru(montaj)
nunta noastrawww.youtube.com/watch?v=wKLkV7KmSYQ" target="_blank">

Mergi la inceput

GIO fain ca v-ati distrat ,mai ales Marco cu matza si copiii.
Noapte buna! Mersi de idei si eu ma gandeam azi la ceva crem-oranj,desi initial voiam bleu.
Eu am stat toata ziua la cotetz si acum seara mi-am mancat nervii cu fiica-mea ca nu sta o secunda fara sa faca tampenii.
Am mai facut inventarul la cateva cuvinte: a venit de-afara strigand victorioasa "DIA DIA DIA" Pe urma acum seara i-am aratat iar animalele si s-a innamorat de cum face porcul ,deci " goh goh " a facut toata seara Si "miaouuu" ii mai place sa zica.In rest,ca noutati a mai zis "pita" si cand a cerut apa si nu i-am dat imediat a strigat nervoasa "apa apa apa bei!" Am intrebat-o atunci "bei?" Si mi-a raspuns instant si hotarata "beau!" Probabil ca a nimerit-o da' deja suna a conversatie serioasa
Cat a fost mami se intrecea p-aci in figuri,se alinta si striga pe diverse tonuri te miri ce
Totusi e mai miorlaita decat de obicei si s-ar putea sa ne trezim cu niscaiva dinti dupa cum se comporta.

MONI SI DIANA (01.01.2006)DIANA ALBUME

www.dropshots.com/moni3" target="_blank"> FILMULEZE SI POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Am aparut si eu.
Sunt rupta de oboseala, de dimineatza tot pe drumuri. La ziua finului nostru a fost ok, in sensul ca Dani a fost cuminte dar a circulat prin restaurant si trebuia sa stam dupa el. A urcat scari (le urca singur) iar la coborare se tine cu o mana de balustrada iar cealalta mi-o da mie dar se sprijina in mana de pe balustrada.A iesit si pe afara, era soare dar batea vantul. Sper ca maine sa nu ii curga iar nasul. S-a jucat cu copii de acolo pe cat posibil. Cu finul meu nu a avut tangentza ca asta micu a di dormit, a fost mai mult cu bunicii. In schimb "s-a jucat" cu copilul la alta prietena de 2.5 ani si au ajuns ca s-au batut de 2 ori pt jucarii. Prima oara am intervenit, iar a doua oara am stat si ne-am uitat la ei(eu cu maica-sa). Erau ca doi cocosi . Dani i-a tras primul o palma la ala ca ii luase jucaria, copilul a dat inapoi, Dani la fel,ala a incercat sa muste, au inceput sa sara la haine si intr-un final au cazut amandoi.Ma uitam la el si nu imi venea sa cred ca piticu meu e bataus si a sarit la bataie:D], mai ales ca copilul ala era aproape cu un cap mai mare. Imi pare rau ca nu i-am filmat dar nu puteam. Era si alt copil de 1.2 luni care umbla cu hamul, inca nu umbla singur.
In rest nimic nou maine am iar facultate
Merg la nani ca sunt terminata. Noapte buna tuturor.
Am pus poze in drop.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
Albumul nostruPoze Daniel 1 An
www.onetruemedia.com/my_shared?z=f72578dbdb5131bc04ec7&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">Filme
Craciun 2006
www.dropshots.com/biancas" target="_blank"> Poze Drop

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Salutare1
am fost azi la kids expo sa se joace Ioana cu copiii. I-am facut o multime de poze..era spectacol si fii-mea batea din palme super!Era moarta dupa dansuri.
alaturi linga Sala polivalenta era circul, si a vazut tigri si un leu-viu nu RON!!
Am avut zi plina, dar ieri noapte a fost criminal! Scinceste in somn de la dinti-ii ies 4 o data 2 jos si 2 sus-incisivii laterali. Si pe baza asta a facut si o iritatie la funduletz de ma doare pe mine cind ma uit!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

BIANCA mai ce freza ti-ai tras mergi si maine la faculta ?
ANYMONY se pare ca si voi v-ati distrat.Unde-s pozele?

Am uitat sa va zic ca de cateva zile Diana se prosteste - de obicei cand apare mami sau seara - si merge cu mersul piticului,incovoiata si cu genunchii indoitzi si uneori ... si cu mainile intinse in fatza ... Tot mi-au zis mami si Ghitza zilele astea ,dar eu abia acum seara am vazut-o e haioasa rau

Restul lumii nu mai baga nasul? Sper ca e bine toata lumea ... care nu ne da macar un semn...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymony spune:

Moni miine poze - sa le descarc!

Any si Ioana-Catalina (12.02.2006)

poze Ioana-Catalina

Povestea nasterii Ioanei-Catalina

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=21fc06911023d376aa686b" target="_blank">Iubirea noastra Ioana-Catalina

Mergi la inceput

BIANCA deci mai avem un bataus in secta .Cica Dani cel cuminte
Super cu urcatul si coboratul scarilor.Eu la urcare o tin de maini,iar la coborare ... nici nu incerc ... sunt cam inalte astea d-aci si ea e pitica.Plus ca e cam repezita.Si afara ea nu stie umbla incet,numa' fuge la greu
Noi de fapt urcam cu liftul si aici si la mami,numai intamplator nimerim scari

Apropo,tot ni s-a parut ca e cam grea si am cantarit-o acum pe cantarul din baie,doar in body ,stand in picioare.Arata fix 9 kg! La mine arata fix 52 .Deci macar 8,800 tot o avea ea si pe ala electronic...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor la mine e zona crepusculara Mi.am pierdut bluza de pijama, era pe pat cand puneam pe mine pantalonii...a disparut.....am cautat peste tot...si in gunoi... va spun maine daca mai apare sau nu...pupici....

bombo: suuuperbeeeeeeeeee pozeleeeeeeeeee

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki
http://www.dropshots.com/maraki1
http://www.dropshots.com/maraki2

Mergi la inceput